• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

(Aramızda bebek var ) annelıgı fedakarlıgı Anlatan guzel bır fılm gercekten bu fılmde aglamıstım yogun duygu karmasına gırıyorsunuz tavsıye ederım:5:

düğün dernekle ilgili yorumları okudum nette çokta hevesle gittim yok gülmekten karnınıza ağrılar gircek gülmekten çeneniz kapanmıcak bir espriye gülerken diğerini kaçırcaksınız falan hep böyle şeyler yazıyodu o yüzden kendimi gülmeye şartlandırarakmı gittim bilmiyorum ama benim gülmekten karnıma ağrılar girmedi hatta hiç gülmedim desem yeri beğenmedim finalide saçma geldi

Geçen gün Genç ve Güzel filmine gittim kadını seks objesi olarak göstermesi ve para karşılığı ilişki kurmaktan zevk alıyor göstermesi çok ağırıma gitti ama en ağırıma giden bazı gazetelerde Özellikle de birinde, kadın yazarın birinin Gözetlemenin dayanılmaz hafifliği başlığında bunu desteklemesiydi. Kadının en büyük düşmanı hemcinsleriymiş. Lütfen bu tür yapımlara ve kişilere karşı duyarlı olalım. Kadınları da daha özenli duyarlı olmaya davet edelim. Kadın meta değildir.

Geçen gün Genç ve Güzel filmine gittim kadını seks objesi olarak göstermesi ve para karşılığı ilişki kurmaktan zevk alıyor göstermesi çok ağırıma gitti ama en ağırıma giden bazı gazetelerde Özellikle de birinde, kadın yazarın birinin Gözetlemenin dayanılmaz hafifliği başlığında bunu desteklemesiydi. Kadının en büyük düşmanı hemcinsleriymiş. Lütfen bu tür yapımlara ve kişilere karşı duyarlı olalım. Kadınları da daha özenli duyarlı olmaya davet edelim. Kadın meta değildir.

pek çok filmde kadınlar seks objesi olarak kullanılıyo zaten
ben de uçuş diye bi filme gitmiştim(yanlış hatırlıyo olabilirim adını) filmin başında öyle sahneler var ki sinirlerim bozuldu
yatak sahnesi çekecekler ama kadın sürekli çırılçıplak bi vaziyette çekiliyo sürekli o şekilde odanın içinde geziyo
yakın çekim uzak çekim sürekli kadının vücuduna odaklanmışlar

adamsa yatağın içinde zaten

çok sinir olmuştuk arkadaşlarla kadınları bu denli ucuz göstermeleri beni deli ediyo

pek çok filmde kadınlar seks objesi olarak kullanılıyo zaten
ben de uçuş diye bi filme gitmiştim(yanlış hatırlıyo olabilirim adını) filmin başında öyle sahneler var ki sinirlerim bozuldu
yatak sahnesi çekecekler ama kadın sürekli çırılçıplak bi vaziyette çekiliyo sürekli o şekilde odanın içinde geziyo
yakın çekim uzak çekim sürekli kadının vücuduna odaklanmışlar

adamsa yatağın içinde zaten

çok sinir olmuştuk arkadaşlarla kadınları bu denli ucuz göstermeleri beni deli ediyo

Çok rezilce gerçekten. Kadın yazarların hiç değilse daha savunmacı olması gerekirken resmen hayat kadınlığını meşrulaştırmış.

hobite gittim
su ve atesede gittim
ve 47 ronin

su ve ates idare ederdi cok harika degildi
hobit su ve atese göre daha iyidi

ama en güzeli 47 ronin di bayıldım buna gitmelisiniz:52::52::52:

The wolf of wall street - Para avcısı'nı izledinizmi kızlarr mükemmell bir film tavsiye ediyorumm izlemeyenleree :112:

The wolf of wall street - Para avcısı'nı izledinizmi kızlarr mükemmell bir film tavsiye ediyorumm izlemeyenleree :112:

izlemeyi düşünüyodum aslında leonardonun olduğu film değil mi müzikal olan
o adamın filmleri hep güzel oluyo zaten

izlemeyi düşünüyodum aslında leonardonun olduğu film değil mi müzikal olan
o adamın filmleri hep güzel oluyo zaten

Evet leonardonun olduğu film :) bende sırf leonardo varsa güzeldir diyerekten izledim biraz fazla açık saçık bir film ama yine beğendim güzeldi :112:

Evet leonardonun olduğu film :) bende sırf leonardo varsa güzeldir diyerekten izledim biraz fazla açık saçık bir film ama yine beğendim güzeldi :112:

onun filmlerini ben de çok beğeniyorum buna da gidicem sanırım

Mutlu Aile Defteri'ni izledim.
Komedi filmi. Bazı yerleri saçmaydı ama yine de iyiydi diyebilirim. Türk yapımı komedileri sevmesem de bu yine güzeldi. Güldüm diyebilirim. Tavsiye ederim.

kızlar holiday diye bi film izledim şimdi o kadar sıcak o kadar güzel ki anlatamam bittiğine üzüldüğüm nadir filmlerden biri
romantik film seven herkese tavsiye ederim

Inception'ı izledim. Uzun zaman önce izlemiştim bir kere daha izledim şimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar holiday diye bi film izledim şimdi o kadar sıcak o kadar güzel ki anlatamam bittiğine üzüldüğüm nadir filmlerden biri
romantik film seven herkese tavsiye ederim

the Holiday?
Jude Law
Cameron Diaz
Kate Winslet
Jack Black?

onu kastettiysen, cok haklisin! aksam ikinci kez izledim, guzeldi yaa :39:

Back