En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

3Idiots'u izlemeyen varsa kesinlikle izlesin. Ve diğer Aamir Khalid filmleri..
Adalet Peşinde, Çöl Çiçeği, Collector 1/2, Hachiko, Anneler ve Kızları..
O kadar çok film izliyorum ki unutuyorum aklıma geldikçe yazarım yine.

Son düzenleme:
The Impossible'ı izledim az önce.
Çok beğendim. Yaşanmış hikaye olması da ayrı güzel elbet..

The Words'ü izledim beğendim.

Changeling'i izledim bayılldımmm! 2008 yapımı bir film nasıl atlamışım şimdiye kadar bilmiyorum son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi. Angelina Jolie'nin muhteşem oyunculuğuyla bir Clint Eastwood filmi..

3 İdiots, Melekler Şehri, 50 İlk Öpücük, Diriliş En sevdiklerim arasındalar

Filmin Adı: Only You
Konusu:Eski bir boksörle görme duyusunu kaybetmiş bir kadının hikayesi. .

En son izlediğim değil ama tavsiye üzerine izlediğim bir film var Adı Fermat's Room.
Harika bir filmdi Çok sevmiştim.

Peki film nasıl, biraz bilgi verebilir misin?

Sürekli karşıma çıkıyor bu film, indiricem ama kararsız kaldım. Bir sinema sitesinde eleştirilmiş ama morgan baba var, onun hatrına izlenir değil mi?

Abim izlemiş. Çok beğenmiş. Güzeldir heralde

Peki film nasıl, biraz bilgi verebilir misin?

Sürekli karşıma çıkıyor bu film, indiricem ama kararsız kaldım. Bir sinema sitesinde eleştirilmiş ama morgan baba var, onun hatrına izlenir değil mi?

Film sıradandı açıkçası.
Bende büyük bir beklenti içindeydim. Morgan Freeman hatırına izlenebilir evet ama beklentinizi küçük tutun.
Bazı hataları belirgin.
Diğer ilizyon filmlerinin yanında eh işte modunda kalır bana göre.

En son izlediğim değil ama tavsiye üzerine izlediğim bir film var Adı Fermat's Room.
Harika bir filmdi Çok sevmiştim.

evet fermat's room harika bir film heyecan hat safhada..
Pi'nin Yaşamı, Sihirbazlar Çetesi, Prestij çok güzeldi..
Temple Grandin; gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış harika bir film. otistik bir kadının biyografisi tarzında, keyifli bir film kesinlikle sıkılmadan izledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…