En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi

• Ankete Katılan
    153
  • Anket Kapalı .
Bunca yılımı verdim de şu kulübe, hiç bir başlığa uydurmadınız ya beni ne diyim bilemedim... :36:Buldum ..buldum...HİÇBİR BAŞLIĞA UYMAYAN KK ÜYESİ kim? Tabii ki buyrunbenim:42:

valla ben sourapple ı merak ediyorum, sağolsun beğenisini eksik etmez benden ama kendisi pek yazmıyor:26:

Kadişnen bile tanışmadım ki daha , diğerlerine oy vereyim.
Önce kadiş.:27:

antikdeniz ve RUYAbuse
Oylarınız için çok teşekkür ederim canlar :16:

Canım benim teşekküre gerek yok..

İnan seni tanıdığımız için çok mutluyuz..Sohbetine doyum olmuyor..

Arkadaşlığına ve dostluğuna ise diyecek sözüm yok..

Kısaca canım ; iyiki tanımışız birbirimizi..

Çok üzgünüm ki, KK'nın Enlerine isim gönderme fırsatım olmadı :( Siteyi takip edemediğim için gönderemedim. Eğer buraya isim gönderme hakkım olsaydı, serotonin i yazardım.Ve Chucky'i .
İkisi de sohbetini ve farklı bakış açılarını sevdiğim, cesur, dolu karakterler . Onlarla sıcacık kahvelerimizi yudumlarken sohbet dehşet güzel olurdu bence :16:

Öncelikle benim oyum listeden eLmayRa_'ya.. =) Sanırım bir kaç yerde daha bu şekilde oy vereceğim. Umarım oralarda da yazmak gerekmiyordur.. Burada toplu olarak fikrimi belirtmiş olayım.. Egem olsaydı eğer, burada ikisi arasında kalabilecektim..

Leonela, mahcup hissettim.. Listemde ki arkadaşlarımın hepsi ile tanışmak isterdim ben de.. Ama senin kadar güzel ifade edebilir miydim bunu, bilemedim.. Mahcupluğum cümle kurmama engel oluyor, lütfen mazur gör. Enteresan bir özlemle geliyorum buraya ve burayı benim için tanıdık, özel kılan listemde ki tüm arkadaşlarıma sessiz teşekkürlerle... Sıcak bir kahve kadar yatıştırıcı, mutlu eden kelimelerin için teşekkür ederim..

Öncelikle benim oyum listeden eLmayRa_'ya.. =) Sanırım bir kaç yerde daha bu şekilde oy vereceğim. Umarım oralarda da yazmak gerekmiyordur.. Burada toplu olarak fikrimi belirtmiş olayım.. Egem olsaydı eğer, burada ikisi arasında kalabilecektim..

Leonela, mahcup hissettim.. Listemde ki arkadaşlarımın hepsi ile tanışmak isterdim ben de.. Ama senin kadar güzel ifade edebilir miydim bunu, bilemedim.. Mahcupluğum cümle kurmama engel oluyor, lütfen mazur gör. Enteresan bir özlemle geliyorum buraya ve burayı benim için tanıdık, özel kılan listemde ki tüm arkadaşlarıma sessiz teşekkürlerle... Sıcak bir kahve kadar yatıştırıcı, mutlu eden kelimelerin için teşekkür ederim..

Lütfen daha sık gir , özletiyorsun cümlelerinin rahatlatma hissini . :5:
Neden sık giremiyorsun ya da özletiyorsun ? diyeyim :1:
Söylediklerimin içtenliğine inan. Gerçek hayatta tanışmak güzel olurdu benim için, fakat senin için nasıl olurdu bilmem :1:
Sürekli kapını çalan ve ağlak bir kız. " :43::43::43: Serotoninnn napmalıyım ben şimdi???" şeklinde. :9:
Estağfurullah , teşekkür ne demek . :16: :16:

Serotonin cok teşekkür ederim oyun icin. Hem oyun hem de yorumların benim icin cok kıymetli inan. Su forumda yorum yazsa da okusam, fikir beyan etse de icinden birkaç şey cıkarabilsem dediğim ender insanlardansın. Seni tanıyabilme serefi bana ait :16:

Bu sene bunda yenildim :)

oyum eLmayRa_ yaa :10::10::10:
ceza puanı yüksek olmasına rağmen ban yeme pahasına dobra açıklamalara sahip kişiyle evet tanışmak istiyorumm :9::9::9::9:

Son düzenleme:
aslında listedeki herkesi çok ama çok merak ediyorum.

aus bende daha ağır bastı.

bazen yorumları bakış açısı beni çok etkiliyor.:31:

Son düzenleme:
amann istemem.muneyi gormeyi :12:
Kazeni tahmin ediyorum yaa sarisin yesil gozlu kisa boylu surekli masa basinda bzimle dedikodu yapan biri:27:

Back