- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Geçmiş olsun canım iyi mi simdiGünaydın kızlar biraz geç okdu ama
Kızım hastaydı gece durmadı ateşden ancak uyandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım iyi mi simdiGünaydın kızlar biraz geç okdu ama
Kızım hastaydı gece durmadı ateşden ancak uyandık
Sağol canım iyi gibi görünüyor ama iyi olsa yatmazdı öle yatıyor,ateşi yok şükür biraz yemekde yedi bakalım boğaz ağrısı çok zor ağır geçiyor kızımdaGeçmiş olsun canım iyi mi simdi
Yarın bi doktora götür bari canım şurup falan yazar belkiSağol canım iyi gibi görünüyor ama iyi olsa yatmazdı öle yatıyor,ateşi yok şükür biraz yemekde yedi bakalım boğaz ağrısı çok zor ağır geçiyor kızımda
Evet hafta sonu diye acile götürmedim ama doktorumuzu arayabiliyoruz sağolsun bişeyler tavsiye etti ateş düşürücü vs idare ediyoruz,antibiyotik alsın istemiyorum inş geçer.Yarın bi doktora götür bari canım şurup falan yazar belki
Pazar mı? Yok artık :)kesinlikle acık ara 1 numara.. onun dışında da 2-3 kişi tabiki.. lakin nedense konsepte uygun pek kıyafet kombini yok üzüldüm.. çoğu pazar alışverişine çıkmış sanki..
açık ara 1 numara demiş bide o kıyafetle pazara asla gidilmez yani diyor diğerleri gidebilir sanırım stilettolarlaPazar mı? Yok artık :)
kesinlikle acık ara 1 numara.. onun dışında da 2-3 kişi tabiki.. lakin nedense konsepte uygun pek kıyafet kombini yok üzüldüm.. çoğu pazar alışverişine çıkmış sanki..
Tüh, zevkine hitap edemedik bayanınKonsepte uygun bir ornek paylasirmisiniz bizimle. Madem uygun gormediniz.
Çok ilginç cidden :)açık ara 1 numara demiş bide o kıyafetle pazara asla gidilmez yani diyor diğerleri gidebilir sanırım stilettolarla
Tüh, zevkine hitap edemedik bayanın
Ben bi pazara gidip geliyorum
Canim ben de bir numaraya verdim ama hepicigine de baktim.her zamanki bas numaranın biri kazanacak bunu zamanında da demiştim kimse diğerlerine bakmaya bile tenezzür etmiyor..
emek veren arkadaşlara yazık oldu neyse.
Pazarlığa yanaşmayan pazarcıların kafasına stilettonun topuğuyla vuruyoruz tamam mı?kızlar hadi koşun: