En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kesinlikle,belki

bi adam kızına eski aşklarını anlatıyo,anlatrken de adamın yaşamını gösteriyo filmde işte...romantik komedi bi film

ay oyle mıydı 21 26 120 1400 fılmlerın ısımlerıne baaa delikafadulden karısır tabe =)kaydirigubbakcemile3

cennet gibi

reese witherspoon ve mark ruffalo oynuyo

bunun konusuda süper...romantik komedi :)))

ay oyle mıydı 21 26 120 1400 fılmlerın ısımlerıne baaa delikafadulden karısır tabe =)kaydirigubbakcemile3

hatta 23 bile olabilir jim carry nin filmi :roflol:
üşenmesem gitcem bakcam cd ye,sayıdan film ismi mi olur bee :mymeka:

eski bi film ama cd lere bakarken aklıma geldi...

casanova,çok hoştu bu film de kızlar

hatta 23 bile olabilir jim carry nin filmi :roflol:
üşenmesem gitcem bakcam cd ye,sayıdan film ismi mi olur bee :mymeka:

ay evet evet 23 onunkıı ya cok karmasık zor bı fıldı hıcbı fılmı ızlerken bu kadar zorlanmadım anlamak ıcın felsefik aşırı=) karışık yanee:1ninca:

jumper diye filme gtmiştim ama geçen yıl :1rolleyes:
ülkeden ülkeye atlıyodu çocuk :)))
ama güzeldi

ay evet evet 23 onunkıı ya cok karmasık zor bı fıldı hıcbı fılmı ızlerken bu kadar zorlanmadım anlamak ıcın felsefik aşırı=) karışık yanee:1ninca:

film bende var ama hala izlemedm cnm kaydirigubbakcemile3
artk izlermiyim bilmiyorum :)))

kızlar küp diye ispanyol filmi vardı çok hoşuma gtmişti bu filmde
matematkçilerle ilgili ama matematk deyince es geçmeyin yerimseniben

ay sımdı bugun anneler günü ya aklıma umut fılmı geldı bırden =( senağlama babalara da yasık bea onlar da cok sevıyorlar eflatlarını ama anneler gibi göstemıyorlar senağlama o fılmı dusundukce içim doluyo

Toki wa kakeru shoujo (Zamanda sıçrayan kız) MUHTEŞEM bir anime arkadaşlar, filmin afişini ne yazık ki bulamadım (
anime 6. tokyo anime ödüllerinden "yılın animasyonu ödülü" de dahil olmak üzere 6 ödül almıştır. kült olacak animelerden biri bu.

KONU:

laboratuvarda eline geçen bir nesne ile zamanda yolculuk edebilen liseli bir kız olan makoto'nun macerasını anlatır. kız öncelikle zamanda sıçrama fikrini eğlenceli bulur mesela karaoke salonunu bir saatliğine kiralar ve vakit bittiği zaman 12 kez yeniden başa döner ve böylece karaoke salonunda 12 saat vakit geçirebilmiş olur; ancak daha sonra öğrenir ki onun zamanda yolculuk ederek kendisinin kötüye düştüğü durumları düzeltmesi başkalarının kötü duruma düşmelerine neden olmaktadır.

bu bildiğimiz bölümleri çekilen küp (cube) değil galiba? ben onun da ilkini çok severim çünkü ):

bu bildiğimiz bölümleri çekilen küp (cube) değil galiba? ben onun da ilkini çok severim çünkü ):

inan canm netten bi araştırıym dedim filmi ve başka bi küp filmi çıktı :bbo:
benm dediğim farklı ama...senn dedgn küp devamı olan bi film dimi...3.flan vardı çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…