En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Tavsiyen uzerine Temple Grandin'i izledim, cok begendim

En son Definitely, Maybe ( Kesinlikle, Belki ) Adlı filmi 2. kez seyrettim. :) İkinci kez yazışımdan beğendiğimi anlamamışsınızdır zaten
Filmi açmamın ilk nedeni açık açık söyleyeyim Isla Fisher. Ben bu kadının oyunculuğuna, sempatikliğine, şirinliğine hayranım yahu
İşte onun filmlerini ararken denk geldim bu filme. Zaten ben genel olarak romantik film seven ve izleyen tipte bir bayanım ( insanın hayatında biri olmayınca ihtiyacını filmlerden karşılıyor ) Her neyse lafı uzatmayayım konuya gelelim.

Ryan Reynolds'un canlandırdığı Will Hayes isimli baş rolümüz boşanmış ve bir kız çocuğu sahibi bir adamdır. Okulda yaşanan bir olaydan sonra babasının annesiyle nasıl tanıştığını öğrenmek için ısrarlarda bulunan minik kızımız Maya sonunda babasını ikna eder ve maceralarla dolu bir aşk hikayesi başlar Ama babasının bir şartı vardır hikayede ki kişilerin isimleri ve bazı olayları değiştirilecektir.
Yani hem Maya hemde biz hangi aşkının annesi olduğunu bilmeyeceğiz ve hikayede sadece bir tek kadın olmayacak :
Açıkçası benim çok hoşuma gitti izlemenizi öneririm canınız sıkıldığında neşelenmek veya vakit geçirmek için izlenecek güzel bir film. Ayrıca Ryan Reynolds'un yakışıklılığını da hesaba katmazsak ayıp ederiz İyi seyirler

Romantik severlerin sıkılmadan izleyeceği güzel bir film..
Özellikle Adam Sandler'in çocuklarla olan diyalogları komik.

the call- güzel, heyecanlı

the seasoning room - rahatsız edici filmlerden

safe haven- romantik , biraz sıradan

trans - harika bir film mutlaka izleyin

mezarına tüküreceğim 2 - bu da rahatsız edici

static - güzel bir gerilim filmi

impossible - duygusal , dram , aile filmi

en son mutlaka her yüreğe dokunacak olan hikayesiyle Selam filmini izledim.
tavsiye ederim.

En son Korku seansı filmini izlemiştim adı üstünde korku filmi ve gayet başarılı bulmuştum.Sonrasında netten bir film izlemiştim filmin adı Anne,buda korku filmiydi hem ilgi çekici hemde etkileyici bir filmdi tavsiye ederim her ikisinide.

az önce aşk doktorunu izledim eski bir film ama izlemeyenler yada gülmek ve güzel dakikalar geçirmek isleyenler için ikinci tekrar olarakta izlemenizi tavsiye ederim

Leonardo Dicaprio'nun muhteşem oyunculuk sergilediği hem hüzünlendiren hem de tebessüm ettiren sıcacık bir film. Johnny Depp de rolünün hakkını vermiş. Kesinlikle taviseye ederim. :)

kanlı elmas
leonardo di caprio filmi
çok hoşuma gitti benim

Neva ve kelebeğin rüyası 2 side çok güzel bir film. Ama neva aşk filmi
olduğu için ben onu daha çok beğendim.. 2 sinide tavsiye ederim..

Son düzenleme:
"Cafe de flore" geçen gece eşimle izlediğimiz harika bir filmdi.
Vanessa Paradis yine muhteşemdi..hayranım bu kadına yaaaaaaaa

Son düzenleme:
Benim dünyam. Harika bi filmdi gözyaşlarimi tutamadim. Beren saat harika bi oyunculuk sergilemiş.uğur yucele diyecek sözüm yok zatn. Kesinlikle gidip izleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…