- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi Ciceksever0606
papua yeni gine mi acep?Saka misiniz? Nerede yasiyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
papua yeni gine mi acep?Saka misiniz? Nerede yasiyorsunuz?
Vallahi o duruma geldik eskidende indirim kovalardim ama şimdi ekstra indirim peşindeyimBir gideyim yarın hemen. Hay Allah oreo peşinde koşacağım da hiç aklıma gelmezdi![]()
Maşallah sende zenginsin hee 2 kere patates kızartıp sonra değiştirilir mi bacımsu yakızartmaya çok gidiyor zaten.aynı yağda 2 kere patates kızartırım.sonra atık biriktiriyorum veriyorum yağı
Bide kilo alıyorum diye dır dır ediyosunkızartmaya çok gidiyor zaten.aynı yağda 2 kere patates kızartırım.sonra atık biriktiriyorum veriyorum yağı
Sormayin beni en cok üzen zam bu olduGeçen sene 180 tl 5 lt zeytin yağı alıyordum
Bu sene 370 tl bir teyyy de benden
ayda 700 tl ile geçinen üye varmış şaştım kaldım.ben çocuğa devlet okulunda tosta hergün 9.5 tl veriyorum daKocaeli'de simit 4 TL olmuş bu sabah kahvaltıya alma gafletinde bulundum.
Fırına simit için 4 TL aldınız 3 değil mi dedim günaydın dedi...
Tabiki de hayir ama sunu merak ediyorum acaba biz mi fazla harciyoruz veya alisverisimizde hatalar mi var yani bizim gibi aileler ortalama ne kadar harciyor mesela bundan 6-7 ay once hesapladigimda 1750 tutuyordu simdi bu kadar yuksek olunca sasirdim hemen buraya sormak istedimYok artık, masrafları aşagı çekmek için yemeden içmeden mi keseceksiniz ??
Sizin yanlışınız var. Bence bir daha kontrol edin. 700 lira aylık değil de haftalık olabilir.Bizim en fazla tuttuğu zaman 700 TL iki kişiyiz o da deterjanı bakliyat vs girince öyle oluyor şu ana kadar hiç o kadar alışverişim olmadı şuan market fiyatları ne denli pahalı bilmiyorum da acaba marka falan mı alıyorsunuz?
Bence alışveriş işini eşinize bırakmayın. 3250 lira harcayıp bi kaşar bile alamiyorsa bu işi beceremiyor demektir. İşi elinize alın. Liste yapın öyle çıkın alışverişe. Lazım olanları alın. İndirime girmiş ve lazım olan ürünlerden fazla alın (deterjan, şampuan vs. gibi)Evet size katiliyorum bende bu konuda eșimle anlasamiyorum toplu alalim bide oyle deneyelim diyorum bakalim bu sefer oyle deneyecegiz insallah faydalı olur
Evde sandwic yapıp yolla daha sağlıklı hemayda 700 tl ile geçinen üye varmış şaştım kaldım.ben çocuğa devlet okulunda tosta hergün 9.5 tl veriyorum da
6-7 ay öncesinin fiyatlarıyla şuan ki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var yalnız.Tabiki de hayir ama sunu merak ediyorum acaba biz mi fazla harciyoruz veya alisverisimizde hatalar mi var yani bizim gibi aileler ortalama ne kadar harciyor mesela bundan 6-7 ay once hesapladigimda 1750 tutuyordu simdi bu kadar yuksek olunca sasirdim hemen buraya sormak istedim
Her ay kıyma et falan almıyorum ki ben kurbandan oluyor ve sürekli tüketen kişiler değiliz 2 kişi olduğumuz için eşim de et sevmedigi için gayet yetiyor700 TL bildiğimiz 700 mü?
Bu fiyatlarla o kadar az harcama olması imkansiza yakın.
Bir kilo kıyma 140 TL olmuş, 700'e nasıl tamamlıyorsunuz ayı?
Biz iki kişiyiz iki çeşit yemek yapıyorum kızartma da haftasonu eşim evde olduğunda anca tereyağ köyden kayinvalidemden getiriyoruzMesela bana beş litre yağ ancak bir ay yeter .Evde hergun 3 çeşit yemek olur .Kızartma yapılır . Tereyağı ayrıca kullanırım
Yoo gayet normal kullanıyorum yeteri kadar da bunda komik olan nedir anlayamadım5 lt yağı 3-4 kullanabiliyosanız helal olsun
Napıyosunuz 2-3 damla mı damlatıyosunuz?![]()
Diyarbakirdayim tekrar söylüyorum geçen ay alışverişten bahsettim bu ay market fiyatlarını bilmiyorum dedimSaka misiniz? Nerede yasiyorsunuz?
2 kaşık zeytinyağıyla iki kişilik tek çeşit tek öğün yemek yapıyorum. Beş litre ne kadar gider bilmiyorum ama 40 litre aldım yazın çeyreğini ancak kullanmışımdır. Çok yağlı yemek sağlıklı değil, kızartmalar sağlıklı değil, çok çeşit yemek sağlıklı değil.5 lt yağı 3-4 ay kullanabiliyosanız helal olsun
Napıyosunuz 2-3 damla mı damlatıyosunuz?![]()
ayda 700 tl ile geçinen üye varmış şaştım kaldım.ben çocuğa devlet okulunda tosta hergün 9.5 tl veriyorum da
Yukarılarda da yazmıştım ama bu ay ne denli pahalı bilmiyorum her ay zam geliyor farkındayım bu ay ne kadar tutar bilmiyorum şu ana kadar yaptıklarımız 700 u geçmedi önceki alışverişlerimden bahsettimSizin yanlışınız var. Bence bir daha kontrol edin. 700 lira aylık değil de haftalık olabilir.