• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

PANİK ODASI
imagesIEEVQBW5.jpg

İMDB puanı 6,8 aldığı puan çok yerinde bence, izlenebilir güzel bir film. Alacakaranlık serisinin yıldızı Kristen Steward'ı çocuk rolünde izlemek de ayrıca keyifliydi.

YAŞAM KANITI
untitled.png

Bu filmi ikinci defa izledim gayet vasatın bir tık üzerinde izlenebilir. İMDB puanı 6,2.

son umut

genel anlamda güzeldi sıkılmadan izledim sinemada
tarafsız bi şekilde anlatılmış
ama bana biraz kısa geldi film

dokuzuncu kapı

johnny deep oynuyo
genel anlamda gizemli bi şekilde ilerledi ama filmin sonu beni hiç tatminn etmedi

roman polanskiden daha iyi kurgulanmış bi film beklerdim açıkçası
bu kadar kopukluk olmamalıydı

Film Özeti

Dean Corso, zengin koleksiyoncular için eski ve çok değerli kitapları araştıran ve bulan bir araştırmacıdır. Yaptığı görev kültürel birikim, hüner ve çelik gibi sinirler gerektirmektedir. Corso, ünlü bir kitapsever olan Boris Balkan için Satanik ayinleri anlatan bir seri kitabın sonuncusunun peşine düşer. Rivayete göre bu kitap Karanlıklar Krallığının dokuz kapısını açacak bir el yazmasıdır. Geri kalan iki kopyası Avrupa’dadır. NewYork’tan Toledo’ya, Portekiz’den Paris’e giden yollarda Corso labirent gibi tuzaklarla, vahşi ve gizemli ölümlerle karşılaşır. Kendisini koruyan güçler yardımı ile kendisinden çok daha güçlü bir varlığa karşı adım adım yaklaşmaktadır. Zamanla asıl görevinin bir kitabı bulmaktan çok daha farklı olduğunu anlar.

Bu hafta 3 film izledim. 3ü de güzeldi tavsiye ederim.
Mucize- Harika bir film kesinlikle gidip izleyin derim.
234669.jpg

Kayıp Kız- Tavsiye ediyorum çok ilginç bir konusu var.
images

Şişman Sevgilim- Bu da başarılı ve çok sevimli bir filmdi
200-pounds-beauty-01.jpg

200-pounds-beauty-01.jpg

Tavsiyenizle izledim.
Güzelmiş gerçekten beğendim, sonunda ben de duygulandım :)

Bir de kanlı yerler ilgimi çekti, birazcık fazlaydı sanki filme göre :)

MÜŞTERİ

müşteri.jpg

imdb PUANI 6.7 ve 1994 güzel bir film.

MİSTİK OLAY
mistik olay.jpg

Aslında konusu farklı ancak yaşanan olayın nedeni bir sonuca dayandırılmamış, film bitiyor ama olayın nedeni belli değil, aslında en baştan da buna atıf yapılıyor bazı olayları bilim bile açıklayamaz diye ama bence film bu haliyle havada kalmış... İMDB puanı 5,1

Tavsiyenizle izledim.
Güzelmiş gerçekten beğendim, sonunda ben de duygulandım :)

Bir de kanlı yerler ilgimi çekti, birazcık fazlaydı sanki filme göre :)
Gone Girl için diyorsanız evet ben de aynı şeyi düşünmekle birlikte gözlerim fıldır fıldır oldu :)

Gone Girl için diyorsanız evet ben de aynı şeyi düşünmekle birlikte gözlerim fıldır fıldır oldu :)

Yok hayır, şişman sevgilimi alıntılamıştım :)
Kan deyince karıştı heralde ama gerçekten dikkatimi çekti o yerler :KK53:

Bu hafta 3 film izledim. 3ü de güzeldi tavsiye ederim.
Mucize- Harika bir film kesinlikle gidip izleyin derim.
234669.jpg

Kayıp Kız- Tavsiye ediyorum çok ilginç bir konusu var.
images

200-pounds-beauty-01.jpg

Simdi tavsiyem uzerine sisman sevgilimi izleyecegim. Ismi guzel geldi :)

The-Babadook-Poster.jpg

Babadook (Karabasan)

Korku türünde, imdb 6.9 .
Kıssadan hisse gibi diyeyim :)
İzlenebilir, güzel.

En son unutursam Fısıldayı seyrettim Çok güzeldi.
Haftasonu Mucizeyi seyredicem

Unutursam Fısıldayı izledim en son ve çok beğendim tavsiye ederim.Mutlaka izleyin

sahtekar

angelina jolie nin oynadığı bi film
gerçekten çok güzel ve dramatik
yaşanmış bi hikaye olması da çok üzücü

" bana masal anlatma " filmine gittim, muhteşem bir film. tam bir Burak Aksak filmi, Leyla ile Mecnun tadında. 2 saat boyunca aralıksız güldük bütün salon olarak ve keşke bitmese dedim. mutlaka tavsiye ederim :KK49:

LABİRENT ÖLÜMCÜL KAÇIŞ

untitled.png

İMDB Puanı 6,9

Hafta sonu izlediğimiz 2014 yapımı keyifli bir filmdi. Her anı gizem dolu, Sürekli neden dedirtiyor. Film bitiyor ama sonuç aynı kesin bir sona bağlanmıyor konu buda demek oluyor ki filmin devamı gelecek. Tavsiye ederim güzel bir film.

Back