• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

the Holiday?
Jude Law
Cameron Diaz
Kate Winslet
Jack Black?

onu kastettiysen, cok haklisin! aksam ikinci kez izledim, guzeldi yaa :39:

evet canım onu kastettim
ben de çok beğemdim o tarz eğlenceli filmler arıyorum ama genelde bulamıyorum sıkıcı ya da saçma oluyo o tarz filmler biliyosan yazabilirsin
bu filmi daha sonra tekrar tekrar izleyebilirim çok hoşuma gitti

evet canım onu kastettim
ben de çok beğemdim o tarz eğlenceli filmler arıyorum ama genelde bulamıyorum sıkıcı ya da saçma oluyo o tarz filmler biliyosan yazabilirsin
bu filmi daha sonra tekrar tekrar izleyebilirim çok hoşuma gitti

bak ona benzer Actually love var,
Crazy stupid Love var,
bunlari izlerken cok güldüm, bazi yerlerine duygulandim,,,,tavsiye ederim

aksam parca pincik bir dram izledim , Agora...izledinmi onu? en son sahnede agladim artik .

bak ona benzer Actually love var,
Crazy stupid Love var,
bunlari izlerken cok güldüm, bazi yerlerine duygulandim,,,,tavsiye ederim

aksam parca pincik bir dram izledim , Agora...izledinmi onu? en son sahnede agladim artik .

yok canım izlemedim bunları izliyim bari sinemalar.comdan bakıyorum puanlarına yorumlara göre izliyorum ama ordakiler de bütün filmlere çok güzel başyapıt filan yazıyolar izlerken yarıda kapatıyorum sonra sıkıntıdan

bunları izlerim artık haftasonu teşekkür ederim canım

yok canım izlemedim bunları izliyim bari sinemalar.comdan bakıyorum puanlarına yorumlara göre izliyorum ama ordakiler de bütün filmlere çok güzel başyapıt filan yazıyolar izlerken yarıda kapatıyorum sonra sıkıntıdan

bunları izlerim artık haftasonu teşekkür ederim canım

rica ederim , romantik komedileri cok seviyorum bende.
umarim sende benim kadar eglenirsin izlerken.

sen o dedigin sitede filmleri altyazilimi izliyorsun, turkcemi?

ben midnight in paris, an education, the great gatsby, blue jasmine i tavsiye edebilirim. iflah olmaz bir romantik olduğum için bu tarz filmler çok hoşuma gidiyor:16:

[/COLOR]
ben midnight in paris, an education, the great gatsby, blue jasmine i tavsiye edebilirim. iflah olmaz bir romantik olduğum için bu tarz filmler çok hoşuma gidiyor:16:

yaaaaaaaa, okadar istememe ragmen hala the great Gatsby yi izliyemedim :25:
bizim salon1/2/3 artik hicbirsey gostermiyor, pc dende film izlemeyi pek haz etmiyorum.
aslinda romantik komedi,dram,thriller, hikaye iyi olduktan sonra izlerim,severim izlerken, ne hikmetse dinleniyorum izlerken, millet tatile cikar dinlenmek icin, benim icin film izlemesi kafii :21:
Horror haric, korkuyorum , cokkk korkuyoruuuummm :18:

Love Actually , tersine yazmisim sorry.

Son düzenleme:
rica ederim , romantik komedileri cok seviyorum bende.
umarim sende benim kadar eglenirsin izlerken.

sen o dedigin sitede filmleri altyazilimi izliyorsun, turkcemi?

yok ordan izlenmiyo puanı yüksek filmlere yorumlara bakıp başka sitelerden açıyorum altyazılı olarak
türkçe izlemeyi sevmiyorum genelde seslendirmeler iyi olmuyo

nikita bu arada muhteşem gatsby filmini ben izledim fena değildi ama uzundu biraz sıkıldık açıkçası bi arkadaş ta çok beğenmişti ama değişiyo kişiye göre

