- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
Lütfen benimle tanış lütfen lütfen lütfennnnn
EnHarbiKiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buyrun efenim urfadayız şimdilik. Size bi ciğer bi lahmacun bide acılı kebap eşliğinde güzel bi sunum yapıp misafir edelim.
Burada bi asosyal varsa oda benimdirHiç dayanamam lahmacunada ciğere de yarın oradayım.
Biz niye tanışmadık Dombik ? Asosyal miyim neyim :)
Burada bi asosyal varsa oda benimdir
Senin ismini biliyorum ben çoktandır hatta çokta severimcidden severmisin ciğer? ben urfaya geldiğimde ilk yedim ve sevdim
gebeyken aşermelerim bile oldu
![]()
Valla ben en çok mune ile tanışmak istiyorum
Benle tanışmak isteyen minnoşlara da gül kokulu öpücükler![]()
Hahahaha tam kucağına düşmüşsün yemezsen ayıpŞımarmak ikonu nerede :)
Anne tarafı Edirneli koca sülalesi de sakatatçı okuncs Çiğ çiğ bile yer insan.
İstanbuldayım Şekerim ben gel gezelim
Evliyim bebişim yok
Aynen ya istanbulu çok görmeyi istiyorum bende diyarbakirda güzel ciğer lahmacun çok yedim tadına duyulmuyor.Hahahaha tam kucağına düşmüşsün yemezsen ayıpinsan bu kadar genetiğe ayıp olmasın diye yer
Bende hataylıyım ana baba koca sülalesi tekmili birden
bir buçuk yaşında bir kızım var ismi Betül
uyuduğu zaman özlediğim, uyandığı zaman bi an önce uyusa da nefes alsam dediğim
urfada iki buçuk senedir varım.
istanbula gidip Eyüp Sultan'da güvercinlere, vapurda martılara simit atasım var
![]()
Evet Diyarbakır mardin batmana geçen sene geziye gitmiştim. Dolu dolu geçen üç günün ardından yediklerim çılgıncaydı :) ciddi manada gezilip görülecek yerleri çok aynı zamanda yiyecekleri de çokAynen ya istanbulu çok görmeyi istiyorum bende diyarbakirda güzel ciğer lahmacun çok yedim tadına duyulmuyor.
Bende urfa mardin diyarbakır gördüm yaşadım hatta diyarbakır da özellikle mardin çok tarihi ve güzel .yemekler ayrı mevzu zaten benim damak zevkim çok doğuluEvet Diyarbakır mardin batmana geçen sene geziye gitmiştim. Dolu dolu geçen üç günün ardından yediklerim çılgıncaydı :) ciddi manada gezilip görülecek yerleri çok aynı zamanda yiyecekleri de çok
Evet mardinin her yeri büyülü geliyor bana :)Bende urfa mardin diyarbakır gördüm yaşadım hatta diyarbakır da özellikle mardin çok tarihi ve güzel .yemekler ayrı mevzu zaten benim damak zevkim çok doğulu![]()
Teşekkür ederim