- 2 Ocak 2015
- 6.430
- 15.447
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oluyoruz dedim, haberim yoktu benim bu anket olayından.kavun kokusu kuzumm inanıyorum ki bir dahakine ayarlayacağız! :)
Hahahaha tam kucağına düşmüşsün yemezsen ayıpinsan bu kadar genetiğe ayıp olmasın diye yer
Bende hataylıyım ana baba koca sülalesi tekmili birden
bir buçuk yaşında bir kızım var ismi Betül
uyuduğu zaman özlediğim, uyandığı zaman bi an önce uyusa da nefes alsam dediğim
urfada iki buçuk senedir varım.
istanbula gidip Eyüp Sultan'da güvercinlere, vapurda martılara simit atasım var
![]()
Bende urfa mardin diyarbakır gördüm yaşadım hatta diyarbakır da özellikle mardin çok tarihi ve güzel .yemekler ayrı mevzu zaten benim damak zevkim çok doğulu![]()
Bunlara ilave olarak sitedeyken çikolata, bisküvi, hamur işi ne var ne yok silip süpürmeme, öğlene kadar fosurrrr fosurrr uyumama rağmenMune ile tanışasım vardı ta ki 40 kilo imiş gibisinden bir cümle okuyana kadar.
Sen hep çocuk doğurmuş ol, hem KK hanımları ile uğraşmaktan spora (bence) yeteri kadar vakit ayırama, sonra da utanmadan 40lı kilolarda ol
Hazır tanışmışken o patili kuzuyu da mıncırırım diyordum.![]()
Uyanınca benim için ısırır mısın betüşü
Eyüp sultanda hiç simit atmadım ama vapurda simit yanında limonata içirmişliğim bile var kuşcağızlara
Geldiğin zaman haber ver bütün kuşları besleyelim
limonata mı
Anket sıfırlanmıştır. Oylarınızı yeniden kullanın Lütfen..
Rica ederim AblacımŞimdi gördüm o mesajıda sağol![]()
Ben marketi işleten kadından yanayımBunlara ilave olarak sitedeyken çikolata, bisküvi, hamur işi ne var ne yok silip süpürmeme, öğlene kadar fosurrrr fosurrr uyumama rağmen
Bizim buradaki marketi kadın işletiyor, hergün düzenli olarak kendisinden çikolata alıyorum, gözleri böylehepsini sen mi yiyorsun diyor
bennnn tabii ne vaarrr diyorum, birgün çok kötü dövecek beni
![]()
Daha önceki oylamadaMune ile tanışmak için bir randevu koparmaya çalışmıştım ama pek yüz vermedi
Bende yeni sevdalara yelken açıp @Lisabella cığımla tanışmayı talep ediyorum![]()
İkisini de boşver benle tanış bebemmbiri sarı, biri minnak kaybın olmaz bana bak hükümet gibi kadınım
![]()
He ya senle bi buluşsak , çınlamadık kulak kalmaz kk da
Beni de küçümseme ha bir hükümette benden çıkar![]()