Son düzenleme:
yok ordan izlenmiyo puanı yüksek filmlere yorumlara bakıp başka sitelerden açıyorum altyazılı olarak
türkçe izlemeyi sevmiyorum genelde seslendirmeler iyi olmuyo

nikita bu arada muhteşem gatsby filmini ben izledim fena değildi ama uzundu biraz sıkıldık açıkçası bi arkadaş ta çok beğenmişti ama değişiyo kişiye göre

evet, turkcesi genelde (hic sevmiyorum ben) iyi olmuyor, ben dreambox'tan izliyordum, sifreye ne olduysa bi kapandi kanallar, hic biri yok, aylardir izliyemiyorum, the great gatsby ve bicok yeni filmleri izliyemedim. life of pi mesela, defalarca salon yayinladi, ama izliyemedim , baska bir profider'a uye olmam lazim, diger kanallar A class film yayinlamiyor her zaman

bak bunu kastediyordum , $crazy stupid love.jpg

evet, turkcesi genelde (hic sevmiyorum ben) iyi olmuyor, ben dreambox'tan izliyordum, sifreye ne olduysa bi kapandi kanallar, hic biri yok, aylardir izliyemiyorum, the great gatsby ve bicok yeni filmleri izliyemedim. life of pi mesela, defalarca salon yayinladi, ama izliyemedim , baska bir profider'a uye olmam lazim, diger kanallar A class film yayinlamiyor her zaman

bak bunu kastediyordum , Eki Görüntüle 948393

sen tvden izliyosun o zaman ben internetten açıyorum genelde hangisinde açılırsa izliyorum life of pi de çok güzel gerçekten mutlaka izle
aşağıdaki filmi de görmüştüm ama sıra gelmedi bu hafta sonu izlebildiğim kadar izlicem evde birileri olunca izlemek te zor oluyo gerçi herkesin gözü bilgisayarda oluyo :1:
bizde digiturk var ama orada hiç beğendiğim film olmuyo o yüzden netten izliyorum hep
hem altyazılı izleyince duygu daha iyi geçiyo insana

sen tvden izliyosun o zaman ben internetten açıyorum genelde hangisinde açılırsa izliyorum life of pi de çok güzel gerçekten mutlaka izle
aşağıdaki filmi de görmüştüm ama sıra gelmedi bu hafta sonu izlebildiğim kadar izlicem evde birileri olunca izlemek te zor oluyo gerçi herkesin gözü bilgisayarda oluyo :1:
bizde digiturk var ama orada hiç beğendiğim film olmuyo o yüzden netten izliyorum hep
hem altyazılı izleyince duygu daha iyi geçiyo insana

aynen, tamamen katiliyorum, filmin orijinal kalmasindan yanayim....ne o ya ,seslendirme batiriyor filmi.
no strings attached i izledinmi? bak oda komik , birazcik ta duygusal tebi

aynen, tamamen katiliyorum, filmin orijinal kalmasindan yanayim....ne o ya ,seslendirme batiriyor filmi.
no strings attached i izledinmi? bak oda komik , birazcik ta duygusal tebi

bi de bu seslendirenlerin sesleri çok tuhaf ya hiç doğal durmuyo filmlerde

evet onu izlemiştim geçen yıl hem duygusal hem romantk komedi karışımıydı

schindler's list var bide onu izledin mi

bi de leonardonun django diye bi filmi var onu da kaçtır izliycem diyorum fırsat olmuyo izleyen var mı acaba
zindan adası tarzı filmler de hoşuma gidiyo farklı olarak ama bulamıyorum genelde

bi de bu seslendirenlerin sesleri çok tuhaf ya hiç doğal durmuyo filmlerde

evet onu izlemiştim geçen yıl hem duygusal hem romantk komedi karışımıydı

schindler's list var bide onu izledin mi

bi de leonardonun django diye bi filmi var onu da kaçtır izliycem diyorum fırsat olmuyo izleyen var mı acaba
zindan adası tarzı filmler de hoşuma gidiyo farklı olarak ama bulamıyorum genelde

schindller's list i bikac defa izledim, epey oluyor, eski biraz zaten, ama bacim cok agladim o filme :(

django unchaind , izlemedim :( istiyorum ama ! Jamie Fox ta var nede olsa ....umarim yakinda izlerim
zindan adasi?
sen the illusionist'i izledinmi? siddetle tavsiye ediyorum, dram ama . komedi degil.
gecen kuzularin sessizligini tekrar izledim, vakti zamaninda pek bi urpermistim, demekki uzerinden zaman gecince insan eskisi gibi etkilenmiyor, robot gibi izledim :1:

schindller's list i bikac defa izledim, epey oluyor, eski biraz zaten, ama bacim cok agladim o filme :(

