- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
- Konu Sahibi Ciceksever0606
Tüpün 300 TL olduğu ülkede zaruri besinler bu fiyat ,Allah yardımcımız olsun gerçekten.su dönemde çocuk doğuracak ev alacak herkesin Allah yardımcısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yalan değil ki bu. Bir kere mutlu makarna aldım, gerçekten korkunçtu. Maalesef artık market alışverişi yapmak altın almakla eş değer oldu. Mesela haftada bir gün mutlaka kızıma somon yediriyorum. Doktora gittik bütün değerleri muhteşem dedi. Ben beslenmesine bağlıyorum. Keşke herkes bunları yapabilse. Arkadaşım Almanya da oturuyor ve dünyaları alıyor. Bana geçen bi fiş attı. İçinde et, balık, süt ne ararsan var ve 60€ vermiş. Ne denir ?
Epey tutmuş. Aracınız kaç litre alıyor, deposu da büyük sanırım. Gerçi depoyla ilgisi olmuyor.şubat ayında 3 depo mazot harcadım ve 3 depo mazota 4.500 TL harcadım....
En aşağı bir özel okul 35.000 olmuş diyollaa…İyi ki cocugumuz yok şuan yemesini icmesini hallederiz de istedigimiz okulu, egitimi sağlamak filan. Altindan kalkamayiz gibi geliyor Turkiyede kalsak, gerci okul, kurs, aktivite vs fiyatlarini bilmiyorum ama iyi biyerde çoktur herhalde.Gelirimiz cocuksuz şekilde bizi rahat ettiriyor, sıkıstırmıyor ama cocukla olmazdi herhalde.
En aşağı bir özel okul 35.000 olmuş diyollaa…
Sağlıkla gelsin inşallah. Hiç kullanılmayan bebek arabaları oluyor sıfır bİlk çocuğumuz olduğu için birde biraz bekleyiş ve tedaviyle olduğundan eşin tanımadığımız kişilerden ikinci ele karşı
Ama tek şansım kuzenimde var onu alacam en kötü
Gerçekten öyle![]()
Sağlıkla büyüsünİlk çocuğumuz olduğu için birde biraz bekleyiş ve tedaviyle olduğundan eşin tanımadığımız kişilerden ikinci ele karşı
Ama tek şansım kuzenimde var onu alacam en kötü
Gerçekten öyle![]()
Çok teşekkür ederim inşallahSağlıkla gelsin inşallah. Hiç kullanılmayan bebek arabaları oluyor sıfır b
Sağlıkla büyüsün![]()
Ucuz alacak kadar zengin değiliz zatenBunu yazacaktim ama vazgecmistim. Ya çok mecburiyet yoksa herşeyin ucuzuna kacmamak lazim. Ben de sirf aa şu marka ucuzmuş diye almam bir şeyi makarna, pirinc, zeytin yagi vsvs bazi seyler ucuz almaya gelmiyor ayni tat olmuyor cunku insan yediginden bir şey anlamaz o zaman.
Kaynanasında yiyor sanırımMarket fiyatlarından haberiniz yok konu sahibine gelmiş bizim aylık gider 700 diyorsunuz daha markete gitmişliğiniz yok belli ki bi gidinde bakın bakalım sonra milletin dar geçim konusuna öyle ahkam kesin![]()
Ucuz alacak kadar zengin değiliz zaten![]()
3 numara yumurta da eşya gibi zatenOnu eşyada demiyor muyduk![]()
Sağlıksız olsada yine de yerim..kızartma yiyipte ölen mi var?hergun yenmiyor sonuctaKızartma sağlıksız, yağ kullanmayın tarzı yorumlar = mini etek giyersen tecavüze uğrarsın
tosta her gün 9.5 vereceğinize neden evden sandviç/tost bişey hazırlamıyorsunuz çocugunuza merak ettim?ayda 700 tl ile geçinen üye varmış şaştım kaldım.ben çocuğa devlet okulunda tosta hergün 9.5 tl veriyorum da
Ne kadar doğru isim vermek bilmiyorum valla ama çok soran var yazayım bari.KudrAlobar siz bı ara toptan enginar alıyorum uygun oluyor demiştiniz. Nereden alıyorsunuz paylasir misiniz bizde nasiplenelim
![]()