En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

lanetli ev dediğin the haunting in connecticut olan mı cicim
eğer oysa ben onu feci nerak ediyorum
gerçek bi olaymış:sinifsinif:

efett o film..bende merak ediyodum..dün izledim nihayet...ilginç bi film fazla ...sadce gerçek bi hikaye olması ilginç normalde bu tür senaryolar olabiliyor ama bu gerçekk o evde gerçekkk...:1ninca:

yaa duvarda sticker kuşlar uçuyodu fln garip hakkaten
sen amerikan rüyasını izledinmi o da gerçekmiş
ben çözemedim filmi ama güzeldi

yok onu izlemedim...:1no2:
o da korku-gerilim türü bi filmmi??bide soldaki son ev var...gösterimde ama o gerçek hikaye değil bide daha çok kanlı vahşetli bişeye benziyodu...onu biliyomusun??

yok onu izlemedim...:1no2:
o da korku-gerilim türü bi filmmi??bide soldaki son ev var...gösterimde ama o gerçek hikaye değil bide daha çok kanlı vahşetli bişeye benziyodu...onu biliyomusun??

sana amerikan rüyası dedim ama google yazdım dediğim film çıkmadı :uhm:filmin adını karıştırdım
gerilimdi hemde feci bi gerilimdi yaşanmış bi olay ve hala daha çözülemiyormuş nasıl olduğu ne olduğu yaa ama filmin adını karıştırdım amerikan neyiydi:uhm:
arkadaşıma sorup yazcam sana daha sonra onu harika bi filmdi Şeniz
soldaki son evi de ben aylarrrr önce indirdim adını duyar duymaz:kedi:
ama baktım 70lerde çekilen versiyonuymuşkaydirigubbakcemile2az bi hızlı hızlı göz attım çok eskiydi sildimbenneyaptımki
ama yenisi çok iyi deniyor yorumlarda fln onu izlicem bendecokacimcoook
bide korku seviyon madem:jeyyar:çokkk eski bi film ben adını kötü ruh olarak biliyodum ama lanetli ev olarakta geçiyomuş zaten o yüzden izlediğin filmin ingilizce adını sordum sana
işte o dediğim film kötü ruh çook eski olmasına rağmen çok feci korkuttu beni ve benimle izleyenleri çok etkilenmiştik :1shok:günlerce tabiri caizse 3 buçuk atmıştımkaydirigubbakcemile3

tiriii laylaylommkaydirigubbakcemile3
canım nihayet filmin adını buldum amerikan büyüsü
büyü rüya karıştırmışım işte:kedi:

Dead Silence (Ölüm Sessizliği) izledim
Sıkıcı bir korku filmi
Pek tavsiye edilipte izlenecek bir film değil
Bazı sahnelerinin gerilimi iyi
Başı güzel mesala ama çok saçmaydı bee:umursamaz:
10/4

The Skeleton Key Film sıkıcı başlıyor , sıkıcı bir şekilde ilerliyor
Ama sonu çok güzel bitiyor
Sonunda bütün soruların cevaplarını veriyorlar
Sonu beni büyüledi..
Ki filmde büyüyle ilgili..
10/7

melekler ve şeytanları izledim.
da vinci'nin şifresi tarzındaydı.iki filmide çok sevdim
izlerken bile soluk soluğa kaldım.
tavsiye ederim

tiriii laylaylommkaydirigubbakcemile3
canım nihayet filmin adını buldum amerikan büyüsü
büyü rüya karıştırmışım işte:kedi:

sağol ya ...amanın desem sanırm yeridir...:1ninca:afişi baya etkileyici ve ürpertici gibi ...:kedi:ama pek beğenmemişdin sanırım değilmi...

sağol ya ...amanın desem sanırm yeridir...:1ninca:afişi baya etkileyici ve ürpertici gibi ...:kedi:ama pek beğenmemişdin sanırım değilmi...

kaydirigubbakcemile3beğenmez olurmuyum çok beğendim o yüzden tavsiye ediyorum ya zatenkaydirigubbakcemile3
beğendim ama anlayamadım zaten çözülemeyen bi olaymış dediydim
film hayalet hikayesi gibi duruyor fakat değil:1shok:

:kedi:ben yanlış anlamışım pardon...ama bu daha heyecanlı o zaman hayalet hikayesi gibi ama değilse...genelde karışık şeyler daha gizemli olur ...iskelet anahtar diye bi film varya onda da öyle oldu filmin sonunu görünce kafam karışmışdı...başdaki şeyle sondaki olaylar çok farklıydı...

bende başrollerini Nıcole Kıdman / Hugh jackman ın oynadıgı AVUSTRALYA adlı filmi izledim komedi ve dram karışık bi film ama güsel ...

kızlar pek çoğunuz apocoliptoyu izlemiştir mel gibsonunun yönettiği film yerli halklardan oluşan bir film yine o tarzda bir film KILAVUZ ben çok beğenerek izledim

Dün akşam tnt de Cry Freedom adlı çok güzel bir film izledim!Özgürlüğün Çığlığı adıyla yayınlandı!Gerçekten çok etkilendim!Zenci-beyaz çatışmasına Güney Afrika penceresinden bakılan bir filmdi. Başrolde Danzel Washington ve Kevin Kline vardı!
Tavsiye ederim siz de izleyin!

biçoğunuzun izlediğini düşündüğüm''esaretin bedeli'' adlı filmi ben dünakşam ilk defa izledim..harik aötesi bi filmdi yaa..izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederimm

biçoğunuzun izlediğini düşündüğüm''esaretin bedeli'' adlı filmi ben dünakşam ilk defa izledim..harik aötesi bi filmdi yaa..izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederimm

Evet, (aynı filmden bahsediyorsak) ben de izledim.. gerçekten çok güzel bir filmdi..
değişik bir konusu vardı..
Bir mahkumun hapishanede tuttuğu muhasebe kayıtları ile hayatını değiştirmesi ilgili idi benim izlediğim..
aynı filmden mi bahsediyoruz..

en son NİCOLAS CAGE nin KEHANET filmini izledim.. mayısta gösterime girmişti ama sinemada izleyememiştim.
int. den izledim ve müthiş etkilendim..

zaten oldum olası nicolas cage yi çok beğenmişimdir.
filmin konusu ve aktörün becerisi bir araya gelince müthiş bişey olmuş

tavsiye ederim.. :1rolleyes:

Evet ben de bu filmi birkaç yıl önce izlemiştim ama aklımda parça parça kareler vardı tam hatırlamıyoum ben izledim gerçekten çok güzel bir filmdi

Bugün '' Eski Erkek Arkadaşımın Yeni Sevgilisi'' adında çok güzel bir film izledim romantik komedi filmleri sevenler bu filmi de beğeneceklerdir öneririmdelikafadulden

dün akşam mahsun kırmızı gülün güneşi gördüm filmini izledik eşimle gerçekten güzeldi
masun kırmızıgülü pek sevmezdim ama 2 film yaptı ve ikiside süper gerçi beyaz melek daha güzeldi izlerseniz yanınızda mutlaka peçete mendil bişiler bulundurun.güneşi gördümdede bir iki sahnede duygulandım ama film daha çok sosyal msj veriyordu açıkçası türkiyenin gerçek yüzünü okadar iyi yansıtmışki mahsun kırmızıgül gerçekten bir türkücüden böyle filmler böyle kadroyu bir araya getirmesi (her iki filmindede) ayakta alkışlanıcak bişi.

bu arada bir iki ay önce ıssız adamı izledik ve süperdi diyebilirim bence arşiv yapıyosanız mutlaka bulundurmanız gerekiyor yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…