En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

juno'yu ben de merak ediyorum en kısa zamanda izliicem.Sweeney Todd evet çok hoştu işin içinde Johnny Depp ve yönetmen koltuğunda da Tim Burton(favori yönetmenlerimden) olunca zaten izlemeden olmazdı.bu yıl oscar alan Coen kardeşlerin çektiği No Country For Old Men'se gayet vasat bi filmdi.tamam senaryo özgün yönetmen de sağlam ama oscar almasına ben de şaşırdım.gerçi oscar ödülleri de politik nedenler içeriyo kime neye göre oscar verdikleri belirsiz.
burda bir de film tavsiye edeyim Persepolis diye bir animasyon.animasyon olduğuna bakmayın.konusu İran Devrimi öncesi ve sonrası aşananlar.devrimi küçük bir kızn gözünden anlatıyor.mutlaka izlenmesi ders çıkarılması gereken bi animasyon.oscar'da da adaydı bu arada.

Öldüren Sis (The Mist) 7/10
Konu itibariyle ilgi çekici,etlikeyici bi filmdi.Sahenleri çok iyiydi.Sonunu daha vurucu yapabilselerdi akıldan çıkmayacak bi film olurdu.Tabi kitaba sadık kaldılar sanırım..Gerilim sevenler gitsin görsün,çok da umutlanmasın derim.

sonu yeterince vurucuydu bence...olabilcek en kötü ihtimalden daha kötüydü diyebilirim...

filmin adı 120
1. dünya savaşı sırasında 120 gencin cepheye cephane taşımasını anlatıyor. çok zor şartlarda gidiyorlar ama geri dönemiyorlar.çok güzel bir hikaye.yönetmende çok güzel yönetmiş.ağlamaktan içimiz dışımıza çıktı.tabii film esnasında geçen yıl şehit olan kardeşim aklıma geldikçe daha çok ağladım.
bence bütün Türk milletinin bu filmi izlemesi lazım.ne zor şartlar altında bu günlere geldik.çoğu donarak ölüyordu.filmi izlerken bu günkü türkiye gözümünönüne geldi de....atalarımız kemikleri sızlıyordur eminim,gençlik berbat, vatan azar azar satılıyor,sevgiler aşklar 1 kuruşa satılıyor.namus hak getire!
bu filmi izleyin ve bir düşünün!.......

Alıntı:
Safir´isimli üyeden Alıntı
recep ivedik,iğrençliğe gülebilenlerdenseniz gidin,keza osuruğa posuruğa pek gülmem ben..
beğenmedim kısaca..
böyle abuk sabuk bir film nasıl oluyorda hasılat rekoru kırıyor anlamadım bizim milletimiz bu kadarmı salak.
2 salonlu sinemada bu filmi büyük salona koymuşlar 120 gibi harika bir filmi küçük salona koymuşlar ve işin ilginç yani salonun yarısı bile dlu değildi

methini çok duydum...nasıl bi filmdi???... CADIARZU

Görsel olarak o tarihi yansıtabilmek adına çok şey yapılmış hatta bazı sahneleri gerçekçi olması için siyah beyaz çekilmiş , duygusal , bilgilendirici , hüzünlü , akış olarak çok atraksiyona ağırlık vermeselerde sıkmıyor izleyiciyi. Sadece tarih değil içinde aşkta var. Hem de o dönemde nazi bir subayın yahudi kıza olan kabullenmek istemediği aşkı..

Sadece son sahnede çok abartı buldum.

Konusu yahudilere uygulanan soykırım ve bu soykırımda Schindler adında bir adamın bir kişi de olsa kurtarmaya yönelik çabaları..

çok teşekkürler...çok merak ettiğim bi filmdi...pek tarzım değil izlenebilir bi film galiba... a.s.

dün akşam bruce willis'in 16 blok adlı filmini izledim...gene zeki bi detektifi canlandırmış bruce amca...zor ölüm serisinden sora bu film biraz sıkıcı geldi açıkcası...

...ve robert de niro'nun 15 dakika adlı filmi de izledim...çok gereksiz bi film olmuş...ayrıca senaryosu da katil doğanlar adlı filmden çalınmış resmen...benim anlamadığım robert amca o filmde neden oynamış...heralde paraya çok ihtiyacı vardı...ama sırf robert de niro için bile izlenir derim... yerimseniben

bugün göz/the eye adlı filme gittim...korku filmi diye gitmiştim ama hiç korkmadım açıkcası...aniden biyerlerden fırlayan insanlara verdiğim irkilme tepkisi hariç sinema perdesine öööyle baktım...gitmeseniz çok şey kaçımazsınız bence... a.s

The Eye=Daha önceki çevriminden çok farklı olmamış.bence sıradandı.jessica alba çok güzeldi tabi o ayrı :)
M.Ö. 10.000=Apocalypto tarzı bi film.ama daha güzel değil kesinlikle.Görsellik ağır planda tabiiki.çok fazla konu falan beklemeden görsellik için izlerseniz çok hoştu.
Awake(Anestezi)=Çok güzel bi gerilimdi.filmin konusu zaten gerçek olaylardan alınma.ameliyat sırasında anestezi verilen kimi hastaların sadece bedenleri uyuşuyor ama zihinleri açık oluyor.tüyler ürpertici kesinlikle.tüm ameliyatı hissediyor kimi insanlar çok korkunç.film bunun üzerine kurulu.burda da jessica alba oynuyor.kesinlikle süper filmdi tavsiye ederim.sinemalara 28 martta girecek galiba emin değilim.kaçırmayın derim.

ULAK...KESİNLİKLE ULAK...

"Dudaklar sussa da, kalbin yüz dili vardır..."
"Dilim olmazsa ben neylerim çocuk..."
"ulak ibrahim gelecek,sana kalbinin karasını gösterecek.gözün kör eyleyecek,bekle hele bekleee.. ulak ibrahim sana gelecek!!"

"SONUNU BİLMEDİĞİNİZ HERŞEY SİZİ KORKUTUR"

Kötülük korkuyu, cesaret ise hayallerimizi besler. Bize doğru diye sunulan herşeye sorgusuz itaat edersek bunu asla göremeyiz.

HARİKA BİR SENARYO,YÖNETMEN VE MUHTEŞEM OYUNCULAR...

elinize,yüreğinize sağlık..tekrar tekrar....

m.ö.10.000 sinema yıkıldı gümbür gümbür bir film ve çok güzel.mel gibson un apokalipto senaryosuyla hemen hamen aynı.ama efektler çok daha güçlü.çok beğendik tavsiye ederiz

Bende Racep İvedik'e gittim dün gece. Gerçekten çok güzeldi. Beklediğimden daha az küfür vardı.Ben beğendim. Arog'un önüne geçer diye düşünüyorum ama bakalım. O da bi gelsin izleyelim..

öldüren sis...çok güzel diyemiycem ama gine de fena deildi.sonu acıklı bitiyor yalnız..

Ben en son 120 adlı filme gittim gerçekten güzeldi.Milliyetçilik duygularım kabardı.Tarihimizi anlatıyor.Ne kadar zorluklarla mücadele edildiğini v.s

şimdi ihtiyarlara yer yok filminden geldim...sürekli bi sonraki sahneyi merak eder vaziyette izledim filmi...ama sonunu çok beğenmedim açıkcası...javier bardem için izlenir ama bu film... a.s

unutmşum 2 gün önce m.ö. 10000'i izlemiştim...görselliğine diyecek laf yok ama ben sıkıldım sıradan olmuş konu...

apocalyptoya da ben 15 dk dayanabilmiştim. ona benziyorsa MÖ 10000 hiç izlenmez yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…