• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

R.I.P.D.
Aksiyon, fantastik, komedi.
İmdb 5,6 ama beğendim ben, hoş :)
Bende Çok Güldüm o filme ya özellikle yaşlı polis in göründüğü tipe fazla yamıyayımda spoiler olmasın 2.sini çekicekler diye duydum bekliyorum merakla

UYUMSUZ
Eki Görüntüle 1382953

Kesinlikle izlenesi bir bilim kurgu. Daha önce okuduğum bir kitaba çok benziyor konusu ama kitap ilgisi yok sanırım. Dünyadan soyutlanmış ve kurtarılmış bölge diye adlandırılan bir ülkede insanların belli kriterlere göre ayrıştırıldığı anlatılıyor ama ana karakterimizi isimden anlaşılacağı gibi bu ayrıma uymuyor. iki saatten fazla sürüyor ama çabucak bitiveriyor :) imdb puanı 6,8
Filmi tavsiyen üzerine izledim canım dediğin gibi hiç sıkmadı 2 saat geçtiğini anlamadım bile beni biraz düşündürdü ve karamsarlığa itti aslında dünyada filmdeki gibi kutuplaşmaya ayrı ayrı bölgeler oluşmasına doğru ilerliyor gibi hissediyorum gibi geldi sonra düşündümki neyse Biz Türkiyede mutluyuz bizim cennet vatanımızdaki samimiyet başka hiç bir yerde yok bence yeni film tavsiyelerini bekliyorum buarada zevkimiz yakın çünkü seninle

Filmi tavsiyen üzerine izledim canım dediğin gibi hiç sıkmadı 2 saat geçtiğini anlamadım bile beni biraz düşündürdü ve karamsarlığa itti aslında dünyada filmdeki gibi kutuplaşmaya ayrı ayrı bölgeler oluşmasına doğru ilerliyor gibi hissediyorum gibi geldi sonra düşündümki neyse Biz Türkiyede mutluyuz bizim cennet vatanımızdaki samimiyet başka hiç bir yerde yok bence yeni film tavsiyelerini bekliyorum buarada zevkimiz yakın çünkü seninle

Değerlendirmelerine katılıyorum bende. Bende senin tavsiyelerini takip edeceğim.

Bende Çok Güldüm o filme ya özellikle yaşlı polis in göründüğü tipe fazla yamıyayımda spoiler olmasın 2.sini çekicekler diye duydum bekliyorum merakla

Filim biterken ikincisi olur havasında gelmişti bana, demek ki çekecekler deniyor, bekleyelim bakalım :)

Kaptan Phillips
untitled.png

İmdb 7,9

Aldığı puanı hakkediyor bence, konu her ne kadar klasiğe yakın olsa da gerçek bir hilkaye olması izlenme isteğini artırıyor. Tavsiye edilir :)

İnterstellar Yıldızlar arası Filmini Tavisiye Ederim ...
Keşke bu yazıyı daha evvel görseydim . Dün DVD lere bakarken kararsız kalıp geri bıraktım .
3 film aldık izledikten sonra onu alırım o zaman .

Jack Reacher .

Beğenerek izledim , çok güzel tekrar izlediğim nadir filmlerden ve izledikçe farklı ayrıntılar dikkat çekiyor .

Imdb - 7/10

127 Saat
127_Saat.jpg

İmdb 7,7

Baştan sanki sıkıcı gibiydi ama oldukça etkileyici bir film. Gerçekten yaşanmış olması ise apayrı bir duygu yükü oluşturuyor. İzlenilesi filmlerden biri...

Dün eşimle sinemaya gittik.. Aşk sana benzer filmini izlemek için.. Başrol oyuncularını çok sevdiğim için beklentim yüksekti.. Hayalkırıklığı yaşadım izlediğim en manasız absurt filmdi.. Benmi fazla beklenti içersine girdimde böyle oldu bilmiyorum.. Özcan denizin filmleri bu filmden daha güzel yaa en azından kimin ne amacı olduğunu anlayabiliyosunuz.. Ama bu filmin ne başı nede sonu hiç anlamlı değildi.. Sonuna kadar itinayla izledim belki sonu etkileyicidir dedim ama yok.. Sonu bile anlamsızdı bana göre.. Çok üzüldüm çok ..

