• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    75
  • Anket Kapalı .
Ayrıca benim hiiiç haberim yoktu bu anket işlerinden, bilseydim kendi kendimi en güzel Türkçe kullanan adaylar arasına sıkıştırırdım :110:. Çok dikkat etmeye çalışırım. Adaylara bir daha bakayım da, oy vereyim.:KK54:

Mune Mune ile tanışasım vardı ta ki 40 kilo imiş gibisinden bir cümle okuyana kadar.
Sen hep çocuk doğurmuş ol, hem KK hanımları ile uğraşmaktan spora (bence) yeteri kadar vakit ayırama, sonra da utanmadan 40lı kilolarda ol :63:
Hazır tanışmışken o patili kuzuyu da mıncırırım diyordum. :KK200:

Hahahaha tam kucağına düşmüşsün yemezsen ayıp :KK70: insan bu kadar genetiğe ayıp olmasın diye yer :KK70: Bende hataylıyım ana baba koca sülalesi tekmili birden :p bir buçuk yaşında bir kızım var ismi Betül :KK68: uyuduğu zaman özlediğim, uyandığı zaman bi an önce uyusa da nefes alsam dediğim :-) urfada iki buçuk senedir varım. :KK39:istanbula gidip Eyüp Sultan'da güvercinlere, vapurda martılara simit atasım var :KK22:

Uyanınca benim için ısırır mısın betüşü

Eyüp sultanda hiç simit atmadım ama vapurda simit yanında limonata içirmişliğim bile var kuşcağızlara

Geldiğin zaman haber ver bütün kuşları besleyelim

Mune Mune ile tanışasım vardı ta ki 40 kilo imiş gibisinden bir cümle okuyana kadar.
Sen hep çocuk doğurmuş ol, hem KK hanımları ile uğraşmaktan spora (bence) yeteri kadar vakit ayırama, sonra da utanmadan 40lı kilolarda ol :63:
Hazır tanışmışken o patili kuzuyu da mıncırırım diyordum. :KK200:
Bunlara ilave olarak sitedeyken çikolata, bisküvi, hamur işi ne var ne yok silip süpürmeme, öğlene kadar fosurrrr fosurrr uyumama rağmen :KK70::KK70:
Bizim buradaki marketi kadın işletiyor, hergün düzenli olarak kendisinden çikolata alıyorum, gözleri böyle:KK57: hepsini sen mi yiyorsun diyor:KK70: bennnn tabii ne vaarrr diyorum, birgün çok kötü dövecek beni:KK70::KK70:

Bunlara ilave olarak sitedeyken çikolata, bisküvi, hamur işi ne var ne yok silip süpürmeme, öğlene kadar fosurrrr fosurrr uyumama rağmen :KK70::KK70:
Bizim buradaki marketi kadın işletiyor, hergün düzenli olarak kendisinden çikolata alıyorum, gözleri böyle:KK57: hepsini sen mi yiyorsun diyor:KK70: bennnn tabii ne vaarrr diyorum, birgün çok kötü dövecek beni:KK70::KK70:
Ben marketi işleten kadından yanayım :D

Daha önceki oylamada Mune Mune ile tanışmak için bir randevu koparmaya çalışmıştım ama pek yüz vermedi :63:

Bende yeni sevdalara yelken açıp @Lisabella cığımla tanışmayı talep ediyorum :KK68::KK68:

İkisini de boşver benle tanış bebemm :KK70: biri sarı, biri minnak kaybın olmaz bana bak hükümet gibi kadınım :KK70::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:

He ya senle bi buluşsak , çınlamadık kulak kalmaz kk da :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Beni de küçümseme ha bir hükümette benden çıkar :KK71::KK71:

ahahahah valla gıybetin beline,beline vururduk kesin:KK70:

helede mune hakkında ne dedikodularım var hahahah:KK53::cool: sevgili müdürüm@mune yemek borcunu öde yoksa özelden kışkırtırım millleti:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back