En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Benjamım Buttonun tuhaf hikayesi:lepi:
Hiç yanılmamışım.Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi.Konusu,görselliği,oyuncular vs.vs.Soluksuz izledim.Aşk filmin içine öyle bir yere konmuş ki çok zekice ve etkileyiciydi.Tek kelimeyle ben herşeyiyle özellikle konunun işlenişiyle çok çok iyi buldum.Süperdi :lepi:

üç maymunu izlemek için günlerdir zaman ayarlamaya çalışıyordum ama hiç beklediğim gibi çıkmadı. Güzel filteler kullanılmış, çekim tekniği iyi görüntüler güzel yönetmeni tebriik ediyorum, oyuncularda gayet iyiydi ama, konu çok bayık ve sıradandı. Tabi bu tarzı sevenler olabilir , beni sarmadı keşke başka bir film izleseydim dedim. Bitsin diye dört gözle beklediğim filmler listesine eklendi.

Devrim Arabaları adlı filmi izledim,çok başarılı buldum.Niye ilerleyemiyoruz sorusunun cevabını bulacaksınız.

benjamin button'nu izledim manyak bir film :1closedeyes:senaryo harika güzel bir aşk öyküsü ve tabi sıradışı bir inasan gerçekte de insanlar yaşlı doğup bebek ölse nasıl bir şey olurdu :ecrin_bebek:

bende izliyim barii şu benjamin button ı benneyaptımkiherkes güzel diyosa güzeldir kaydirigubbakcemile3

bide o palyaçolu film "IT (O)" filmini çok merak ediyorum ben yaa
ben palyaçolardan acaip tırsıyom o yüzden korku filmi manyaa ben o filmi izlemeye cesaret edemiyorumgamyoncuiremsu

bence izle pişman olmayacaksın

en son izlediklerim
recep ivedik2(ancak 2-3 sahnesinde gulebildigim),
sonra Issiz adam (filmin sonunda hungur hungur agladigim) ve
Darbe (korkudan geberdigim)

en son izlediklerim
recep ivedik2(ancak 2-3 sahnesinde gulebildigim),
sonra Issiz adam (filmin sonunda hungur hungur agladigim) ve
Darbe (korkudan geberdigim)

Recep İvedik filmini üstüne para verseler izlemem kötükedihüso Esprilerde kalite denilen birşey yok bence vakit kaybı..
Bugün Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesini izlicem bakalım sonucu yazarım buraya
Ayrıca The Others ı izlicem dördüncü kez sırnaşık şey

SOL AYAĞIM (MY LEFT FOOT)
Daniel Day-Lewis (Christy Brown) , Brenda Fricker (Bayan Brown) , Alison Whelan (Sheila) , Kirsten Sheridan (Sharon) , Declan Croghan (Tom) , Eanna MacLiam (Benny) , Marie Conmee (Sadie) , Cyril Cusack (Lord Castlewelland) , Phelim Drew (Brian)

Beyin felçli olarak doğan Christy Brown, hastalığı nedeniyle hareketlerini kontrol edemez ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir yaşam sürer. Ancak çocukluğunda, sol ayağının felçten etkilenmediğinin farkına varması hayatını değiştirecektir. Christy sol ayağını kendine verilmiş bir şans olarak görür ve azmin de yardımıyla hastalığının etkilerini yenmeye çalışır. Bu çalışmanın sonucunda ise sakat vücudunun içinde gizli olan zeka ve yazma yeteneği ortaya çıkacaktır.

Sadece sol ayağını kullanarak yazdığı romanlar ve şiirler, sonraki yıllarda Christy Brown’un ırlanda edebiyatının saygın isimleri arasına girmesini sağlayacak ve azimle çalışmanın sonucunda imkansız diye birşeyin olmadığını tüm insanlığa gösterecektir.

Christy Brown’ın ölümünden dokuz yıl sonra çekilen film, yazarın hayatından kesitleri anlattığı kitap olan Sol Ayağım’ın sinema uyarlamasıdır. Kimi zaman hüzünlü, kimi zaman eğlendirici olabilmeyi başaran filmin, azim ve umut hikayesi olarak vereceği evrensel mesajları var.

