En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Ikinci defa oy verdim kombin yarışmasında ve 3 sayfanın ucune de baktım tek tek ilk yarışmacıyi beğendiğim halde haksizlik olmasın diye hepsine iki kez baktım hatta. 1 ve 5 numara arasında kaldım ama bana uyan 1 olduğu için onu tercih ettim.eminim herkes de tüm yarismacilari inceleyerek seçim yapmıştır.

Tesekkurler yorumun icin :)

Hayirlisi olsun artik daha oylamanin bitmesine gunler var bakalim kim olcak :)

1, 4 ve 18 arasında kaldım.
Elbise giymeyi sevdiğim için oyumu 4'ten yana kullandım. Katılsaydım ben de elbise giyecektim çünkü :)

Sert eleştiriler için de bir şey diyemiyorum artık. Her yarışmada illa çıkıyor emeğe saygısı olmayan birkaç kişi malesef.

Sarı rengini sıkça kullanan bir kızkardeşe oyumu basacaktım, ama sarı göremedim. Bu bahar benim canım sarı ve tonları istiyor, şimdiden kendimi tutamayıp sarı tonunda espadril, elbise ve tişörtler aldım. Ama bahar gelmek bilmiyor.

Katılsaydım senin oyun direk bana gelecekti sanırım. Aklımdaki elbise sarıydı çünkü :)

Ben de bu bahar sarıya taktım.

Katılsaydım senin oyun direk bana gelecekti sanırım. Aklımdaki elbise sarıydı çünkü :)

Ben de bu bahar sarıya taktım.

Elbisen uzun değil de diz hizasında ya da biraz altında olsaydı, tam da bahara uygun şekilde rahat bir elbise olsaydı kesinlikle sanaydı oyum. ^_^
Yaz kombini falan olursa orda bekliyorum o zaman seni sarılarla.:)

oyum 1 numaraya

onun haricinde 5 numarayı çok beğendim çok yakışmış ama iş kıyafeti gibiydi
9,11,12,13,14 onlarınkiler de hoş giyebileceğim türden ama ilk bahara en çok 1 no uymuş

kesinlikle acık ara 1 numara.. onun dışında da 2-3 kişi tabiki.. lakin nedense konsepte uygun pek kıyafet kombini yok üzüldüm.. çoğu pazar alışverişine çıkmış sanki..
uzulmenızı gerektırecek bır durum yok...cunku herkesın zevkı ayrı..ve herkes cıcek gıbı gıyınmıss .. bu yorum kırıcı degıl mı ... hepımız bıhter zıyagıl mıyız veya ??? su kıyafete su ayakkabı olabılırdı gıbı elestırelere hepımız acıgızz .. mını eteklerle tulumlarla .. bı karıs topuklularla kımse bızım buralarda gıtmıyo pazara

tskler cok nazıksınızz ..

bahar ayında su gıyılır su gıyılmez dıye bı durum soz konusu degıl kı
bahar dıye cıceklı boceklı olmak zorunlulugu da yok
kucuk dusurucu yorumlara da
eglenmek ıcın katılıyoruz oylamalar yapıyoruz . .
kısın su olmalı yazın soyle olunmalı gıbı mutlak dusunceler hakım
kımı duz kımı renklı gıyer onemlı olan butune bakmak gerek .
oylama ıcın bıraz daha düşüniciğimm herkes sık secım zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…