En son ne zaman ağladınız ?

2 gün öncee ağladımm
gıcıkk birisii geldi evimee süprizz olarakk sinirr oldumm o kadarr

az önce ağladım müge anlının programını izlerken 1 aydır aranan ilknurun katili bulundu

şimdi suanda aglıyorum...
rodyoda..kırac kaderım yok bahtım kara..sarkısı calıyor...ve benı tarıf edıyor...
aglıyorum aglıyorum..

dün agladım sevdiğim biri var tanıdklarım bilmedği için onu bana kısmt buluyor babamda bastırıyo görüş diye

şu anda ağlıyorum baharın askerde şimdi şarkısını dinliyorum.ama bunun dışında her gece ağlıyorum

az once 1-2 damla agladim
daha cok aglamak istiyorum ama su an uygun degil eve giderken yolda aglarim kesin
su an fazla mesai deyim, evde de bekleyen kimsecikler yok, bu hayat boyle nereye kadar diye agliyorum

en son 5 gün önce ağladım. allah için ağladım günahlarıma, sonuma , bilmediğim azaplaramı yoksa bilmediğim güzellikleremi varacağıma...

şimdi gene ağlıyorum ağlamak dediniz aklıma yavrum geldi benim melek meleğim cennet güzeli kızımın resimlerine baktım. onu çok özledim ,bakışlarını , beni tanıyarak annesine sevgi dolu bakışlarını özledim. yavrum cennette beni bekle sana kavuşağım vuslat anını bekliyorum bende büyük bir özlemle...

dün gece ağladım eşimle tartıştık niye kırıyoki kalbimi şimdide başladım ağlamaya

Yatılı bir okulda öğretmenim,bugün nöbetçiyim ve şu anda ağlıyorum.
Eşimle çok ciddi sorunlarımız var.
Giderim alışığım gitmelere
Direndi bu can ne bitmelere
Giderim alışığım gitmelere
Gerek yok isyan etmelere....

dün gece sevglimle tartıştık ve yatakta yorganıma sarılarak hüngür hüngür ağladım senağlama

forumda gördüğüm birisinin bebeğini kaybettiğini okudum. çok duygulanmıştım ona ağladım

çarşamba akşamı iş çıkışı eve gidip hüngür hüngür ağladım
işyerinde sorun vardı,
haksızlığa uğruyorum ve haklı olduğum halde haksız gibi müdahale görüyorum ve bunu bilmesi gereken kişi biliyor ama diğer kişinin tarafında duruyor
bir yere gelmiş insanların beş para etmez insanların ağzıyla iş yapması sinirime dokunuyor
ama sabır diliyorum allahtan,şu an elimden bişey gelmez
umarım sağlığımı kaybetmem, gerçi stresten guatr oldum,tiroid bezimde nodüller çıktı
yavaş yavaş beliriyor hastalıklarım,ve artık sakinleştirici kullanmaya başlıyorum

ben ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum
ağlayamama problemi var bende

en son lale arkadaşımızın günlükte ayrılık üzerine yazdığı yazıyı okuduğumda ağlamıştım =((

şimdi kızcaksınız bunun için ağlanırmı be diye ama, travian diye bi oyun var bilen bilir accayip bağımlılık yapıyor, aylarca uğraştığım emek boşa gitti salak gibi oturdum ona ağladım

çok çabuk ağlıyorum..

bugün segilim telefonla konuşuyordu bende o arada toka alalım tamam mı deim cvp vermedi ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…