En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Dün akşam yıldız tozunu izledik. Çok güzeldi. fantastik ve heyecanlı.. Başrollerde Claire Daines ve Michelle Pfeifer paylaşıyordu.

dün anestezi (awake) diye bir film izledim. oyuncular hayden christensen ve jessica alba...

konusunu alıntı yaparak yazıyorum.
Clay (Christensen), geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında 'anestezik fakındalık' adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur.
Clay'in genç karısı Sam (Alba), ameliyat sırasında hayati kararlar vermek zorunda kalırken, Clay'de kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkar...(alıntıdır..)

ama olaylar beklediğinizden çok farklı geçiyor.ilk yarı normal fakat 2. yarıda olaylar gelişiyor......daha gösterimde değil.netten izledim...
tavsiye ederim...

dün ben de ansetezi/awake'yi izledim ama sinemada...istanbul'da gösterimde...amelyat sahnesi mide bulandırıcı olabilir bazıları için...onun dışında güzel bi film... a.s

Recep Ivedik´i seyrettim..
Her carta curta gülebilen biri icin iyi :kahve:
Sahsi fikrim; ille de sinemada seyredilmesi gereken bir film degil..

dün gece uyku tutmadı şu övülen aşk filmi
sil baştan'ı izledim gerçekten mükemmel
sinemada ise not: seni seviyorum filmini izlemiştim
bu filmde gayet güzeldi hem gülüyor hem hüzünleniyorsunuz
duygusal takılmak isteyenlere tavsiye ederim

sil baştan dediğin Eternal Sunshine of The Spotless Mind mi yoksaa?? Gerçekten süper ve harika ötesi bir film yaa :teytey:

haftasonu misafirlerimiz vardı çocuklar yattıktan sonra recep ivedik ve kutsal damacanayı izledik.çok eğlendik,çok güldük.kutsal damacana daha komik.
eğlence arıyanlara tavsiye ederim şafak sezer çok başarılı bu filmde

Ucurtma avcisi-The Kite Runner

Afganistan ve Amerikada cekiliyor,
Afgan yazar Khaled Hosseini’nin(Halit Hüseyni) aynı adlı çok satan romanından uyarlanan “Uçurtma Avcısı-The Kite Runner”da, uzun yıllardır Kaliforniya’da yaşayan Amir adlı bir Afgan göçmeninin, çocukluk arkadaşı Hasan’ın oğlunun başının dertte olduğunu öğrendikten sonra ona yardımcı olmak için Taliban yönetiminin kontrolündeki anavatanına geri dönüşünün çarpıcı öyküsü anlatılır.

Kesinlikle tavsiye ederim

Nisan 2007 De Gösterime Giren Fransiz Yapimi "kimseye Söyleme" Adli Dram/gerilim Tarzinda Ki Bu Fimi Dün Izledim. Fransa'nin Oscari Olarak Kabul Edilen Cesar ödüllerinde 4 ödül Almiş Kaliteli Bir Yapim. Bence Mutlaka Izlenilmesi Gereken Içinde Duygusalliğida Hat Safada Bulundurarak Benzer Yapimlardan Siyrilmiş Bir Fransiz Filmi. Fransizlar Aşk, Korku Ve Drami çok Güzel Harmanlamişlar. özellikle Filmde Ki Oyunculuğuyla En Iyi Erkek Oyuncu ödülünü Almiş François Cluzet In Muhteşem Oyunculuğunu Kaçirmamizi Tavsiye Ediyorum.

arkadaşlar haftasonu awake i izledim tavsiye ederim çok güzel bir film gerçektenn jessica alba çok güzel oynamış kendi de çok güzel zaten :1closedeyes:
korku filmi sevenler içinse shutterı tavsiye ederim baştan çok korkunç değilmiş demeyin bekleyin sonu harikaa :kahve:
ayrıca hitman e de başlamıştık ama onu bitiremedik yarım kaldı o da güzeldi yerimseniben

krallık..
guzel bır aksıyon fılmı..
tavsıye ederım cok surukleyıcı..

arkadaşlar bende en son roberto benigni'nin kar ve kaplan' seyrettim müthiş bir aşk hikayesi seyretmeyen çok şey kaçırır.hayat güzeldir'den sonra en iyisi ...

ben de little miss sunshine ı izledim bugün 2006 yapımı bir aile filmi, sıcak bir öykü izlemek isteyenlere tavsiye ederim

özgürlük savaşçıs'nı izledim bugün...yüzüklerin efendisi'ni andıran bi film...pek bi orjinallik göremedim...izlemesseniz pek bişey kaçırmassınız...

Öldüren Sis
bu gece izledim dvd olark
güzel bir film gerçektenjeyyar
sadece sonu trajik bitti

ya ben 120 yi izledim ve agladım çok güzeldi tavsiye ederim birde gercek olması daha çok etkili oluyo

kesinliklee uçurtma avcısını öneririm.kolay kolay etkilenmem her filmden ama bu film beni baştan sona kadar herşeyiyle etkiledi.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

kızıl ateş adlı filmi izledim dün gece..arnıld şıvarzeneger'in naniknanik filmi...biri rus diğeri american 2 polisin macerası tarzında bi filmdi...fena değildi komik de sahneleri vardı...izlemeseniz de pek bişiy kaçırmassınız... tatlicadiarzu

120 ye gittim kesinlikle gidilmesi gereken bi film bence..

ben en son kutsall damacanayı izledimmmm....
şafak sezer işte yine yapmış yapacağınıı.. süperrrdiii

X