En son Definitely, Maybe ( Kesinlikle, Belki ) Adlı filmi 2. kez seyrettim. :) İkinci kez yazışımdan beğendiğimi anlamamışsınızdır zaten
Filmi açmamın ilk nedeni açık açık söyleyeyim Isla Fisher. Ben bu kadının oyunculuğuna, sempatikliğine, şirinliğine hayranım yahu
İşte onun filmlerini ararken denk geldim bu filme. Zaten ben genel olarak romantik film seven ve izleyen tipte bir bayanım ( insanın hayatında biri olmayınca ihtiyacını filmlerden karşılıyor
) Her neyse lafı uzatmayayım konuya gelelim.
Ryan Reynolds'un canlandırdığı Will Hayes isimli baş rolümüz boşanmış ve bir kız çocuğu sahibi bir adamdır. Okulda yaşanan bir olaydan sonra babasının annesiyle nasıl tanıştığını öğrenmek için ısrarlarda bulunan minik kızımız Maya sonunda babasını ikna eder ve maceralarla dolu bir aşk hikayesi başlar
Ama babasının bir şartı vardır hikayede ki kişilerin isimleri ve bazı olayları değiştirilecektir.
Yani hem Maya hemde biz hangi aşkının annesi olduğunu bilmeyeceğiz ve hikayede sadece bir tek kadın olmayacak :
Açıkçası benim çok hoşuma gitti izlemenizi öneririm canınız sıkıldığında neşelenmek veya vakit geçirmek için izlenecek güzel bir film. Ayrıca Ryan Reynolds'un yakışıklılığını da hesaba katmazsak ayıp ederiz
İyi seyirler