En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

• Ankete Katılan
    153
  • Anket Kapalı .

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.900
6.945
248
Oylamalar 29 Aralık 2013 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

oyum Elmayra eh bu anket sonuçlarından sonra bi tanışma merasimi olur heralde

MuneBazen ciddi47:), bazen komik 15:)bazen eli maşalı( )bazen pambık gibi 48:) reelde bu sıfatların hepsini kendinde nasıl topluyor çok merak ediyorum

tanışmak istediğim çok kişi var aslında ama en merak ettiğim üye listede değil

Biliyorum hepinizin en çok tanışmak istediği üye benim Sırf diğer adayların şansı olsun diye benim adım yok ankette

Aday göstermedim ama oylamaya katılıyorum

vee

ElmayRa diyorum

Çok üzgünüm ki, KK'nın Enlerine isim gönderme fırsatım olmadı Siteyi takip edemediğim için gönderemedim. Eğer buraya isim gönderme hakkım olsaydı, serotonin i yazardım.Ve Chucky'i .
İkisi de sohbetini ve farklı bakış açılarını sevdiğim, cesur, dolu karakterler . Onlarla sıcacık kahvelerimizi yudumlarken sohbet dehşet güzel olurdu bence

Office oyum sana
Isindigim birkac uyeden birisin.
Buralara gelecektin, geldiginde haber ver, tanisiriz belki.

bir kaç kişi var ama içlerin en baskın olan elmeyra..

okypete diyorum..zaman bulursak tanisiriz

Son düzenleme:
Elmayra olarak mı elmeyra olarak mı

orada ki ''a''nın yada ''e'' nin yanlış yazılması seni çok mutlu etti sanırım..senin adın yazsaydı emin ol seni seçerdim tanışmak için..emeyra'ya söyleyelimde imla hatalarını düzelten kk ''en''lerinide seçelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…