En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

• Ankete Katılan
    153
  • Anket Kapalı .
orada ki ''a''nın yada ''e'' nin yanlış yazılması seni çok mutlu etti sanırım..senin adın yazsaydı emin ol seni seçerdim tanışmak için..emeyra'ya söyleyelimde imla hatalarını düzelten kk ''en''lerinide seçelim..

Yanlış anladın:26:
Elmayranın nickiyle ilgili bazı durumlar bizim aramızda espiri konusu, niyetim seninle dalga geçmek değildi böyle anlaşıldıysa affola:34:

Yanlış anladın:26:
Elmayranın nickiyle ilgili bazı durumlar bizim aramızda espiri konusu, niyetim seninle dalga geçmek değildi böyle anlaşıldıysa affola:34:

evet yanlış anladım..
sende kusura bakma biraz fevri davrandım..

melek 181
Elossa
ikramaya
Mfo
Oylarınız için çok teşekkür ederim canlar :16:Sizinle daha iyi tanışmak benim için de büyük bir zevk.

melek 181
Elossa
ikramaya
Mfo
Oylarınız için çok teşekkür ederim canlar :16:Sizinle daha iyi tanışmak benim için de büyük bir zevk.
ben teşekkür ederim bitanem:16:dostluğun, kardeşliğin,sırdaşlığın için:16::16:
iyiki üye olmuşum buraya ve tanımışım seni:48::48:

oky'e verdim oyumu da, elmyra'da içimde kaldı, ona da vermiş kabul edin :1:

Mune ablayla da Elmayrayla da tanismak cok isterim ama en cok Kazen abiyi merak ediyorumm:52:
Aslina bakarsan hepsini merak ettim sindi :1:

Her yerden musluk akan havuz problemleri gibi bir anket bu :51: düşünüyorum düşünüyorum karar veremiyorum, veriyorum veriyorum ama hadi hayal kırıklığı yaşarsam diye de vaz geçiyorum:9: neyse yaa herkes sanal kalsın bilinmezlik iyidir gizem katar, yok yok öğrenmek istemiyorum fazlasını:6:

çok abarttım bu anketi ben farkındayım:9::9::52:

Neyse tamam Mune'yi merak ediyorum... ohh rahatladım:13:

müne ile inşallah tanışma fırsatım olur:16:

Bir üstteki mesajda o kadar felsefik yaz çiz sonra Mune ablayı merak ettiğini itiraf et:
BU ne ? MUNE. BU kim? BUYRUNBENİM. :1::1: Bu ne Mune Abla ne ...abla ne... Abla olamazsın inanmam bune... :30: Sen ablaysan ben neyim BUYRUNBENİM. :42:

Back