- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yok kuzum olay kişi değil de yapılan saçma eleştiri ki pazara gidilebilecek bir kombin demesi kendine tezat düşmesi oluyor :)Canim ben de bir numaraya verdim ama hepicigine de baktim.
Emek var sonucta ortada bakmasak olmazbakmayan var midir, bence vardir
elde çanta ayy dşündüm de çok komik yaPazarlığa yanaşmayan pazarcıların kafasına stilettonun topuğuyla vuruyoruz tamam mı?
Sana diyorumKatılan herkesin emeğine sağlık. Herkes kendi ölçüsünde çok şık.
Şık olmayan tek şey, kendileri yarışmaya katılacak cesareti olmayıp burada ağır eleştiriler yapan kişiler.
Sana diyorum
Burcunun kadınısin diye
Tüh, zevkine hitap edemedik bayanın
Ben bi pazara gidip geliyorum
artiz ne arar la bazarda
Katılan herkesin emeğine sağlık. Herkes kendi ölçüsünde çok şık.
Şık olmayan tek şey, yarışmaya katılacak cesareti olmayıp burada ağır eleştiriler yapan kişiler.
Bence herkes kombini yaptığı gün hava nasılsa ona gore giyinmiş.mesela kimi cok yazlık cıvıl cıvıl kimi daha bi renksiz soluk.havanın gazabına uğradık a dostlar
Ağzına saglik:)))Yarışmaya Katılan tüm Arkadaşlarımın kombinleri bahara uygun...bi arkadaş Yazmış bahar kombini illa rengarenk olacak değil..Katılıyorum...ben yaz kış kıyafetlerinin Yarısı siyah ağırlıklı...öyle kamufle ediyor kiloları fazlalıkları diye değil...herkesin kendini iyi hissettiği bir renk vardır...
Yarışmacı arkadaşlardan birisi bot giymiş..bayılırım...kısa kollu bluz ,jean ve bot...ters köşe...eğer güzel yapılırsa altı Şiş üstü Şişhane kombinleri çokta şık olur..
Oyumu 19 numaraya verdim ,aslında 6 ile 19 Arasında gittim geldim..,Ama şimdi dolabımı açsam 19 Numaralı Arkadaşımın kıyafetlerine neredeyse birebir benzeyen kıyafetlerin olduğunu farkettim incelerken..sonuçta en Güzeli değil aslında kendimize en uyana vermiyor muyuz oyumuzu?
Sanırım kötü eleştiriler yapılmış okumadım tüm geçmişi...hayat mottosu değil mi severim bu sözü..." Kötü söz sahibinindir" deyip okumamış kabul ediyoruz...slogan gibi ama "SAYGI ÇERÇEVESİ" güzel bir ifade dimi dostlar :) kalın Sağlıcakla...
sen pazara giden hanımları görmemişsin sanırımkesinlikle acık ara 1 numara.. onun dışında da 2-3 kişi tabiki.. lakin nedense konsepte uygun pek kıyafet kombini yok üzüldüm.. çoğu pazar alışverişine çıkmış sanki..
her zamanki bas numaranın biri kazanacak bunu zamanında da demiştim kimse diğerlerine bakmaya bile tenezzür etmiyor..
emek veren arkadaşlara yazık oldu neyse.
Gecmis olsun nazim son durum nedirEvet hafta sonu diye acile götürmedim ama doktorumuzu arayabiliyoruz sağolsun bişeyler tavsiye etti ateş düşürücü vs idare ediyoruz,antibiyotik alsın istemiyorum inş geçer.
aynen marga,yüksek topuklarala çok rahat yürüyenler var,tamamıyla tarz meselesi,pazar fönlü saçlarla gidende oluyor,tamamen salaşta,ev hanımı olduğumdan ve her hafta sonu pazara gittiğimden biliyorum,ama bakımlı kadın görmek bana her zaaman feyz verir..Durun bi hele.. daha yeni basladik..
Ilk sirada diye mi birinci oluyor saniyorsunuz ? Tabi ki de hayir..
Oyle bir durum olsa suan en fazla ilk 3 oyu alan kisi arka sayfalardan biri hic olmazdi..
Daha ikinci gununde sayiliriz.. ilk gunden oylanmasini beklemek olmaz..
Bu isin bakmadan etmeden oy vermeyle ilgisi yok.
Tarzina yakin veya en uygun oldugu kombine oy veriyorlar..
Ben yarisma linkini dagitiyorum. Acele etmiyorum hepsine baktim tekrar dusuncem diyip oyunu daha vermeyen bile var..
Veya her birini inceleyip oy verende var..
Her zaman dedigim gibi anket secenekleri 21 tane..
Ilk sayfada en fazla 9 resim olsa diyelim, oy verirken hic mi dusunmez insan geri kalan numaralarin resimleri nerde diye ? Sorarim.. sordumda..
Yorum meselesine gelince..
Oy veren herkesin yorum yapma zorunlulugu yok. Oy verdin kactin ama bir aciklama yapmadin diye ben veya sizler oy verenlere bu sekilde yaklasamayiz. Oy verdiysen bir sey dedi isen gerisini getir misali..
Oy verenlere ve yarismaya katilanlara gelince..
Her oy veren kisilerin linklerini elimden geldigince incelemeye gayret ediyorum. Aklinizda bulunsun..
