- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.626
- 598
Benim başımın belası ile beni mi çekiştirdinizHiç kıskanmadım sizi haberiniz olsun
![]()
Yani buna çekiştirme demek biraz hafif kalır

Di mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim başımın belası ile beni mi çekiştirdinizHiç kıskanmadım sizi haberiniz olsun
![]()
Ne söylesen inanırımYani buna çekiştirme demek biraz hafif kalırAma hep marga konuştu , ben sus dedim , nevo candır dedim
Di miHuy Meselesi
Ne söylesen inanırımMarga beni atmak ,arkamdan konuşmak için fırsat kolluyor
Canım Aus'um![]()
Çok sağol Aus'cumBen çektim kulağını sen merak etme
![]()
Listedeydi aslında ama kendini çıkarttı bazı kategorilerden. Bizde çıkalım dedik fakat reddedildi.@Kazen inde şıklar arasında olması gerekti bence. Sitenin kuruluş ve bu günlere geliş hikayesini dinlemek ve örnek almak için tanışmak isterdim.
Evet bende görmüştüm bikac yerde bunda olmayınca şaşırdım hatta.Listedeydi aslında ama kendini çıkarttı bazı kategorilerden. Bizde çıkalım dedik fakat reddedildi.
Yani buna çekiştirme demek biraz hafif kalırAma hep marga konuştu , ben sus dedim , nevo candır dedim
Di miHuy Meselesi
Durmiycam da durmiycammm cene benim degil mi durmiycammmmÇok sağol Aus'cumBenden bir müddet uzak dursun
![]()
Canım Aus'um![]()
Canım Aus'um![]()