• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kesinlikle, belki

romantik bi filmdi
fena değildi boş zamanlarda izlenilebilir

hep seni aradım

sinemalar sitesindeki yorumlara baktığımda film çok övülmüş ama ben ben 40 dk filan izleyip bıraktım
cidden sıkıldım başlarda
belki ilerki kısımlar güzeldir ama ben bekleyemedim

UYUMSUZ
images.jpg

Kesinlikle izlenesi bir bilim kurgu. Daha önce okuduğum bir kitaba çok benziyor konusu ama kitap ilgisi yok sanırım. Dünyadan soyutlanmış ve kurtarılmış bölge diye adlandırılan bir ülkede insanların belli kriterlere göre ayrıştırıldığı anlatılıyor ama ana karakterimizi isimden anlaşılacağı gibi bu ayrıma uymuyor. iki saatten fazla sürüyor ama çabucak bitiveriyor :) imdb puanı 6,8

büyük budapeşte oteli

filmin çok değişik anlatımı var özgün bi yapıt olmuş
komedi - dram diye geçiyo ama filmi izlerken ne güldüm ne üzüldüm
ilk 10-15 dk sıkıldım ama sonra keyifli bi şekilde izledim çünkü çok akıcı bi şekilde ilerliyo
masalsı bi şekilde anlatılmış bi polisiye diyebiliriz
oscara da adaymış sanırım

Büyük Budapeşte Hoteli Kızlar bukadar güzel şeker gibi bir film olamaz mutlaka izleyin ben izlerken mest oldum

UYUMSUZ
Eki Görüntüle 1382953

Kesinlikle izlenesi bir bilim kurgu. Daha önce okuduğum bir kitaba çok benziyor konusu ama kitap ilgisi yok sanırım. Dünyadan soyutlanmış ve kurtarılmış bölge diye adlandırılan bir ülkede insanların belli kriterlere göre ayrıştırıldığı anlatılıyor ama ana karakterimizi isimden anlaşılacağı gibi bu ayrıma uymuyor. iki saatten fazla sürüyor ama çabucak bitiveriyor :) imdb puanı 6,8
evet İzledim güzel bir film .

R.I.P.D.
Aksiyon, fantastik, komedi.
İmdb 5,6 ama beğendim ben, hoş :)

Kabhi Khushi Kabhie Gham... (Biraz Neşe Biraz Keder) :KK68:

Chennai express >> ask filmi guzeldi shahkruk khan adini tam yazamadim galiba :KK33:
Mere brother ki dulhan >>> romantik komedi cok hostu bu film
Barfi >>> yine inanilmaz guzel bi film duygusal sahneleride barindiriyo komedi de var ask da var
Hint filmlerini seviyorum hollywood yapimi gibi degil yani bence daha renki daha canli daha yogun bi ask ve enerji hissi uyandiriyo oyle bi seyler iste :D Yasasin bollywood

Back