django unchaind , izlemedim :( istiyorum ama ! Jamie Fox ta var nede olsa ....umarim yakinda izlerim
zindan adasi?
sen the illusionist'i izledinmi? siddetle tavsiye ediyorum, dram ama . komedi degil.
gecen kuzularin sessizligini tekrar izledim, vakti zamaninda pek bi urpermistim, demekki uzerinden zaman gecince insan eskisi gibi etkilenmiyor, robot gibi izledim :1:

eski filmleri ben de izleyemiyorum o zaman izleyince daha etkileyici oluyo
illiyonisti filan izledim çok beğenmiştim o tarz filmleri de seviyorum

umudunu kaybetme diye bi film var ben de o filme çok duygulanmıştım gerçek hikayeymiş will smith var izlemediysen ona bakabilirsin

eski filmleri ben de izleyemiyorum o zaman izleyince daha etkileyici oluyo
illiyonisti filan izledim çok beğenmiştim o tarz filmleri de seviyorum

umudunu kaybetme diye bi film var ben de o filme çok duygulanmıştım gerçek hikayeymiş will smith var izlemediysen ona bakabilirsin

öz ogluyla oynuyor o filmi biliomusun? ama izlemedim , evet suanda cok zengin birinin biyografisini oynuyor o filmde. orijinal adi ne filmin hatirliyamadim , sen Will Smith in ''ALI'' yi izledinmi? Muhammed Ali'nin biyografisi oda, dvd kolleksiyonuma ekledim :42:
shawshank redemptioni izledinmi? onunda hikayesi acaip!

öz ogluyla oynuyor o filmi biliomusun? ama izlemedim , evet suanda cok zengin birinin biyografisini oynuyor o filmde. orijinal adi ne filmin hatirliyamadim , sen Will Smith in ''ALI'' yi izledinmi? Muhammed Ali'nin biyografisi oda, dvd kolleksiyonuma ekledim :42:
shawshank redemptioni izledinmi? onunda hikayesi acaip!

aliyi biraz izlemiştim sonra noldu hatırlamıyorum izleyemedim devamını vaktim olursa tekrar izliycem onun filmlerini severim genelde

o filmdeki çocuğun öz oğlu olduğunu bilmiyodum çok tatlı bi çocuk izle bence biraz eski ama çok duygusal bana da arkadaş atmıştı eski diye izlemek istememiştim ama çok hoşuma gitti izleyince
filmin sonunda hikayesi anlatılan adam da gösteriliyomuş ben kaçırmışım
diğerini çok önceden izlemiştim
bi de leonu çok övüyolar ama ben o kadar da beğenmedim izediğimde

21 gram filmi de güzelmiş diyolar onu da izliycem

aliyi biraz izlemiştim sonra noldu hatırlamıyorum izleyemedim devamını vaktim olursa tekrar izliycem onun filmlerini severim genelde

o filmdeki çocuğun öz oğlu olduğunu bilmiyodum çok tatlı bi çocuk izle bence biraz eski ama çok duygusal bana da arkadaş atmıştı eski diye izlemek istememiştim ama çok hoşuma gitti izleyince
filmin sonunda hikayesi anlatılan adam da gösteriliyomuş ben kaçırmışım
diğerini çok önceden izlemiştim
bi de leonu çok övüyolar ama ben o kadar da beğenmedim izediğimde

21 gram filmi de güzelmiş diyolar onu da izliycem

aaaa muhakkak izlemelisin ALI yi, ben cok begendim, 21 gram i bilmiyorum , evet filmdeki cocugu onun kendi evladi , o cocukla en son yine beraber bir film cekmisti, o cocugun bide Karete kid filmi var ,Jacky Chan ile, oda guzel, benim oglum kareteye gidiyor o bakimdan izledik onuda, yoksa dogus filmlerini aramam, pek favorim degildir o tarz.
eat pray love izledinmi?

aaaa muhakkak izlemelisin ALI yi, ben cok begendim, 21 gram i bilmiyorum , evet filmdeki cocugu onun kendi evladi , o cocukla en son yine beraber bir film cekmisti, o cocugun bide Karete kid filmi var ,Jacky Chan ile, oda guzel, benim oglum kareteye gidiyor o bakimdan izledik onuda, yoksa dogus filmlerini aramam, pek favorim degildir o tarz.
eat pray love izledinmi?

onu alıcaktım dvd olarak kötü dedi arkadaşlar ben de almadım o yüzden

Back