• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    75
  • Anket Kapalı .
ahahahah valla gıybetin beline,beline vururduk kesin:KK70:

helede mune hakkında ne dedikodularım var hahahah:KK53::cool: sevgili müdürüm yemek borcunu öde yoksa özelden kışkırtırım millleti:KK70::KK70::KK70::KK70:

Oooo hemi de Mune Mune hakkında :KK69::KK69::KK69: Ay tadından yenmez şimdi o dedikoduların :confused::confused::confused:

Yemeğe beni de çağırın , munenin yanında yaparız dedikodusunu:-):-)

ahahahha yemekte yanında yüzüne yüzüne diyon yapak:KK76::KK49::eek: kız ekmeğini yiyp kuyusunu kazmak dedikleri bu olsa gerek :KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

He böle böle , yüzüne yüzüne hele :KK48::KK48:

Aman canım biz gıybetimizi yapalım da gerekirse hesabı da biz öderiz :KK49::KK49:

Daha önceki oylamada Mune Mune ile tanışmak için bir randevu koparmaya çalışmıştım ama pek yüz vermedi :63:

Bende yeni sevdalara yelken açıp isabel isabel cığımla tanışmayı talep ediyorum :KK68::KK68:

Canııımm,çok teşekkür ederim.:KK73::KK73::KK73:Ben zaten benimle tanışmaktan yana oy kullananlarla sözde bırakmayıp tanışacağım :KK23::KK23::KK23:Hem biz aynı şehirdeyiz seninle neden olmasın ki :KK19:
İkisini de boşver benle tanış bebemm :KK70: biri sarı, biri minnak kaybın olmaz bana bak hükümet gibi kadınım :KK70::KK70::KK70:

Demek öyle ciğerim.Koynumuzda yılan beslemişiz.:63::63: Mune Mune , bak bize ne diyor .Hükümet gibi kadın :KK70::KK70::KK70:Elimde domates,biber,patlıcanlı videolar mevcut hatırlatırım :eek::eek::eek:

Canııımm,çok teşekkür ederim.:KK73::KK73::KK73:Ben zaten benimle tanışmaktan yana oy kullananlarla sözde bırakmayıp tanışacağım :KK23::KK23::KK23:Hem biz aynı şehirdeyiz seninle neden olmasın ki :KK19:

Demek öyle ciğerim.Koynumuzda yılan beslemişiz.:63::63: Mune Mune , bak bize ne diyor .Hükümet gibi kadın :KK70::KK70::KK70:Elimde domates,biber,patlıcanlı videolar mevcut hatırlatırım :eek::eek::eek:

Aboooowww tehdite bak hele:KK70::KK70:koynunuzda mı yoksa size ait koydamı :KK53: severim seni ben yakınını haz etmem :KK70::KK70:

Tanışalım mı:KK45::KK8::rolleyes:

Aaa bilmiyordum yahu , o zaman bu iş tamamdır :KK39:

Jelocan sende bi zahmet körfeze kadar geliver yavrum :-)

Kazen Kazen inde şıklar arasında olması gerekti bence. Sitenin kuruluş ve bu günlere geliş hikayesini dinlemek ve örnek almak için tanışmak isterdim.

Back