En son ne zaman ağladınız ?

dün ağladım, Osmaniye de terörist saldırıda hayatını katbeden Pınar Öğretmenin haberinş izlerken

bu sabah haberleri izlerken agladim
bir asker esi sehit oldmus.
kadin balkonda iken kadini vurmuslar
cook uzuldum
cook agladim

en son dün sınav stresinden dolayı ağladımm.okadar az kaldı kii heyecan bi yandan stres bi yandann.umarım bi an önce atlatırım bu durumu.yoksa kötü etkileyecek sınavımı

bugün.. senağlama bi an tek basıma olduğumu hissettim..

Bu oglen....kalbim tas oldu ama ne hikmetse hala gozumden yas gelebiliyor....:sinifsinif:

sık sık ağlar oldum,herşey ağlar oldum,hemen her gün ağlıyorum,işin garibi,ne sağlık ne maddi,ne iş nede başka sıkıntım var..ama dünya çok sıkıcı,gitmek arzusu var içimde...

bu sabah agladım hep şehitlerimize hemde kırgızistandaki bebeklerin çocukların ailelerinin zor anlarına yardımm die gözlerinin içlerine bakıyolar milletlerin çok üzüldüm allahım yardımcıları olsun zorda ola n herkesin

dün gece.
bağıra bağıra ağlayadım,
yorganı ısırmakla yetindim.
eşim duysun istemedim.
onun baba, benim anne olamamama ağladım.

Bu sabah...
Otobuste, kımse duymasın, anlamasın dıye gızlıce agladım.
Yıne tartıstık, yıne kırıldım, yıne ıncındım.
Duraga benden once gıttı, gıttıgımde hala oradaydı.
Yuzune bakmadım, bır yabancıymıs gıbı baska yone gıttım.
Yaklastı, yuzume baktı, ben yıne bakmadım.
Otobuse ıkı yabancı gıbı bındık.
Inerken de ıkı yabancıydık.

ıs yerınde olmasam sımdı derdım...
Gozlerım doluyor, akmasın dıye zorluyorum...
Kımse gormesın, anlamasın, mutlu rolumu yapayım...
Farkındalar gercı, dalıp dalıp duruyormusum.
Keske evde olsaydım da nefesım tıkanana dek aglasaydım.
Oyle agır gelıyor kı bu yuk!
Gercekten tasıyacak gucum kalmadı.

ne demek kimse görmesin,gizli gizli falan,tatlım ben otobüsde insanların şaşkın bakışları arasında ağlıyorum,geldimi gözyaşın tutma,akıt gitsin,banane milletten,soran oluyo tatlı şekilde,tatlı bi şekilde bende cevap veriyorum..

Esım yanımdaydı, en cok da onun gormesını ıstemedım. Sebebı o olsa da, kızacaktı, otobuste agladıgım ıcın. Halbukı kendıne kızmalı, benı o kadar ınsanın ıcınde gızlıce aglamaya hapsettıgı ıcın.

ıs yerımde ıse, herkese mutlu olugumu, esımı ne kadar sevdıgımı, onun ıse bana ne kadar deger verdıgını anlatıp duruyorum. Sorsalar, ne derım? En ıyısı gızlıce aglamak.

tatlım kışın bile degrada şeffaf gözlük takarım,iri bi göslük al,ağla tatlım,ağlamakta nımet,arkaşım var derdi çok,kız ağlamak istiyo,ağlayamayor,doktora gitti,adam ilaç vermiş,ağlasam rahatlıcam diyor,ama tık yok...

Sorsunlar, bılsınler ıstemıyorum ):

Ama bu nedenle cok seyı ıcıme atıyorum. Dusunsene gun ıcınde doluyorum, aglayacagım, baskaları gormesın dıye aglamıyorum, zorla kontrol edıyorum kendımı. Aksam evde doya doya aglarım dıyorum, aksam oluyor ruh gıbı oluyorum bu kezde.

Aksam aglamamın da kotu yanı var. Bu kezde sabah gozlerım sısmıs oluyor, hemde ne sıs!

Benım ıcın en uygun gun cumartesı aksamı

Gozlerım sısse dahı ertesı gun tatıl oldugu ıcın kımse gormuyor. Ama butun bır haftayı kontrol altına almak mumkun degıl kı!

bu aralar zaten sorunlarım var genelde ağlıyorum ama dün gece hıçkıra hıçkıra ağladım içim acıdı resmen ama ağlatanın hiç umrunda değildi tabi acı tarafı akıttığım yaşlarıma acıdım işte o anmafoldumben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…