- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- Konu Sahibi Huy Meselesi
günaydın hatunlar. bende bir numaraya vermiştim. diskarifiyemi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisini belli ettiği için diskalifiye olmuss1.. noya ne oldu yahu neden diskalifiyee edilmişş.. aneyyyy.. nolmuş buralardaa..
neden ki?6 numara dedim. ama oy kullanmıyorum malum sebeplerden..
Hımmm kural ihlalii..Kendisini belli ettiği için diskalifiye olmuss
kırıcam şeytanın bacağıonıda kıramadım gitti ayoll..nolduu kı kakuss
ya bilmeden oldu ama geçmişe ola artık :)Hımmm kural ihlalii..
patlamış olsamda cok tresekkur ederim :)gerçekten çok yazık yorumu nasıl bu kadar yanlış algilarsiniz.. hem de acikara 1 numara favorim diye belirtmiş iken.. yorum yazıp kaçmak asla harcim değildir.. İkinci bebisimin haber sevincini yaşıyorum henüz şehir dışından geldim ve okudum yorumları.. Acı biber meraklısı hatun bak burdayım hadi sür bakalım ağzıma da görelim.. sonra da sıra bende ama nerene surecegimi tahmin etmissindir umarım..
Enemmmm.. dedektif gibisiniz helal valla sizee..Bak yarismaya katildigini dile getirmekle alakali bir durum degil.
Sen kendine oy verdigi soyluyorsun...
Oy verenler herkese acik.
Bak gostereyim..
Seni tanimasam oy verenlerde nickini gordugumde cok rahat anlarim ve anlamislar..
Sikayet geldi..
sen gönüllerimizin birincisisin şekerimm..Problem orda değilde tıklandığı zaman kimler oy vermiş onu görebildiğimizi bilseydim keske. Kısmet değilmiş.
nedeni şuneden ki?
Olsun artık bunlar hep tecrübe :) daha onumüzde cok yarısmalar olur inşastelya gerçekten üzüldüm olaya. şanssızlık diyorum ben. hele önde giderken
oluyor bazen öyle sen bilmeden yaptınn ben bazen bile bilee yapmak istiyorumm..yapın tarz giyinmeyi bilmeyen beni birinci diyee..ya bilmeden oldu ama geçmişe ola artık :)
Bide kazen abiyle marga sağolsun. Okadar iyi ki yaklasımları sayelerinde küskünlüğüm üzüntüm yok.Olsun artık bunlar hep tecrübe :) daha onumüzde cok yarısmalar olur inş
Hep böyle diyenlerde en güzel giyinenler olur :) bidahaki yarısmada görürüz senide inş :)oluyor bazen öyle sen bilmeden yaptınn ben bazen bile bilee yapmak istiyorumm..yapın tarz giyinmeyi bilmeyen beni birinci diyee..
inşallah öğreneceğim canımm..bu tarz olayınıı.Hep böyle diyenlerde en güzel giyinenler olur :) bidahaki yarısmada görürüz senide inş :)
Enemmmm.. dedektif gibisiniz helal valla sizee..
nasıl farketmişler ama ben asla farkedemezdimm..cin bunlar cinn..hemen şikayet zaten
yıoksa kimse farketmezdi kötü oldu
kesin diğer yarışmacılar kibledi :)
evet bir ihlal var ama bilmeden yapılmışş.. zaten oyları o kelimeyi yazmadan evvel çok,çok önde gidiyormuş arkadaşş..ama kazenide tebrik etmek lazım ne olursa olsun kurallara sadık kalınmışşhemen şikayet zaten
yıoksa kimse farketmezdi kötü oldu
kesin diğer yarışmacılar kibledi :)
Kırgın olduğum tek kişi bana pro hediye edildikten sonra negerek bar biz parasıyla aldık diyen üye. Kazen e ordada hayran kaldım ama hiç polemik yaratmadı.evet bir ihlal var ama bilmeden yapılmışş.. zaten oyları o kelimeyi yazmadan evvel çok,çok önde gidiyormuş arkadaşş..ama kazenide tebrik etmek lazım ne olursa olsun kurallara sadık kalınmışş