• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

İf I stay duygusal film sevenler icin ideal
the guest aksiyon filmi konusu guzel cok cok harika olmasada izlenebilir derecede
Think like a men too komedi filmi bekarlıga veda partisi konseptli ama eglenceli
fırtınanın icinde kasırgadan kacmaya calısan insanların hikayesi bos zamanınızda izlenebilir derecede

KİMLİKSİZ
images.jpg

Sonu tahmin edilemeyen güzel bir film. İMDB puanı 6.9 ve izlenesi bir film.

YAĞMUR ADAM

images.jpg

1988 yapımı, IMDB puanı 8,0 kesinlikle izlenmesi gerekli filmlerden bir tanesi.

Hımm bu filmin önce kitabını okuyup sonra izlemeyi istiyorum.

aklımdaki filmlerden biri, peki içeriğinde rahatsız edecek olgular varmı, şiddet, erotizm gibi...
2.dünya savaşını anlattığı için şiddet var ama rahatsız edici boyutta değil,aslında filmin ana teması çok iyi..insanlar neden savaşır? Izlenmeli...

Karpuz kabuğundan gemiler yapmak.

Ben bu filme resmen aşık oldum. Şu ana kadar abartısız 20 kere izlemişimdir. Müzikler, oyunculuk, konu... Her şey o kadar güzel ve samimiydi ki... 10 üzerinden 100.

KAYIP KIZ

untitled.png

Hafta sonu izledim bu filmi, öncesinde hakkında çok yorum okudum. Beğeni dolu yorumlar beklentiyi de artırıyor tabi. İMDB puanı 8,3.

Film ilk başta o kadar güzel başladı ki her an ne çıkacak acaba diye bekliyorsun, sonra bieden sevgili Amy'miz parasını çaldırıyor. Her şeyi milim milim hesap edip bir senaryo oluşturmuşken bu durumu hesap edememiş olması çok sıradan geldi bana. Bu noktadan sonra film sıradanlıkla devam etti bence. Rosamund Pike çok güzle bir iş çıkarmış tabi Ben Affleck'de öyle...

Evet izlenmesi gereken filmlerden biri ancak beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım...

İçimdeki Deniz(2004).
İmdb 8,1..

8,1 lik mi bilemedim ama güzel bir film. Tam bir dram.

Back