- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ikinci defa oy verdim kombin yarışmasında ve 3 sayfanın ucune de baktım tek tek ilk yarışmacıyi beğendiğim halde haksizlik olmasın diye hepsine iki kez baktım hatta. 1 ve 5 numara arasında kaldım ama bana uyan 1 olduğu için onu tercih ettim.eminim herkes de tüm yarismacilari inceleyerek seçim yapmıştır.
Azcık daha büyük yapsaydin yazı boyutunu uykucu guzelTesekkurler yorumun icin :)
Hayirlisi olsun artik daha oylamanin bitmesine gunler var bakalim kim olcak :)
Sağol canım iyi çok şükür geceden beri ateşlenmedi hiç ayaklandı biraz oynuyor şimdiGecmis olsun nazim son durum nedir
Minik olunca zor okuyorum haha :)Azcık daha büyük yapsaydin yazı boyutunu uykucu guzel
Hadi bakalim onunla gecmis olsun canim benim :)Sağol canım iyi çok şükür geceden beri ateşlenmedi hiç ayaklandı biraz oynuyor şimdi
Gözümüze gözümüze sokuyonnMinik olunca zor okuyorum haha :)
Katılsaydım senin oyun direk bana gelecekti sanırım.Sarı rengini sıkça kullanan bir kızkardeşe oyumu basacaktım, ama sarı göremedim. Bu bahar benim canım sarı ve tonları istiyor, şimdiden kendimi tutamayıp sarı tonunda espadril, elbise ve tişörtler aldım. Ama bahar gelmek bilmiyor.
Katılsaydım senin oyun direk bana gelecekti sanırım.Aklımdaki elbise sarıydı çünkü :)
Ben de bu bahar sarıya taktım.
ellerıne saglkk cnm
uzulmenızı gerektırecek bır durum yok...cunku herkesın zevkı ayrı..ve herkes cıcek gıbı gıyınmıss .. bu yorum kırıcı degıl mı ... hepımız bıhter zıyagıl mıyız veya ??? su kıyafete su ayakkabı olabılırdı gıbı elestırelere hepımız acıgızz .. mını eteklerle tulumlarla .. bı karıs topuklularla kımse bızım buralarda gıtmıyo pazarakesinlikle acık ara 1 numara.. onun dışında da 2-3 kişi tabiki.. lakin nedense konsepte uygun pek kıyafet kombini yok üzüldüm.. çoğu pazar alışverişine çıkmış sanki..
bu ıyıdıartiz ne arar la bazarda
tskler cok nazıksınızz ..Yarışmaya Katılan tüm Arkadaşlarımın kombinleri bahara uygun...bi arkadaş Yazmış bahar kombini illa rengarenk olacak değil..Katılıyorum...ben yaz kış kıyafetlerinin Yarısı siyah ağırlıklı...öyle kamufle ediyor kiloları fazlalıkları diye değil...herkesin kendini iyi hissettiği bir renk vardır...
Yarışmacı arkadaşlardan birisi bot giymiş..bayılırım...kısa kollu bluz ,jean ve bot...ters köşe...eğer güzel yapılırsa altı Şiş üstü Şişhane kombinleri çokta şık olur..
Oyumu 19 numaraya verdim ,aslında 6 ile 19 Arasında gittim geldim..,Ama şimdi dolabımı açsam 19 Numaralı Arkadaşımın kıyafetlerine neredeyse birebir benzeyen kıyafetlerin olduğunu farkettim incelerken..sonuçta en Güzeli değil aslında kendimize en uyana vermiyor muyuz oyumuzu?
Sanırım kötü eleştiriler yapılmış okumadım tüm geçmişi...hayat mottosu değil mi severim bu sözü..." Kötü söz sahibinindir" deyip okumamış kabul ediyoruz...slogan gibi ama "SAYGI ÇERÇEVESİ" güzel bir ifade dimi dostlar :) kalın Sağlıcakla...