Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?
Kesinlikle raydan çıkanlar jennifer Aniston oynuyor ki her karı kocanın izlemesi gerek. Saklambac Robert deniro. Beyin avcıları. Siyah kuğu. Akıl oyunları. Ben daha cok psiko analiz filmlerini seviyorum. Ama raydan çıkanlar on numara. Komedi de de rrrrrrr diye bir film fransiz yapımı yedi tane R harfi. Makyaj komik. Bir de nacho libre. Birde beyaz pilicler. Amerikan yapımı
güzel bir aşk filmi izlemek istiyorsanız dün akşam ve bu akşam izlediğim hırçın sevgilim ve papatyallar adlı 2 güzel kore filmini tavsiye ederim hırçın sevgilimde eğlenceli gülücüklü dakikalar geçirirken papatyalarda hüzünlenecek ve aşkın ne kadar emek isteyen bir kavram olduğunu düşüneceksiniz
Çalıntı Hayat :Büyük beklentiyle izlemeye çalıştım ama yarısında kapattım. Konu güzel gibi geldi ama film hiç akıcı ve sürükleyici değil. Isınamadım, sevemedim.
Beren saatin benim dünyam filminin orjinali "black" i izledim ağmakatan gözlerim şişti 1 yıllık göz yaşı ihtiyacınızın gideceğini garanti edebilirim çok güzeldi...
Uzuuuun zamandır uzak duruyordum yerli sinemadan. O kadar hayal kırıklığı yarattı ki bende. İyi işler yapılabileceğine dair inancım kalmamıştı. Güzel oldu bunu izlemek.
Harika bir film. Sinematografi olsun, oyunculuklar olsun, müzik kullanımı olsun, konunun anlatılması olsun. Arkaya müziği dayayıp, acıtasyon yapan berbat filmlerimizden biri değil yani.
dün mutluluk ve beynelmileli bilmemem kaçıncı kez izledim. yine çok güzeldi. ayrıca benim adım khan'ı izledim ve bu filmi bu zamana kadar boşuna bekletmişim.harikaydı. dün gece trt1 de milyoner filmi vardı.bnim adım khan kadar olmasada fena bir film değildi izlenebilir.