seri devam edıcek tatlım ıkıncı fılm kasım ayında vizyonda :)a.s.
sen de benım gıbı kıtaplarını okuyon demek ben de bı bıtse sonunu cok merak edıyom bızım cadılar tüyo vermıyolar kaydirigubbakcemile3
bu arada ben hayatta yanlız basıma korku fılmı ızleyemem o helal bana olmasın:roflol:
tüm serinin filmi yapılacakmış, duyurulur kaydirigubbakcemile2
o cadılardan biri de benim lülülülülülü
Kehanet walla filme tam 10 üzerinden 10 veriyodum ki sonunu görünce hüsrana uğradım.. konusu olsun, aksiyonları olsun çok güzel bi filmdi ama malesef sonunda bütün güzelliği gitmiş.. Yakıştıramadın Nicolas cığımaa :1closedeyes:
olsun genede seyrediyorsun yalnız malnız. ben o filmlerin afişlerine bile bakamıyorum.
sonunu söylemesinler bencede. bana kitapları veren abi(45 yaş civarı) hergün beni arıyo
- bak şimdi bella varya bella vs vs... şeklinde sonunu söyylüyümmü diye geyik yaıpıyo zaten.
bide adamla dalga geçmiştim
- sen tinayyyçççmişin abiya onları 15 yaşındakiler okuyo diye...(şimdi haklı bana sarıyo )
(((
evet arkadaşlar yepisyeni filmlerle karşınızdayım, p.s. i love you filmini burda çok övüldüğü için kendimi cahal hissedip izledim, cici bir film ama hiç ağlamadığım için anormal miyim acep. evde de izlenebilecek hiç sıkmayan bir filmdi.
ikinci filmim bir animasyon : igor, tekniğinin adını bilmiyorum ama çok tatlı, konusu eh işte, çocuklarla beraber oturun izleyin yine de :)
Tuçeeem bana bi film önerir misin aşkım bidenem ..
evdeyim ve yine home sinema modumdayım :)
sol ayağım var bir de kızzzzzzzzzz, muhteşem bir film o :):)
kırmızı keman bayaaa eski bi filmdi demi izlemiştim ama çook oldu sanki
alacakaranlık- içindeki aşkı çok beğendim
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
benjamin button- süper orjinal bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?