Jim Sheridan ve Daniel Day-Lewis’in birlikte çevirdikleri ilk film olan Sol Ayağım (daha sonra In The Name Of The Father ve Boxer’de de birlikte çalıştılar), 1989 yılında en iyi film dahil olmak üzere toplam 5 dalda Oscar’a aday oldu ve Daniel Day-Lewis ile Brenda Fricker’a oyunculuk dallarında ödülü kazandırdı.

Daniel Day-Lewis'in gerçekten de sol ayağını kullanmak için büyük çabalar harcadığı, hatta resim yaptığı bu filmi kaçırmayın arkadaşlar, muhteşem bir oyunculuk, konu da çok güzel ve etkileyici zaten.Yazarın kendi hayatından bir kesit olduğunu da tekrar hatırlatayım, gerçek olaylardan yola çıkan filmleri sevenlere...10/10.

Selamlar kıslar...
Sonunda dün Benjamin Button'ı izleyebildim...
Ben filmden beklediğim hissi alamadım, ne başında ne sonunda ağlayamadım ( halbuki duygusalımdır)
Birkaç sahnesi beni gülümsetti, ara ara keyif bile aldım..Ama dediğim gibi herhalde çok abarttım filmi gözümde, şahane bir başyapıt değildi benneyaptımki
Çok uzundu...Film yorumlarına bakınca "zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz" denilmiş bir sitede.Ben 1:43 oldu ve acıktım yemek yedim, köpeğimi gezdirdim, sonra eve geldim filme devam ettim kaydirigubbakcemile3
Yine de izlemek gerek...Özellikle Brad Pitt'in Joe Black filmindeki halini özleyen varsa kaçırmasın bu filmi :jeyyar: Sonlara doğru 15 dk. felan baya bir genç görünüyordu..

ben dün ıssız adamı tekrar izledim. ilkinde daha iyiydi şimdi hiç beğenmedim. ilkinde azcık duygusal bulmuştum gözlerim dolmuştu bu sefer adama sinir olmaktan duygusallaşamadım klava:

kesinlikle katılıyorum ya hislerime tercüman olmuşsun azelya, güzeldi tamam ama çok sürükleyici falan değildi, ben de çok uzun bulduğumu ve sıkıldığımı belirtmiştim zaten. film sırasında kadın kızına gençleşip duran birini anlatırken kızın hiç şaşırmadan dinlemesi başlı başına bir film hatasıydı zaten :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 dimi insan az tepki verir..
Üstünde bir sene daha çalışılsaydı belki bizim aradığımız gibi bir film olurdu..
Konusu baya değişikti ama etkilenmedim :1closedeyes:

Arkadaslar gecen gun ızledıgım bı fılmı paylasmak ıstedım ılk dakıkadan son dakıkaye kadar mı bı fılmı solugunuzu tutarak ızlersınızzz 1997yapımı ama ben daha yenı ızlıyorum belkı aranızda ızleyenınız vardır bu fılmı.... ızlemeyen varsa da mutlaka kacırmasın dıyorummmmmm...su basroldekılere bakınnndelikafadulden

ben izledim pufidiğim ama aksiyon sevmiyorum ben, aksiyon severler bayılır, kadro götürüyor filmi kaydirigubbakcemile5

ben izledim pufidiğim ama aksiyon sevmiyorum ben, aksiyon severler bayılır, kadro götürüyor filmi kaydirigubbakcemile5

kadro cok ıyı gercekten bı de normalınde ben de pek sevmıyorum esım bayılır vurmalı kırmalı savaşlı vahşetli silahların patladıgı fılmlerrre kaydirigubbakcemile3 burda kabı fılmın ılgımı cektı bılıyomusun yuzyuze ıkı tane bırbırıne benzeyen suratkaydirigubbakcemile3 bı de altında onu yakalamak ıcın onun yerıne gecmek zorundaydım yazıyodu ılgınc geldı kıs ızledık baya uzun surdu uzunlugu bırazcık baydı ama güzeldi yine de:1rolleyes:

çok oluyor izleyeli güzel bir filmdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…