En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

dün gece kurtların kardeşliği'ni izledim...upuzun bi fransız filmi...klasik fransız romanları gibi yani...büssürü olay aksiyon var filmde....ilginç bi film... CADIARZU

1408 çok beğendim baştan sona heyecanlı.öldüren sis,uçurtma avcısı ve 120 yi çok merak ediyorum.çocuklar yüzünden sinemaya gidemiyorum.dvd çıkmasını beklicem malesef

Anestezi çok güzeldi...izledim...
Tür : Dram / Gerilim kesinlikle tavsiye ederim...

kesinlikle 120 'yi tavsiye ediyorum. çok güzel film. yanınıza mendil almayı unutmayın. konunun gerçek ve yaşanmış olması daha bir sızlatıyor insanın içini.

1408 i izledim. Stephen king uyarlaması. (blood and smoke'tan aynı isimli hikayeden) korku değil ama geriliyorsunuz. yalnız sonunu anlamadım. daha doğrusu anladım ama doğruluğunu teyit edemedim. araştırıyorum:))
denk gelirse izlemenizi tavsiye ederim...

beni de bi ara bu konuyla ilgili aydınlatır mısın... fisfisfis

demincek cruising/devriye filmi izledim...1980 yapımı bi al pacino filmi...al pacino yine döktürmüş...ama filmin çoğu sahnesi gay barlarda çekildiği ve ordaki olaylar sansürsüz bi şekilde gösterildiği için midem pek kaldırmadı...zaten al pacino oynadığı için izledim sadece...iyi mi yaptım...bilmiyorum... fisfisfis

identity/kimlik adlı filmi izledim...sadece john cusack için bile izleyebilirsiniz ama zaten film 10 numara...tam bi psikolojik gerilim...son sahneyi izleyene kadar yorum yapamayacağınız bi film...

identity/kimlik adlı filmi izledim...sadece john cusack için bile izleyebilirsiniz ama zaten film 10 numara...tam bi psikolojik gerilim...son sahneyi izleyene kadar yorum yapamayacağınız bi film...

sayende hatırladım,ne zamandır izlemek istiyordum.bulursam bende izleyeceğim. hatta birazdan bulursam başlıycam. john cusack bende çok severim....a.s.

bugün sokak kralları/street kings adlı filmi izledim...tam bi aksiyon filmi ve kurgu güzel...aksiyon severler kaçırmasın bence... a.s

sayende hatırladım,ne zamandır izlemek istiyordum.bulursam bende izleyeceğim. hatta birazdan bulursam başlıycam. john cusack bende çok severim....a.s.

bulunması zor bi film aslında...ben de bi yere ısmarladım zaten...film hakkında yorumlarını bekliyorum... yerimseniben

deminçek şu çok övülen sil baştan / eternal sunshine of the spotless mind adlı filmi izledim...galiba yanlış bi zamanda izledim... :sm_confused: pek iyi bi etki bırakmadı bende... :1no2:

bir sürü izlencek film var sırada bekliyo cts günü temizlik yaparkene kociş açmış ben de oturup izledim kutsal damacanayı komikti :))

olağan süpheliler / unusual suspetcs'i izledim...çok fazla dialog var; bu yüzden bazı detayları kaçırabiliyo insan...ikinci kez izlemeden kıymeti pek anlaşılamayan filmlerden... a.s

Izlenecek çok film, en çok begendiklerimden bir kaç tanesini sayiyorum ki muhakkak firsatiniz olusa izleyin. tek kelimeyle MUKEMMEL :

Sleppers -with Brad Pitt, Robert De Nir, Dustin Hoffman, Kevin Bacon

Heat with Robert De Niro and Al Pacino (hastasiyim bu filmin)

Deep Impact

Vertical Limit

Dark Water

bulunması zor bi film aslında...ben de bi yere ısmarladım zaten...film hakkında yorumlarını bekliyorum... yerimseniben

fatto'm filmi buldum nihayet. cd 'ciden kiralamış bir öğrencim,ondan alıp hemen pc 'ye attım. bugün yarın izler , söylerim...

bu arada en son umudunu kaybetme (will smith) izledim. arkadaşlar lütfen ama lütfen izleyin. son dönemde izlediğim tek geçeceğim yegane film. hayatta istemenin başarmadaki önemini, ve azmin zaferini anlatıyor. ama çok hüzünlü. hele will smith'in metronun tuvaletinde oğluyla birlikte gecelemesi ...bu arada gerçek oğluyla oynamış. neyse filmi anlatmıyım ama mutlaka izleyin.a.s

haklısın canım, aslında güzel fikir, sinemada izlemeye değer mi değmez mi diye fikir edinmek adına ...ama bazen evde film izlemek istediğim zaman kararsız kalıyorum. bu noktada da arkadaşların vcd ,dvd film tavsiyeleri yardımcı oluyor.her ikisi de yazılsa daha iyi olur sanki. nacizane fikrim. sevgiler:))

evet harika bi film.ama kızılderili değil onlar sanırım.
tam emin değilim ama başka bi tür onlar,meksikalıların ataları diye biliyorum ben..

onlar aztekler sanırım. bişi sorcam bu mel gibson'ın apocalyptosu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…