En son ne zaman ağladınız ?

Bu kez kendıme kahkahalarla gulesım var.

Bu hafta pazar gunu babalar gunuymus!

Oysa gecen hafta butun aıle bır araya geldı ve kayınpederımın babalar gununu kutladık, hedıyelerımızı bıle aldık

Kım ortaya attı acaba? Hımm sanırım benım akıllı esım.

Su an samımıyetımız olmadıgı ıcın kendısını arayıp, su halımıze beraber gulemıyorum bıle ):

şu an.. uzun zamandan sonra basarabildim .. :çok üzgünüm:

Birazdan müzik açıp ağlamaya çalışacam çok doldum ağlayıp rahatlamam lazım..

benim son 3 gündür dolu gözyaşım aktı akacak yani,olur olmadık yerlerde ağlayasım geliyo bide,düğünlerde falan herkes oynuyo benim gözler buğulu,ayrılık acısı çok zor be:sinifsinif:

benim 7 yıllık ilişkim bitti ve doğru düzgün ağlayamadım sanırım gözyaşlarım içime akıyo canım çok acıyo hep onu hatırlıyorum hala inanamıyorum of

benim 7 yıllık ilişkim bitti ve doğru düzgün ağlayamadım sanırım gözyaşlarım içime akıyo canım çok acıyo hep onu hatırlıyorum hala inanamıyorum of

benmde 4 senelik ilşkim bitti ilk başta anlayaamdım sanırım bir şyim yoktu ama şu an kahroluyorum

Cocukluk arkadasimin, dügününde ilk dansini izlerken...
Nasil büyüdük ne zaman uctuk yuvalardan birer birer..

benim ilk sevgilimdi herşeyin ilkiydi ailesinden birini kaybetti ve herşey tepetaklak oldu onu tanıyamaz oldum keşke psikyatra gidebilseydi bu yeni haline sadece 7 ay dayanabildim ama onu hala çok seviyorum çok özlüyorum sizin neden bitti

bitmedi ama heran bitebilr aramz cok kötü

keşke öyle istediğini söyleyebilen bi erkek olsaydı karşımda onu bile demedi bitti bile diyemedi insan merak etmez mi 12 gün hiç mi bi msj atmaz kimbilir neler yapıodur şimdi
hepsi aynı hepsi aptal sonra pişman olup dönmeyen görmedim ama iş işten geçicek minik

dönmesin istemiyorum zaten hele ki atlatmaya yaklaştığım zamanlarda hiç dönüpte karıştırmasın beni!! senin şöyle bi şansın var onu görmiceksin belki bi daha ama benim yan dairemde kalıyo inan çok zor olucak allah hepimize sabır versin....

en son dün ağladım sinirden.evde sıkıntıdan patladım kocama dedim kalk bi yerlere gidelim o da kalkmayınca sinirden patladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…