• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kızlar panik odası diye bir film vardı zamanında hatırlayanınız vardır o kadının ismi neydi bu arada film güzeldi :ecrin_bebek:

Jodie Foster canım...

heh evet tatlım o filmden sonra bu hatunun birde uçakta geçen bi filmi vardı kızını kaybediyo uçakta rica etsem birde o filmin adını bana bi buluverseniz çok şey istemiş olurmuyum acep çok izlemeyi isteyip izleyemediğim bi filmde:çok üzgünüm:

aa küp bir çok iidir zaten diğerleri taklitti seri değildi sanırım ilk orjinali gerçektende izlemeye değer biraz için sıkılıo ama daral mekanlardan olsun

patient agust rush tv demiydi haberim yoktu. jim carrey 23 iyi filmdir ben çok beğendim. 28 gün sonra da iyidir.

just like heaven idare eder ama çok süper film değil.

ben sturdust izledim bugün bir de. fantastik film seviyorsanız kaçırmayın

kurtlarla dansı izlemeye kalktım çok sıkıldım

jodie foster görünce aklıma iki film geldi : kuzuların sessizliği ve içimdeki yabancı. süper bir yetenek bu kadın oyunculuğu çok iyi

bugün city of ember filmini izledim, 2008 yapımı. Konu çok ilginç ama çok da kaliteli bir film değil bence. hatta çok güzel başlamıştı ama sonradan yer yer sıktı diyebilirim. daha çok çocukların seveceği türden bir fantastik film. dediğim gibi seyirciyi sarıyor ama çok erken bırakıyor mirmirmirmir
Filmde Lina ve Doon adlı iki çocuğun öyküsü anlatılır. Onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Ember kentinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. Ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.

akşam pearl harbor izleyeceğim. çok merak ediyordum bu filmi. sizce nasıl?

eveeeet efendim uçuş planını izledim geldim güzel enterasan bi film ben bile kadının hayal gördüğüne inanmaya başlamıştım-tatlicadiarzu-

bence çok sıkıcı, zaman kaybı :1no2:

izlenebilir kıvamda 10 üzrenden 6 buçuk kaydirigubbakcemile3

ben sevmiştim pearl harbor u bi tane bombanın üstüne ""this is for mary"" yazılan sahne vardısenağlamaçok sevmiştim ben o mary i iyi kızcaazdısenağlama

teşekkürler yorumlar için. filmin yarısında uyuyakaldığım için hepsini izleyemedim ama idare eder bir filmdi sonuna bakayım bir. japonların limanı bombaladığı sahnede kaldım

filmin sonu gelmek bilmedi. baydı beni savaş sahneleri. bir de o ne çarpık ilişki öyle kadın bi onla bi öbürüyle ne mide yahu :1shok:

bugün de valiyi izledim. türk işi ekşın yapmışlar. şu silah atışlar falan süper komik olmuş.
bişi soracağım valinin konusu gerçek mi? gerçekten yaşanmış mı bu olaylar?

filmin sonu gelmek bilmedi. baydı beni savaş sahneleri. bir de o ne çarpık ilişki öyle kadın bi onla bi öbürüyle ne mide yahu :1shok:

bugün de valiyi izledim. türk işi ekşın yapmışlar. şu silah atışlar falan süper komik olmuş.
bişi soracağım valinin konusu gerçek mi? gerçekten yaşanmış mı bu olaylar?

pearl harbor'u ben de gerçekten hiç beğenmemiştim, bu milletin başına gelenlere yazıklanmamız için film çekmesini zaten hiç anlayamadım. valinin konusunun çıkış noktası gerçek evet, gerçekten denizli valisi recep yazıcıoğlu'ndan çıkıyor, ama sonrası yani sonrasında trafik kazsıyla beraber hayatını kaybetmesinin sebebi şaibeli, o dönem ankaraya tedavi olmak için gittiği yazılmıştı ama film bunun bir paravan olduğuna ve valinin öldürülmüş olabileceğine dikkat çekmek istiyor :1closedeyes:

pearl harbor'u ben de gerçekten hiç beğenmemiştim, bu milletin başına gelenlere yazıklanmamız için film çekmesini zaten hiç anlayamadım. valinin konusunun çıkış noktası gerçek evet, gerçekten denizli valisi recep yazıcıoğlu'ndan çıkıyor, ama sonrası yani sonrasında trafik kazsıyla beraber hayatını kaybetmesinin sebebi şaibeli, o dönem ankaraya tedavi olmak için gittiği yazılmıştı ama film bunun bir paravan olduğuna ve valinin öldürülmüş olabileceğine dikkat çekmek istiyor :1closedeyes:

filmde faruk yazıcıoğlu diyordu tuhafıma gitmişti demek recepmiş. komplo teorilerini hiç sevmem ama büyük oyunlar döndüğüne de eminim

hımm en son cinnet adlı filmi izledim...kociş pek begenmedi ama benim hoşuma gitti..filmin konusu kısaca şöle 2 sevgili yürüyüş için bi ormanlık alana giderler..kızın kaybolmasıyla başlar herşey..bebekleri olmayan bi çift kızı alıkoymuştur ve adamıda yakalayarak onlara nikah kıydırırlar..çnk nikahsız bebek günahtır..sonrasında kadını adamdan hamile bıraktırıp bebege sahip olmak isterler..ama bilmedikleri birşey vardır kadın zaten hamiledir...
konu saçma gibi kıslar ama filmi izleyince zevk alıosunuz..

evet nihayet TWILIGHT ı izledim
sıradan bir vampir filmi olmaması güzel gerilmeden izledim
romantizm ihtiyacını gidermek için güzel bir fantastik film
bazı kopuk yerler vardı ama sanırım kitabı senaryoryalaştırmak zordur...
imdb puanı bence yeterli film için..

Back
X