Bir arkadas pazara gider gibi demis.. okudum gordum..
Pazara giden kisilerin rukus olduklarini soylemeye mi getirmis bilemiyorum..
Pazara giderken spor şık olan hanimlarimiz var. Rahatligi tercih eden hanimlarimiz da var. Topuklu giyen , hanimlarimiz da var.
Cok pazara gidip alisveris etmisligim ve cok şık buldugum kadınlar cok gordum.
Topuklu ayakkabiylada , dolgu topuk sandaletlerle de, elbiselerle de, kot jeanlerle de, babetlerlede, pazara giden gordum ben..
Kadin isten cikiyor ayaginda topuklu ayakkabi pazara ugramasi gerekiyor giriyor pazara.. rahat ediyorsa biz ne yapabiliriz hic bir sey..
Lakin bizim konseptimiz bahar kombinleri ve arkadasiyla kahve icmeye gitme..
Her kombinde fazlasiyla emek var .
Her kombin yasanilan yere gore havaya gore uygun seyler..
Bahar ayi bir yagmurludur bir guneslidir.
21 kiyafetin ber biriylede tarzim disindakiler tarzim olsaydi dahi disari cikar arkadasimla bir kahve icer gelirdim..
Stiletto giyen arkadaslarima da yorum gelmis sanirim..
Arkadaslar..
Siz bu kombinlerle disari kahve icmeye rahatlikla cikip o ayakkabilarla rahat ediyor musunuz ? Evet. Ediyorsunuz. Etmeseniz giymediniz..
Tarziniz bu sizin.
O yuzden fazla soze gerek yok.. : )
Benim annemde pazara gidiyor .aynen marga,yüksek topuklarala çok rahat yürüyenler var,tamamıyla tarz meselesi,pazar fönlü saçlarla gidende oluyor,tamamen salaşta,ev hanımı olduğumdan ve her hafta sonu pazara gittiğimden biliyorum,ama bakımlı kadın görmek bana her zaaman feyz verir..
Durun bi hele.. daha yeni basladik..
Ilk sirada diye mi birinci oluyor saniyorsunuz ? Tabi ki de hayir..
Oyle bir durum olsa suan en fazla ilk 3 oyu alan kisi arka sayfalardan biri hic olmazdi..
Daha ikinci gununde sayiliriz.. ilk gunden oylanmasini beklemek olmaz..
Bu isin bakmadan etmeden oy vermeyle ilgisi yok.
Tarzina yakin veya en uygun oldugu kombine oy veriyorlar..
Ben yarisma linkini dagitiyorum. Acele etmiyorum hepsine baktim tekrar dusuncem diyip oyunu daha vermeyen bile var..
Veya her birini inceleyip oy verende var..
Her zaman dedigim gibi anket secenekleri 21 tane..
Ilk sayfada en fazla 9 resim olsa diyelim, oy verirken hic mi dusunmez insan geri kalan numaralarin resimleri nerde diye ? Sorarim.. sordumda..
Yorum meselesine gelince..
Oy veren herkesin yorum yapma zorunlulugu yok. Oy verdin kactin ama bir aciklama yapmadin diye ben veya sizler oy verenlere bu sekilde yaklasamayiz. Oy verdiysen bir sey dedi isen gerisini getir misali..
Oy verenlere ve yarismaya katilanlara gelince..
Her oy veren kisilerin linklerini elimden geldigince incelemeye gayret ediyorum. Aklinizda bulunsun..
Bir arkadas pazara gider gibi demis.. okudum gordum..
Pazara giden kisilerin rukus olduklarini soylemeye mi getirmis bilemiyorum..
Pazara giderken spor şık olan hanimlarimiz var. Rahatligi tercih eden hanimlarimiz da var. Topuklu giyen , hanimlarimiz da var.
Cok pazara gidip alisveris etmisligim ve cok şık buldugum kadınlar cok gordum.
Topuklu ayakkabiylada , dolgu topuk sandaletlerle de, elbiselerle de, kot jeanlerle de, babetlerlede, pazara giden gordum ben..
Kadin isten cikiyor ayaginda topuklu ayakkabi pazara ugramasi gerekiyor giriyor pazara.. rahat ediyorsa biz ne yapabiliriz hic bir sey..
Lakin bizim konseptimiz bahar kombinleri ve arkadasiyla kahve icmeye gitme..
Her kombinde fazlasiyla emek var .
Her kombin yasanilan yere gore havaya gore uygun seyler..
Bahar ayi bir yagmurludur bir guneslidir.
21 kiyafetin ber biriylede tarzim disindakiler tarzim olsaydi dahi disari cikar arkadasimla bir kahve icer gelirdim..
Stiletto giyen arkadaslarima da yorum gelmis sanirim..
Arkadaslar..
Siz bu kombinlerle disari kahve icmeye rahatlikla cikip o ayakkabilarla rahat ediyor musunuz ? Evet. Ediyorsunuz. Etmeseniz giymediniz..
Tarziniz bu sizin.
O yuzden fazla soze gerek yok.. : )
Sahsen ben topuklu giymeyi cok isteyipte beceremedigim icin bikere giyenlere saygi duyuyorum onlara lafim yok.ama bayanin pazara gider gibi demesi hos olmamis.sende gerekeni soylemissin zaten.saygilar