Sweeney Todd'a bayıldım ben, jonny depp mükemmeldi, son olarak oscar adayı juno'yu izledim, bazıları pek bizim kültürümüzle alakası yok deseler de (filmde 16 yaşındaki bir kız hamile kalıp çocuğunu doğurmak istiyor ve olaylar gelişiyor) ben gerçekten oldukça özgün buldum, aynı gün yine oscar kazanan ihtiyarlara yer yok filmini izledim, o kadar sıkıcıydı ki tırnaklarımı bıraktım, parmaklarımı kemirdim :S
Öldüren Sis (The Mist) 7/10
Konu itibariyle ilgi çekici,etlikeyici bi filmdi.Sahenleri çok iyiydi.Sonunu daha vurucu yapabilselerdi akıldan çıkmayacak bi film olurdu.Tabi kitaba sadık kaldılar sanırım..Gerilim sevenler gitsin görsün,çok da umutlanmasın derim.
methini çok duydum...nasıl bi filmdi???... CADIARZU
Görsel olarak o tarihi yansıtabilmek adına çok şey yapılmış hatta bazı sahneleri gerçekçi olması için siyah beyaz çekilmiş , duygusal , bilgilendirici , hüzünlü , akış olarak çok atraksiyona ağırlık vermeselerde sıkmıyor izleyiciyi. Sadece tarih değil içinde aşkta var. Hem de o dönemde nazi bir subayın yahudi kıza olan kabullenmek istemediği aşkı..
Sadece son sahnede çok abartı buldum.
Konusu yahudilere uygulanan soykırım ve bu soykırımda Schindler adında bir adamın bir kişi de olsa kurtarmaya yönelik çabaları..
recep ivedik tabikii:))))) gulmekten yanaklarım acıdı:)))))))