En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Kehanet walla filme tam 10 üzerinden 10 veriyodum ki sonunu görünce hüsrana uğradım.. konusu olsun, aksiyonları olsun çok güzel bi filmdi ama malesef sonunda bütün güzelliği gitmiş.. Yakıştıramadın Nicolas cığımaa :1closedeyes:

olsun genede seyrediyorsun yalnız malnız. ben o filmlerin afişlerine bile bakamıyorum.

sonunu söylemesinler bencede. bana kitapları veren abi(45 yaş civarı) hergün beni arıyo
- bak şimdi bella varya bella vs vs... şeklinde sonunu söyylüyümmü diye geyik yaıpıyo zaten.
bide adamla dalga geçmiştim
- sen tinayyyçççmişin abiya onları 15 yaşındakiler okuyo diye...(şimdi haklı bana sarıyo )
(((

tüm serinin filmi yapılacakmış, duyurulur kaydirigubbakcemile2

o cadılardan biri de benim lülülülülülü

yaparlar tabiiii rekora koşuyomuş.
ben hala yazardaki hayal gücüne wayyy pozisyonundayım.
yüzüklerin efendisini bir insanın yazdığını düşünmüyordum dur bakalım belki 3. ve 4. kitapta sonu iyi gidese yazara uzaylı muamelesi yapmaya başlayabilrim.

evet arkadaşlar yepisyeni filmlerle karşınızdayım, p.s. i love you filmini burda çok övüldüğü için kendimi cahal hissedip izledim, cici bir film ama hiç ağlamadığım için anormal miyim acep. evde de izlenebilecek hiç sıkmayan bir filmdi.
ikinci filmim bir animasyon : igor, tekniğinin adını bilmiyorum ama çok tatlı, konusu eh işte, çocuklarla beraber oturun izleyin yine de :)

evet canım fılmı bı zaman once konusmustuk hepımız begendık fakat sonu hüsran gıbı geldı olsun yıne de guzeldi..

dogrusun canımcımmm :))))))kaydirigubbakcemile3

love u izlemedim ama igoru izlemiştim cok tatlı bı anımasyondu:))))kaydirigubbakcemile2

Tuçeeem bana bi film önerir misin aşkım bidenem ..
evdeyim ve yine home sinema modumdayım :)

Tuçem yaa bulamadım nette sol ayağımı
kırmızı kemanı bulmaya çalışçam

savaş tanrısı fılmını ızledım hiç beğenmedim tavsiye etmiyorum kızlar:1closedeyes:

Wolverine'yi izledim, animasyon dozu şahane, X-men severler, Logan'ın yaratılış filmini kaçırmasın. bu arada orijinal öykü hafiften değiştirilmiş ama yine de güzel olmuş :)

Wolverine'yi izledim, animasyon dozu şahane, X-men severler, Logan'ın yaratılış filmini kaçırmasın. bu arada orijinal öykü hafiften değiştirilmiş ama yine de güzel olmuş :)

alacakaranlık- içindeki aşkı çok beğendim

benjamin button- süper orjinal bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…