• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

İstiklal Harbi(Ruhların Mucizesi) 1954 yapımı yarı belgesel Türk filmi izleyin tavsiye ediyorum.
Bu vatanın nasıl kurtarıldığını anlamak için izlemeli mutlaka...

sihirbazlar çetesini izledim
fena değildi
biraz fazla abartıydı
ayrıca tamamen illimunati ile ilgili o yüzden biraz antipatik buldum

şarkıcı 3 dalda altın portakal aldığını duyunca izlemek istedim ama şu an diyorum ki izlemesmde olurmuş.:ssz:

küçük hanımefendi . çok güzeldi,eğlenceliydi . :31:

Benim Dünyam :12:çok etkiledi beni gerek oyuncular gerek filmin konusu gerçekten etkileyici bir film izlemeyen herkeze tavsiye ediyorum :34:

Benim Dünyam :12:çok etkiledi beni gerek oyuncular gerek filmin konusu gerçekten etkileyici bir film izlemeyen herkeze tavsiye ediyorum :34:

benim dünyam filminin orjinali olan black daha güzel bence ağlaya ağlaya bi hal oldum filmin sonuna kadar

benim dünyam filminin orjinali olan black daha güzel bence ağlaya ağlaya bi hal oldum filmin sonuna kadar

Black'i hic izlemedim ama filmin konusu muthis oldugu icin etkilenmemek elde degil oyuncularda hakkini vermis gercekten. Black ve oyunculari daha iyidir belkide nede olsa orjinali onuda izliycem :31:

Dün akşam eşimle birlikte sağ salim diye bi film vardı tv de onu izledik fakat yok böyle komedi :9: gülmekten karnıma ağrı girdi resmen:1: 2'si çıkmış 10 ocak'ta vizyona giricekmiş fragmanını izledim de koptum yaa merakla bekliyorum 2.'sini tavsiye ederim gerçekten:9::9::9::9::9:

Black'i hic izlemedim ama filmin konusu muthis oldugu icin etkilenmemek elde degil oyuncularda hakkini vermis gercekten. Black ve oyunculari daha iyidir belkide nede olsa orjinali onuda izliycem :31:

bence de izle ben hint filmlerindeki oyunculukları daha etkileyici buluyorum
daha duygusal oluyo sanki
ayrıca o filmdeki küçüklüğü canlandıran kız da çok güzel oynamış
beren saat güzel bi kadın ama oyunculuğunu çok beğenmem ben

ayrıca en son hobbit filmine gittim çok beğendim doğrusu
ama en heyecanlı yerinde bitti üçüncü filmi beklicem artık

Son düzenleme:
dün akşam düğün dernekteydik hakketten düğün dernek tadında bir kahkaha bombası kesinlikle tavsiye ediyorum

arı kovanına çomak sokan kız ve bir japon filmiydi bir öğretmen var kızını öldüren öğrnecilerinden öyle bir intikam alıyor ki sormayın gitsin .. çok güzeldi ya ! adını hatırlamıyorum japon filmin.

$pi-nin-yasami-28-aralikta-sinemalarda-4182749_7417_o.jpg

Pi'nin Yaşamı (2012) - Life of Pi Sonu şaşırtan filmlerden tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Back