En son ne zaman ağladınız ?

4 gündür ağlıyorum ve ağlamaya devam edicem...artık gözlerim ağrıyo şiştiler kapandılar ama gözyaşlarım hiç dinmiyo...nişanlımla ayrıldım bu unutulabilecek bi acımı bilmiyorum...geçermi...

Dün ağladım senağlama çok sevdiğim duygunun resmini görünce bir an kızımı görür gibi oldum .

5 dakika önce sildim gözyaşlarımı..çok yeni yani...belki kafa dağıtırım diye de kk'ya geldim
senağlamasenağlamasenağlama

En son dün ağladım. Doyasıya, içime değil bu kez dışıma akıtarak tüm gözyaşlarımı...
Keşkelerimi düşündüm, özlemimi, hasretimi herşey gün geçtikçe daha da derinlemiş
içimde bunu farkettim, ağladım daha önce kendimi tutup ağlamadıklarımın yerine, boğazıma
düğümlenen herşeyi bir kez daha hissederk. Dün babamı kaybedeli 7 yıl doldu.
7 yılın acısını yüreğimde hissettim doyasıya ağladım.

cumartesi günü bir mevlüd de hocanin okudugu ilahi ve dualar cok dokundu bana
babamin ölüm günüde yaklasti zaten

Ağladım burda az önce okuduğum yazıya .Nasıl ağlanmaz ki dert insanı ağlatır.ama ben en çok yalnızken ağlarım. Hemde nasıl offf offff. Dışarıdan bakana yeşil türbe içine girene tövbe. Aynen budur durumum. :çok üzgünüm:

en son bugün saat 8 de ağladım eşimle kavga ettim beni çok üzdü olmayayacak bişey yüzünden çok kızgın ve kırgınım ona

kayınvalidemin yaşın tam
yaşın geçiyo
demesine baya bi ağladım

Gün gelir unutulur derler yürek acısı,
Gönülün bitmek bilmez sancısı,
Sende diyenler gibimi düşünüyorsun ?..Gercekten,de unutuluyormu sence?
Yoksa yavas yavas yayılıp tüm hücrelerine,her gözün daldıgında, içine bir hancer saplanıyormu seninde?.
Senceler benceler,de zamanla anlamını yitiriyor,Herkes kendi iç acısının toplamını hesap etme derdine düşüyor.
Senin iç acılarının toplamı nedir?.Sen sana ne kazandırdıgını mı
yoksa ne kaybettirdiğini mi hesaplıyorsun.?
Giden gidiyor iste yaralanıyor yüregim,sonralar bu yara kendi kendine düzeliyor yada zamana yenik düşüyor.
Nezaman ayrılık saati gelse,bir fırtına başlıyor içimde,
Mevsimler dibe vuruyor,Sanki tüm baharlar kış oluyor,
Sanki tüm çiçekler acmadan dalında soluyor,ayaz vuruyor günüme,geceme,
KARANLIKLAR İÇİMDE PARÇALANIYOR,
Yokluguna beş kala dalıyorum uykuya,gözlerimi actıgımda dünyaya,
bir yanım sanki uçurum kenarında...
Beynimde bir batık gemi daha yol alıyor..... Yüreğimde Neden diye soramadığım bir sızı BAŞLIYOR ..Sormaktanmı Korkarım yoksa bilmek mi istemem?..Cevabını bilirim ama kalsın isterim.

Yazan..Ben.. Malen.

gece yorganımı cektım üstüme..
ve bır şeyler geldi aklıma....agladım agladım aglıyarak uyudum...

ya çok üzüldüm Eger kurtarılacak bişeyler varsa hala aşkının peşini bırakma derim..ama eğer yoksada hayat devam ediyor..Üzme kendinisenağlamasenağlama

Dün gece çok ağladım.. Tam aşık olmak üzere iken, kendimi yine büyük bir platonizme atmanın eşğinde kendimi kurtarma çabasından dolayı...

Hep yanlış adamlara yüreğim kayar.senağlama

az önce ağladım ama sevinçde
çok sevdiğim arkadaşım zynp.zeynep hamileymiş
o ağladı ben ağladım telefonda senağlama

Dün gece çok ağladım babaannemi kaybettim ve çok kötü oldum hep sınırları olan bir kadındı anneme de çok çektirmişti ama onun öldüğünü duymak çok dokundu bana annemle sabaha kadar ağladık babam dahada kötüydüSonra bi de aynı yola çıktığım CANIM dediğim sevgilimin umursamaz sadece kendini düşünen haline oturdum biraz daha ağladım.

4-5 gün önce ağladım bu bana baya gidersenağlama içinden çıkamadım bir duygunun içinmdeydim halada öyleyim.. yine yakındır ağlamam...

Pazartesi günü ağladım.. Aşkımla tartışmıştık. Hiç yoktan kırdık birbirimizi. Yakışmadı sevgimize diye düşündüm ve çok ağladım...

az önce

aptal yengeç burcu olunca bi insan,
böle geçmişi düşünür düşünür ağlar.....
pöfff...

canımm ya kıyamam...ben de aynı duyguyu yasadım az cok bılıyorum, gözlerımı acamazdım aglamaktan, yemek yıyemezdım bogazıma dızılırdı, 45 kıloya kadar dusmustum... böle durumlarda sana kım ; ne söylerse söylesin;acını azaltmaz... hıckımsenın senı anlamadıgını dusunur ınsan...ben kendı kendıme, o su an aglamıyodur,kendını bu kadar harap etmıyodur, benım su halıme bak derdım tesellı etmek ıcın...

en son aglamama gelınce; 2 gün önce askerde olan erkek arkadasım aklıma geldı we kendımı cok yanlız hıssedip ağladım....=(

dün akşam, yine sevgilimin yüzünden bu ağlamaların sonu nereye varıcak bilmiyorum
ağladım yanağımdan süzülen yaşlarlada uyudum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…