- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Nasil oldun kuzum gecti mi basinin agrisiBenim de gözüme vurdu
Hatta lenslerimi skistirdi ağrı gözümde resmen..
Çok tuzlu bi şey de yemedim kuzum ya her zamanki gibi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil oldun kuzum gecti mi basinin agrisiBenim de gözüme vurdu
Hatta lenslerimi skistirdi ağrı gözümde resmen..
Çok tuzlu bi şey de yemedim kuzum ya her zamanki gibi yani
hangi markaları görünce tanırım diye hiç düşünmedim senin bu yorumundan sonra kendi zihnimi bir kontrol edeyim istedim :)H m ile zarayi 100 m oteden tanirim ahah
Geçti bebegm geçtiNasil oldun kuzum gecti mi basinin agrisi
hangi markaları görünce tanırım diye hiç düşünmedim senin bu yorumundan sonra kendi zihnimi bir kontrol edeyim istedim :)
belkide :)) ama ben pek tanıyamam sadece vitrinde çok dikkatimi çektiyse yada aynısından bende varsa tanırım :))Ahaha ben de son bikac gundur bunun farkina vardim sanirim zihnimize yerlestirilen marka algisinin bir sonucu...
belkide :)) ama ben pek tanıyamam sadece vitrinde çok dikkatimi çektiyse yada aynısından bende varsa tanırım :))
ben hiç takip etmem ki :)Ben sevdigim markalarin tum koleksiyonlarini takip ederim ondan galiba
Oh iyi tatlim benim benimde cok agtim var dun geceden beri kivrabiyorum resmen bu adet sancisi beni benden aliyorGeçti bebegm geçti
Aksama bende uzun uzun yorumlayip oyumu verecegimmmm :)ben hiç takip etmem ki :)
Benimdr markalarla hic alakam yok. Buldugumu begendigimi aliyorumH m ile zarayi 100 m oteden tanirim ahah
yorumlarını merak ediyorum tabi oyunu kime vereceksin o da bir merak konusu :))Aksama bende uzun uzun yorumlayip oyumu verecegimmmm :)
Ne kasar bunaltici bi hava var yaaa
yorumlarını merak ediyorum tabi oyunu kime vereceksin o da bir merak konusu :))
Istanbul suan bulutlu hafif yagmurda yagdi..izmir sabah kutuplar, öğlen karayip, akşam italya havasında :)
Benimdr markalarla hic alakam yok. Buldugumu begendigimi aliyorum