- 7 Eylül 2007
- 91
- 6
Sweeney Todd'a bayıldım ben, jonny depp mükemmeldi, son olarak oscar adayı juno'yu izledim, bazıları pek bizim kültürümüzle alakası yok deseler de (filmde 16 yaşındaki bir kız hamile kalıp çocuğunu doğurmak istiyor ve olaylar gelişiyor) ben gerçekten oldukça özgün buldum, aynı gün yine oscar kazanan ihtiyarlara yer yok filmini izledim, o kadar sıkıcıydı ki tırnaklarımı bıraktım, parmaklarımı kemirdim :S
juno'yu ben de merak ediyorum en kısa zamanda izliicem.Sweeney Todd evet çok hoştu işin içinde Johnny Depp ve yönetmen koltuğunda da Tim Burton(favori yönetmenlerimden) olunca zaten izlemeden olmazdı.bu yıl oscar alan Coen kardeşlerin çektiği No Country For Old Men'se gayet vasat bi filmdi.tamam senaryo özgün yönetmen de sağlam ama oscar almasına ben de şaşırdım.gerçi oscar ödülleri de politik nedenler içeriyo kime neye göre oscar verdikleri belirsiz.
burda bir de film tavsiye edeyim Persepolis diye bir animasyon.animasyon olduğuna bakmayın.konusu İran Devrimi öncesi ve sonrası aşananlar.devrimi küçük bir kızn gözünden anlatıyor.mutlaka izlenmesi ders çıkarılması gereken bi animasyon.oscar'da da adaydı bu arada.