- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Dün eşimle sinemaya gittik.. Aşk sana benzer filmini izlemek için.. Başrol oyuncularını çok sevdiğim için beklentim yüksekti.. Hayalkırıklığı yaşadım izlediğim en manasız absurt filmdi.. Benmi fazla beklenti içersine girdimde böyle oldu bilmiyorum.. Özcan denizin filmleri bu filmden daha güzel yaa en azından kimin ne amacı olduğunu anlayabiliyosunuz.. Ama bu filmin ne başı nede sonu hiç anlamlı değildi.. Sonuna kadar itinayla izledim belki sonu etkileyicidir dedim ama yok.. Sonu bile anlamsızdı bana göre.. Çok üzüldüm çok ..
Keske eksi' ye baksaydin önce. Hiç kimse begenmiyor bu filmi. Bende sadece fragmanina baktim ve acaip gülmem geldi. Burak'in o otobüsün önünde durmasi, güya asabi, egolu Türk erkegi canlandiriyor. Fahriyede güya narin efendi, iyi ev kizi, Türk kizi canlandiriyor. Sonrada güya düsündüklerini duyuyorsun sanki çok manali seyler söylüyorlarmis gibi. O teknik"Issiz adam"da kullanilmisti ve gayet yerinde kullanilmisti. Fragmanlara bakarsak, daima o teknigi kullaniyorlar. Ve daha berbat ediyorlar herseyi.
Hele Yavuz Bingöl ne öyle? Fragmanda bile kiyafetlerini absürd buldum. Bide bu güya akilli adam mi oynuyor filmde? Zaten o'da artik ekmek parasi diye aklini, beyinini yemis bir durumda, surda burda son söylediklerine bakarsan..
Ben esim ile gitmeyi düsunüyordum, saçma sapan olacagini bilerek (ki çogu ask filmler biraz saçma) fakat bir sinir olmali. Bu film bence o siniri asti. Bu film sace 13-17 yas grubundaki ergenus kizlari hitap eder. Tipki twilight filmleri gibi.
Son düzenleme: