En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Off off ne zamandır gidemiyorum sinemaya
Şuna bak en son gittiğim film Kabadayı (
Güzel bir filmdi, Şener Şen var tabiki kötü olsa bile onun için izlenir :)

Selamlar;lütfen 120 filmini izleyin arkadaşlar.Gerçekten harika bir film.Gurur duyacak,gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.VATANIMIZ kolay kazanılmadı.Tüm Şehitlerimizin anısına yapılmış bir film.Yapanların,oynayanların emeğine sağlık.Özge Özberk ve Toprak Sergen başrollerde.Mutlaka izleyin,pişman olmazsınız!!!!!!!

ilk aşk...muhteşemdi ama sonu çok kötü bitiyo çok ağladımsenağlama bu arada türk filmi olan değil yabancı yapım..yavsiye ederim

no country for old man... bugün izledim değişik bi film kişiye göre değişir güzelliği ama sonunu asla böyle düşünmemiştim ben devam edecek derken bitmişti şaşkın ördek gibi ekrana baktım bi kaç saniye:) şaka bi yana ödüllü bir film kendisi izleyin bir de siz yorum yapın imDb notu da oldukça yğksek bi filmdir... oyuncuların performansı oldukça iyi nasıl bir rolün hakkı verlir gidip ordan görebilirsiniz

Son düzenleme:

ewet bende gittim gerçektem çok güzel

ewet bende gittim gerçekten çok güzel

keşke sonu hakkında aniden bittiğini söylemeseydin... :1no2:

niye kıız apokaliptoyu çok beğenmiştim been.ondaki gibi kanlı sahneler yok bunda ama benzerlikler var..
bu mısırda geçiyo.ben severim bu tarz filmleriii..

kanlı sahne falan görmedim ben hiç.ilk 15 dkda yoktu hiç.:roflol:
cıplak adam görmekten iim kalktı dayanamadım sonrasını izlmeye. belki de güzeldi kaçırdım bilmiyorum.
pişman değilim,yine yaparımtatlicadiarzu

...........................................................................

Son düzenleme:

onu bende izledim filmiden çıkarken adamı öldüresim geldi nasıl yaptı o salaklığı yaaa gerilim filmiydi ama benim ağlayasım geldi "orda" yani tabi o adamı da öldüresimKötü Kazenklava:

En son eşimin ısrarıyla recep ivediki izledim. Çok abartmışlar. Hiç gülemedim doğrusu.Küfür, argo konuşmalar çirkin hareketler bana göre değildi. Neyse.. Vizyonda daha güzel filmler vardı. Ben Spiderwick güncelerine girmek istiyorum. İzleyen varmı aranızda arkadaşlar? Narnia günlüklerini anımsattı bana

TAKSi 4 ---izleyin arkadaslar gecekten eglenceli ve komik bir fransiz filmi--erkek cocuklar bayiliyor ayrica---
Birde Mr, BEAN son versiyonu harika-- buda fransada cekilmis--- ama cok iyi komedi.

en son bende recep ivedik filmine gittim..yaniii o kadar küfür ve argo dolu konuşmalar ki bu filmden hiç hoşlanmadım..verdiğim paraya yazık oldu ..

Son düzenleme:
en son Daywatch - Gündüz Nöbeti'ni izledim gece nöpetini devam filmiydi bence güzeldi

kızlar kesinlikle öldüren sis sinemalarda şimdi mükemmel gerilim filmi muhteşem yani izleyin zaten direk filme kitleniyosunuz ben seyrederken koltuklara yapıştım valla

dün gece uyku tutmadı şu övülen aşk filmi
sil baştan'ı izledim gerçekten mükemmel
sinemada ise not: seni seviyorum filmini izlemiştim
bu filmde gayet güzeldi hem gülüyor hem hüzünleniyorsunuz
duygusal takılmak isteyenlere tavsiye ederim

August Rush izlediğim son film dün gece izledim çok güzel hele müzikler harika tavsiye edrim :)))

Ben cumartesi 120 yi izledim kızımla beraber.Çok güzel ve herkesin izlemesi gereken,son derece duygusal ve gerçek bir film.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…