En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

DAS EXPERIMENT (DENEY)

izlemeyen kalmasın, çok heyecanlı ve düşündürücü bir psikolojik gerilim arkadaşlar, bana göre puanı 10/10 olanlardan biri kaydirigubbakcemile2 insan psikolojisinin derinlerine bir yolculuk gerçekten süper!!

Oyuncular

Moritz Bleibtreu (Tarek Fahd) , Christian Berkel (Steinhoff) , Oliver Stokowski (Schütte) , Wotan Wilke Möhring (Joe) , Justus von Dohnanyi (Berus) , Maren Eggert (Dora)

Deney, bilim adına bir oyun olarak başlar. 20 adam; iki hafta; 4000 Mark para uğruna bir oyun oynarlar. Oyun yapay olarak oluşturulmuş bir hapishanede insanın saldırgan davranışlarının araştırılmasıdır.

8 kişi gardiyan, 12 kişi mahkum olur. Mahkumlardan kurallara uymasını isteyen gardiyanlar bunu sağlamak için şiddet uygulamak dışında herşeyde serbesttir.

Oyun oynanmaya başlar ve olaylar karışık boyutlara ulaşır... Hem de çok karışık.

yaa vallaha sblue çok izleyesim var ama olmuyo alıyorum elime cd çantasını şöyle çok güzel bi film izliyim diyorum daha sonra diyorum yok şimdi bu sıcakta kafam basmıcak beni korku paklar diyorum sonra üff gündüz vakti güneşli havada korku mu izlenir diyorum bırakıyorum kaydirigubbakcemile3ayy amma dertliymişim bu konuda hee dedimde dedimkaydirigubbakcemile3

ayy konu süpermişşş tucem hemde gerilimdelikafadulden
ben bunun afişini gördydüm nasıl bişeydir ki almanca artikel das ingilizce experiment niye öyle karışık isim koymuşlar ki diye düşünmüştüm o zamanlar
sen güzel diyosan hiç şüphe götürmez:asigim:

Son düzenleme:

tatlım bu film 2001 yapımı, sinemada izlemiştim, geçenlerde yeniden izledim, bence çok özgün bir konu ya :hooray:

Alacakaranlık filmini izledim daha önce vizyondayken izleyemediğim için çok üzülmüştüm. sinemada görünce kaçırmak istemedim. hemen bilet aldım ve girdim filme. çok romantikti. yanımda sevdiceğim olsa birlikte izlesek daha hoşuma giderdisenağlama

tatlım bu film 2001 yapımı, sinemada izlemiştim, geçenlerde yeniden izledim, bence çok özgün bir konu ya :hooray:

evet imdb puanı da 7.9 muşşutarafagittibide türk oyuncu varmış polat dal diye baktım şimdi netten listeye ekledimkaydirigubbakcemile3

The Others , Diğerleri
Boşrolünde Nıcole Kidman oynuyor
Ki oyunculuğu süper hatunun
Heleki küçük kızın annanın oyunculuğu çok daha başarılıydı
Altıncı his tadında gerilim filmi
Kurgusu çok güzeldi ve sonu çok güzel bitti
Halbuki biz farklı şeyler bekliyorduk..
10/10

sende benim gibi korku seviyon:jeyyar:
ama diğerlerini ilk defa izledim deme:1shok:
2001 yapımı ben daha bebeydim izledim onu yani bebe dediysem 14 yaşında:kedi:
ordaki nine losttaki eloise teyze heryerden lost çıkıyo 6. sezona kadar naparımmafoldumben
hakketen çok başarılı çok şoklatıcı dumur edici dip düşürücü bi filmkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
kapııları hep kapatıyodu yaa bende de paranoya olmuştu :)
iskelet anahtar ve mumya evini izledin mi peki:kedi:

Son düzenleme:

Evet seviyorum korku filmlerini :ecrin_bebek:
Ve yeni izledim diğerlerinide :1ninca:
Ben biraz geriden takip ediyorum
Sinemadayken gitmek nasip olmamıştı:CüvCüv:
Şimdi evimde pcmde keyif yaparak izliyorum
Daha izlemediğim çok film var çooook :ecrin_bebek:
Mumya evini izledim bu arada sadece
Ama diğer filmleride buluyumda bi ara izliyim yerimseniben

the others filmi gerçekten güzeldiropuyorumnanaktan, beni çok germişti ki gerilim-korku bana çok uzak bir tarz :sinifsinif:

13 hayaleti izledin mi :1shok:
o bana en çok paranoya yaptıran filmdir:1shok:
ilk lisedeyken izlemiştim evin koridorundan koşarak geçiyodum o kafası çivili şey bi odadan çıkcak diye korkuyodum:roflol:yani bu ;

banyodayken gözlerimi hiç kırpmıyodum gözüme sabun kaçsa dahi gözümü kapatamıyodum şu çıplak hayaletten korkuma kaydirigubbakcemile3

bi de uyuyamıyodum tabibenneyaptımkigözümü kapadığım an çakal gelip beni kapıp saçımdan sürüklücekmiş gibime geliyodu:sinifsinif: o da şu ;

en son terminatörü izledim.
gözlerimi ekrandan ayıramadım
o nasıl bir aksiyon, 1i ile 2 sine gitmediğime yandım, ama izleyen arkadaşlar bunun onlardan daha iyi olduğunu söylüyor...

sıradışı adı gibi sıradışı senaryosu olan bir filmdi. anlamakta kimi zaman zorlansam da Sandra Bullock'un müthiş oyunculuğu ile keyifli bir filmdi.

Nostalji yapıp meşhur CHUCKY'yi izledim. Çocuk Oyunu 2. yeteri kadar korkutmadığı için hayal kırıklığına uğradım açıkçası

TAHAAN
Yönetmen: Santosh Sivan
Tür: Drama
Ülke: IHindista
Oyuncular (ilk 5): Victor Banerjee, Purav Bhandare, Rahul Bose, Ankush Dubey, Rasika Dugal

Bir çocuk neler yapamaz sevdiği, inandığı şeyler için? Bir çocuk her şeyi yapar. Yeter ki bir şeye inansın, sevsin! Gözünü karartır koşar peşinden… Sonunda ölüm olacağını bilse bile; çünkü çocuk korkusuzdur, gözü pektir, kalbi tertemizdir.

Bir Hindistan filmi “Tahaan” , bizim gözü pek çocuğumuzun ismini verdiği film. Tahaan, Hindistan’da savaş zamanı ailesinin yokluklarla mücadele ettiği bir dönemde tek bir şeyin peşinde koşuyor. O da sevimli eşeği Birbal.

süper bir filmdi. çocuk oyuncunun performansı harika

En son Bir Leydinin Portresi'ni seyrettim.(Şu sıralar tnt deki filmelere takılıyorum)
Nicole Kidman çok güzeldi.

en son sinemada lanetli ev'i izledim...gerçek bi olaydan uyarlama bi film olduğu için merak etmişdim...
fena değil izlenebilir bi film...gamyoncuiremsu

en son sinemada lanetli ev'i izledim...gerçek bi olaydan uyarlama bi film olduğu için merak etmişdim...
fena değil izlenebilir bi film...gamyoncuiremsu

lanetli ev dediğin the haunting in connecticut olan mı cicim
eğer oysa ben onu feci nerak ediyorum
gerçek bi olaymış:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…