Devrim Arabaları adlı filmi izledim,çok başarılı buldum.Niye ilerleyemiyoruz sorusunun cevabını bulacaksınız.
bende izliyim barii şu benjamin button ı benneyaptımkiherkes güzel diyosa güzeldir kaydirigubbakcemile3
bide o palyaçolu film "IT (O)" filmini çok merak ediyorum ben yaa
ben palyaçolardan acaip tırsıyomo yüzden korku filmi manyaa ben o filmi izlemeye cesaret edemiyorumgamyoncuiremsu
en son izlediklerim
recep ivedik2(ancak 2-3 sahnesinde gulebildigim),
sonra Issiz adam (filmin sonunda hungur hungur agladigim) ve
Darbe (korkudan geberdigim)
Selamlar kıslar...
Sonunda dün Benjamin Button'ı izleyebildim...
Ben filmden beklediğim hissi alamadım, ne başında ne sonunda ağlayamadım ( halbuki duygusalımdır)
Birkaç sahnesi beni gülümsetti, ara ara keyif bile aldım..Ama dediğim gibi herhalde çok abarttım filmi gözümde, şahane bir başyapıt değildi benneyaptımki
Çok uzundu...Film yorumlarına bakınca "zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz" denilmiş bir sitede.Ben 1:43 oldu ve acıktım yemek yedim, köpeğimi gezdirdim, sonra eve geldim filme devam ettim kaydirigubbakcemile3
Yine de izlemek gerek...Özellikle Brad Pitt'in Joe Black filmindeki halini özleyen varsa kaçırmasın bu filmi :jeyyar: Sonlara doğru 15 dk. felan baya bir genç görünüyordu..
kesinlikle katılıyorum ya hislerime tercüman olmuşsun azelya, güzeldi tamam ama çok sürükleyici falan değildi, ben de çok uzun bulduğumu ve sıkıldığımı belirtmiştim zaten. film sırasında kadın kızına gençleşip duran birini anlatırken kızın hiç şaşırmadan dinlemesi başlı başına bir film hatasıydı zaten :dilcikar:
Arkadaslar gecen gun ızledıgım bı fılmı paylasmak ıstedım ılk dakıkadan son dakıkaye kadar mı bı fılmı solugunuzu tutarak ızlersınızzz 1997yapımı ama ben daha yenı ızlıyorum belkı aranızda ızleyenınız vardır bu fılmı.... ızlemeyen varsa da mutlaka kacırmasın dıyorummmmmm...su basroldekılere bakınnndelikafadulden
ben izledim pufidiğim ama aksiyon sevmiyorum ben, aksiyon severler bayılır, kadro götürüyor filmi kaydirigubbakcemile5
Arkadaslar gecen gun ızledıgım bı fılmı paylasmak ıstedım ılk dakıkadan son dakıkaye kadar mı bı fılmı solugunuzu tutarak ızlersınızzz 1997yapımı ama ben daha yenı ızlıyorum belkı aranızda ızleyenınız vardır bu fılmı.... ızlemeyen varsa da mutlaka kacırmasın dıyorummmmmm...su basroldekılere bakınnndelikafadulden
çok oluyor izleyeli güzel bir filmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?