• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ZAMANA KARŞI

images.jpg

İMDB 6,7

Gayet başarılı bir konusu var çok keyif alarak izlemiştim tavsiye ederim.

25 yaşına gelen insanların, yaşlanmayı durdurmak için var güçleriyle çalışmak zorunda olduğu bir gelecekte geçen filmde, zaman gerçekten para ve güç demek.
Will Salas (Justin Timberlake), bir hata sonucu cinayetten hüküm giyer ve hapishaneden kurtulmak için tek şansı gerçek yüzünü gördüğü sistemi çökertmektir. Zira zamanın rahatlıkla satın alınabildiği bu sistemde zenginler sonsuza kadar genç kalarak yaşarken fakir ve güçsüz olan ise ölerek, elenir. Üstelik kendi yaşayamadıkları yıllar başkalarının hayatlarına eklenir. Güçsüz olanlar sadece bir gün daha hayatta kalabilmek için 'zaman' dilenir, ödünç alır hatta bazen zamanı çalar. Will Salas ise bütün bu yozlaşmış sisteme karşı baş kaldırır...

Boyhood'u izledim. Her şeyden önce aşırı orijinal bir film. 12 yıl boyunca çekilmiş olduğu için küçük bir çocuğun koca adam oluşuna tanık oluyorsunuz. Etkilendim doğrusu.

ZAMANA KARŞI

Eki Görüntüle 1371436

İMDB 6,7

Gayet başarılı bir konusu var çok keyif alarak izlemiştim tavsiye ederim.

25 yaşına gelen insanların, yaşlanmayı durdurmak için var güçleriyle çalışmak zorunda olduğu bir gelecekte geçen filmde, zaman gerçekten para ve güç demek.
Will Salas (Justin Timberlake), bir hata sonucu cinayetten hüküm giyer ve hapishaneden kurtulmak için tek şansı gerçek yüzünü gördüğü sistemi çökertmektir. Zira zamanın rahatlıkla satın alınabildiği bu sistemde zenginler sonsuza kadar genç kalarak yaşarken fakir ve güçsüz olan ise ölerek, elenir. Üstelik kendi yaşayamadıkları yıllar başkalarının hayatlarına eklenir. Güçsüz olanlar sadece bir gün daha hayatta kalabilmek için 'zaman' dilenir, ödünç alır hatta bazen zamanı çalar. Will Salas ise bütün bu yozlaşmış sisteme karşı baş kaldırır...

Tavsiyenizle izledim, güzel bir film. Sonunda belki bu yaşlanmama durumu değiştirilebilirdi aslında..

Boyhood'u izledim. Her şeyden önce aşırı orijinal bir film. 12 yıl boyunca çekilmiş olduğu için küçük bir çocuğun koca adam oluşuna tanık oluyorsunuz. Etkilendim doğrusu.

Film 12 yıl boyunca mı çekilmiş?
Çok ilginç, daha geçen böyle bir şey var mıdır diye düşünmüştüm...
Çocuk için de ilginç bir deneyim. Sanırım böyle bir tesadüfle izlemeliyim :)

Film 12 yıl boyunca mı çekilmiş?
Çok ilginç, daha geçen böyle bir şey var mıdır diye düşünmüştüm...
Çocuk için de ilginç bir deneyim. Sanırım böyle bir tesadüfle izlemeliyim :)

Evet filmdeki herkes birer yıl arayla toplanıp çekmişler hikayeyi. 6 yaşındaki çocuk kocaman delikanlı oluyor, annesi babası yaşlanıyor. Çok ilginç bir deneyim.

Eğer daha çok romantik komedi tarzı seviyosanız aşağıdakş filmleri tavsiye ederim :KK73:
*Ödül peşinde
*Bağlanmak yok
*Arkadaştan öte
*İyi şanslar chuck
*İyi olan kazansın
*gelinler savaşı
*Teklif
*Gece ve gündüz
*Şöhre yolu
*Kimlik hırsızı
*Çılgın bir gece

KÜP

images.jpg

İMDB puanı 7,4

Çok sıkıldım izlerken film bitti ama ellerimiz bomboş hiç bir şey belli değil 2 ve 3 ü de varmış ama izler miyim bilmiyorum. Herhangi bir merak bile uyandırmadı açıkçası.

john wick.. jason statham filmlerindeki tarzı sevenler bunada bayılır keanu reeves varsa bir filmde kotu olması beklenemez zaten:)

"hayat güzeldir" aglamak isteyen olursa tavsiyemdir.. bir babanın ne kadar fedakar oldugunu anlatan mükemmel bir film..

Son izledigim filmleden biri; La vie d'Adèle (blue is the warmest color)
Escinsel temali bir ask filmi. Cok acik sahneleri var.
Filmi begendim, asklari baya gercekciydi :)

LUCY
images.jpg

Kesinlikle çok güzel bir film, yorumlarda limitless ile benzerliği eleştirilse bile bence izlenebilecek keyifli bir film. İmdb puanı 6.4 ama bence daha yüksek olmalı.

RAY CHARLES
images2.jpg

Biyografi alanında ve film anlamında güzel bir yapıt ancak. Anlatılan gerçek hayat olduğu için bence aman aman bir çekiciliği yok hatta bence çok da kötü bir hayat sürmüş, biraz şans ve yeteneğinin gücü ama çok fazla emek olmadan dünya çapında ünlü bir müzisyen olmuş. Oğlumda izledi bizimle ama pişman oldum açıkçası hemen her sahnede sigara eroin vardı.

BY HİÇKİMSE

untitled.png

Filmi yalnızca ilk yarım saat izledim ve beğenmedim açıkçası 2,5 saat sürüyordu ve zaman kaybı olacaktı gidip kitap okumak daha mantıklı geldi. İmdb puanı 7,9

Bay Hiçkimse, 2092 yılında dünyada kalmış son ölümlü olan 117 yaşındaki Némo adlı bir adam. Ölüm döşeğindeki Némo genç bir çocukken bir peronda durduğunu hatırlar. Tren kalkmak üzeredir. Annesiyle birlikte mi gitmeli, yoksa babasıyla mı kalmalıdır? Bu karar, sonsuz sayıda olasılığı doğuracaktır... Ve pek çok gezegen, iki ölüm ve sevilecek kadınlar...

Back