- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Şimdi göz var nizam var arkadaşlar..
Kalkıp kombinin dışında ki birisine oy verirseler sırf arkadaş diye bunu zaten yöneticiler fark edecektir.Afedersiniz aptal değiller ya..Ayrıca zaten hayatımızda hiç birşey adilane gitmiyor bari burada adaletli davranalım.
Ama dediğim gibi zannetmiyorum ortada bir haksızlık olursa bunu herkes fark edecektir.
Şimdi göz var nizam var arkadaşlar..
Kalkıp kombinin dışında ki birisine oy verirseler sırf arkadaş diye bunu zaten yöneticiler fark edecektir.Afedersiniz aptal değiller ya..Ayrıca zaten hayatımızda hiç birşey adilane gitmiyor bari burada adaletli davranalım.
Ama dediğim gibi zannetmiyorum ortada bir haksızlık olursa bunu herkes fark edecektir.
Bu kadar ciddiye alıyorlar bu işi.
PES!
cok yakın arkadasların baskasını begenip oy verdiklerinide biliyorum ben ha arkadasının kombinide begenir verir yani begendim ama dur yanlıs anlasılmasın vermiyim demekde sacma zaten..
Bunu biz engelleyemeyiz ki..
Aynı üye olduğunu düşünüyorsan, kiblersin..
İP adresleri görülüyor , eğer öyleyse gereken yapılır ..
Ha ama şuda var..
Bu yarışma içinde üye olan ve yarışmaya katılan kişilerde vardı :)
Veya takip edip , oy kullanmak isteyen insanlarda var..
Aynı kişi , oy sayısını arttırmak için bir kaç üyelik aldı diye bir kanıya varmak yanlış olur..
Bunu bilemeyiz..
Şüphelendiğiniz insanlar var ise, kibleyin bakılır..
Çık biraz daha yukarlara
Ciddenmi
80 dediysem o kadarda değil margacan :))
Bu kadar ciddiye alıyorlar bu işi.
PES!
benim daha hic tanıdıgım yokken bakımlı el yarısmasında birinci oldum en buyuk ornek aslında demekki kimse kimin olduguna bakmıyor begendigine veriyorAynen öyle bu kadar çok ciddiye alınacak bir konu değil..Egolarını tatmin etmek isteyenler tabi olacak o da zaten göze batacaktır :)
yani tabiki sadece bu şekilde üyelik alanların aynı kişiyi beğenme olasılığı garip geldi
herkesi zan alktında bırakmak istemem
malesef ...
tesedaüfen olamaz herhalde...
benim daha hic tanıdıgım yokken bakımlı el yarısmasında birinci oldum en buyuk ornek aslında demekki kimse kimin olduguna bakmıyor begendigine veriyor
Valla ben arkadaşa verildiğini sanmıyorum bir iki kişi çıkabilir sadece öyle olsaydı ben kurabiyede birinci oldum kk ya yeni üyeyim arkadaşım yoktu yeni yeni olmaya başladı.. ve ilk kez katıldım yarışmada birinci çıktım..ama margacım bu yarışmada şapa oturdum ühü ühü ühü şaka şaka her yönüyle pek keyifli emeklerine sağlıkk..eğlenmekm şahane..
Şimdı nasıl oy verılır kı
Aynen, gözden kaçmadı merak etmesin kimseBen az önce kazenle görüştüm..
Böyle bir durum varsa kibleyin ben zaten gerekeni yaparım dedi..
Yönetimin gözünden kaçmaz hiç bir şekilde..
Bilginize..
Aynen, gözden kaçmadı merak etmesin kimseama özellikle müdahale etmeyip Kazen'i bekliyorum, yoksa KİB'leri gördüm
SülememCidden ya kimin poposu merak ettim şimçik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?