Dün eşimle sinemaya gittik.. Aşk sana benzer filmini izlemek için.. Başrol oyuncularını çok sevdiğim için beklentim yüksekti.. Hayalkırıklığı yaşadım izlediğim en manasız absurt filmdi.. Benmi fazla beklenti içersine girdimde böyle oldu bilmiyorum.. Özcan denizin filmleri bu filmden daha güzel yaa en azından kimin ne amacı olduğunu anlayabiliyosunuz.. Ama bu filmin ne başı nede sonu hiç anlamlı değildi.. Sonuna kadar itinayla izledim belki sonu etkileyicidir dedim ama yok.. Sonu bile anlamsızdı bana göre.. Çok üzüldüm çok ..

Ben de benzer yorumu yazmak için girdim ki siz yazmışsınız.
Hayatımda görüp görebileceğim en kötü filmlerden biriydi.
O kadar bayat bir konu, o kadar kötü bir sondu ki.
Bu kadar olmamalı dedim...
Ama ne hikmetse olmuş.
Bu arada denizde nikah da öyle kafana göre bir denizde kıyılamazmış.
Sadece uluslararası denizde kıyılabilirmiş, sonradan da tasdikletmen gerekiyor tabii ki.
Senarist bunları es geçmiş olmalı... Ya da 4 günde yazdığı senaryodan da bundan fazlası beklenmezdi sanırım.

Ama ne hikmetse olmuş.
Sadece uluslararası denizde kıyılabilirmiş, sonradan da tasdikletmen gerekiyor tabii ki.
Senarist bunları es geçmiş olmalı... Ya da 4 günde yazdığı senaryodan da bundan fazlası beklenmezdi sanırım.
Hele zeybek oyununa nedemeli güya 3 ay eğitim almış :KK70::KK70:
Salonda yıkıldık gülmekten :KK53: yaa bu film hakkında konuşmak bile fazla geliyo bana yavuz bingöl falan ne ayak anlamadım :KK45: baştan sona absurt bi film bi sahnesinde bile anlam yok amaçsız bi film:KK51:

Hele zeybek oyununa nedemeli güya 3 ay eğitim almış :KK70::KK70:
Salonda yıkıldık gülmekten :KK53: yaa bu film hakkında konuşmak bile fazla geliyo bana yavuz bingöl falan ne ayak anlamadım :KK45: baştan sona absurt bi film bi sahnesinde bile anlam yok amaçsız bi film:KK51:
Burakcığıma kıyamıyorum ama evet maalesef o sahneler olmamış.
İlla zeynek oynaması da gerekmezdi.
Gereksiz gereksiz şeyler işte...

KADER

untitled.png

Son zamanlarda çok fazla övgü alıyor bu film, Türkçe dublajını bekliyordum açıkçası ve nihayet hafta sonu izledim. İMDB 7,5. Kesinlikle izlenesi filmlerden biri ve hatta şimdi tekrar bir defa daha izlemek istiyorum. Eğer prestij, akıl oyunları tarzı düşündüren filmler seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

Ama ne hikmetse olmuş.
Bende sizlere katiliyorum,gecen hafta ask sana benzer ve yapisik kardesler e gittik esimle,ikiside birbirinden berbatti giden parayami yoksa zamanami aciyim bilemedim, ilk once ask sana benzeri izledik dedim bundan berbat film yapmislarmidir acaba, ertesi gun sorumun cevabini aldim evet yapmislar yapisik kardesler, arkadaslar ben hayatimda bu kadar basit film izlemedim komedi deniyor ama inanin alakasi yok

Bende sizlere katiliyorum,gecen hafta ask sana benzer ve yapisik kardesler e gittik esimle,ikiside birbirinden berbatti giden parayami yoksa zamanami aciyim bilemedim, ilk once ask sana benzeri izledik dedim bundan berbat film yapmislarmidir acaba, ertesi gun sorumun cevabini aldim evet yapmislar yapisik kardesler, arkadaslar ben hayatimda bu kadar basit film izlemedim komedi deniyor ama inanin alakasi yok
Ona gitmeyeyim o zaman :)

Back