- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
ben seninle tanışmak isterim tatlı annecik.Bir Allahın kulu da themisle dememiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben seninle tanışmak isterim tatlı annecik.Bir Allahın kulu da themisle dememiş![]()
böbreklerim sana feda olsun yauşukluSitede erkek ırkından ve böbrekçi olduğumu sık sık belirtmeme rağmen hala tanışmak isteyen genç kızlarımız var...
Bu ara organ mafyalığını boşluyorsunuz ama kızkardeşim, o kadar erkek gelip geçti siteden, insan bir böbrek dalak için uğrardıSitede erkek ırkından ve böbrekçi olduğumu sık sık belirtmeme rağmen hala tanışmak isteyen genç kızlarımız var...
Bu ara organ mafyalığını boşluyorsunuz ama kızkardeşim, o kadar erkek gelip geçti siteden, insan bir böbrek dalak için uğrardı![]()
Sitede erkek ırkından ve böbrekçi olduğumu sık sık belirtmeme rağmen hala tanışmak isteyen genç kızlarımız var...
Üyeler kendilerine oy veremez kuralını unutmuyoruz değil mi?Oylamalar 29 Aralık 2015 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)
- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,
- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,
- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),
- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,
- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.
-En çok ismi verilen üyeler arasında listeler oluşturulmuştur.. Tüm kategorilerde 10 adet isim bulunmaktadır..
Onu da göremiyorum bu aralarBu arada oyunnorwegian a :)
munecimmm :) işler o kadar yoğun ki fırsat bulamıoyorum akşamda yatıp uyuyorumOnu da göremiyorum bu aralar![]()
oooo tatlımmmmm bede senle tanışmak isterdim gerçektenBu arada oyunnorwegian a :)
oooo tatlımmmmm bede senle tanışmak isterdim gerçekten![]()
Lisacım benlede tanışmak isteyen yok:).Aday bile değilim bak:)Kimse benimle tanışmak istemiyor mu yaaa![]()