• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

En son Selvi boylum al yazmalım ve dönüş filmini seyrettim.
Daha öncede bu iki filmi çok seyrettim ama.Bu kez Selvi boylum al yazmalımın kitabını okuyup filmi öyle seyrettim.

Bilmiyorum belki bazılarında vardır böyle birşey.
Kitaptan alıntı bir filmse hemen kitabını da okuyorum :1:
Sonra tekrar filmini izleyip değiştirilen kısımlara falan bakıyorum.
Dizilerde de çok yaptım bunu :9:

Hani pek çok aşk filminde dile getirilen ve artık neredeyse klişe haline gelmiş bir cümledir ya "Aşkın en saf hali" ibaresi, işte ben bu filmde tam anlamıyla tanık oldum o en yalın aşka. Zaten olağanüstü bir yönetmen olan ve filmlerinde çok fazla söze yere vermeyen Kim ki duk un en sevdiğim filmi. İnsanlar çok az konuşuyor ama insan haricinde her şey, eşyalar, resimler, giysiler, binalar ve muhteşem müzikler konuşuyor bol miktarlarda. Orjinal adı Bin-jip, İngilizceye three iron diye çevrilmiş. Beni epey zaman etkisinde bırakan bu filmi şiddetle tavsiye ederim...

Hızlı ve öfkeli- 6 Aksiyon seviyorsanız ve ilk 5 seriyi izlediyseniz zaten kaçırmazsınız.

Man Of Steel çok güzel, çok güzel.. Henry Cavill çok başarılı bir superman olmuş ve aşırı yakışıklı :16:
4 günde 2 kere gittim sinemada filme, kesinlikle öneririm. Defalarca izlemek isteyebileceğiniz bir film. ( tabi kendi türleri arasında )

BARFİ
Saflık... Elle tutulabilir, gözle görülebilir somut bir şey değildir genelde. Ama bu filmde derinden hissediyorsun, gözle görebiliyorsun ve soyutluktan çıkmış bir boyutta. Başkasına aşık dilsiz ve sağır bir adamın, kız evlendikten sonraki hayatına şahit oluyoruz. Öyle masum, öyle saf bir kızla tanışıyor ki.. Kızımız Miss World 2000 1. si normalde, ama bu filmde otistik olduğu için karakteri çirkinleştirmişler tabi. Kızın oyunculuk yeteneğine hayran kaldım. Hele bir sokak lambası testi var ki, of of.
Kesinlikle izleyin, ilk yarısı olağan geçiyor ama 2. yarıda öyle güzel işleniyor ki duygu.
imdbde hakkını vermiş, 8.1 lik bi puanı var.

SHUTTER İSLAND

Yine bir Leonardo Di Caprio harikası. Psikoloji-Gerilim o kadar hatsafadaki etkisinden kurtulmak için 2 komedi dizisi izlemek zorunda kaldım. Senaryoyu anlamak biraz zeka gerektiriyor, son sahnesine kadar 'Ne oluyor yahu?' diyeceksiniz. Ucu dikkatli izlemeyene göre açık bir final. Ama filmi dikkatle izlerseniz puzzleyi tamamlayıp son sahneyi bir yere oturtabilirsiniz. Kendi dalının en iyisi bence.

Son düzenleme:
Ayat ayat cinta Yi izledim en son , cok guzel bi filmdi islamiyette evlilik ve musluman erkegin esine vazifeleri hakkinda cok guzel sahneleri vardi.

En son izlediğim film 2009 yapımı Inglourious Basterds / Soysuzlar Çetesi
Yazan ve yöneten Quentin Tarantino, oyuncular arasında Brad Pitt, Christoph Waltz, Mélanie Laurent, Eli Roth...
Oyunculuklar harika, film sürükleyici, ikinci dünya savaşı sırasında geçiyor.
10 üzerinden 10 veriyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum...

Son düzenleme:
Bu aralar vizyona giren harika filmler sayesinde mest olmuş şekilde bildiriyorum ki, Will Smith'in son filmi After Earth bayağı güzel.. Bilim kurgu ve aksiyon sevenlerin kaçırmaması lazım. Çok seviyorum bu adamın filmlerini.

Brad Pitt'in yeni filmi World War Z'yi de beğendim. Zombi temalı filmlere ayrı bir ilgim olduğu için de bu kadar beğenmiş olabilirim, ama tabi zombili yapımlar arasında en üst seviyelere ulaşamamış. Yine de başarılı bir film, tavsiye ederim.

Star Trek Into Darkness, World War Z ve After Earth. kesinlike süper ve sinema ortamında izlenecek filmler. şimdi en merak ettiklerim, The Call, Wont Back Down ve 2 Days in New York, sırada bunlar var :16: izleyen varsa yorum alabilirim :27:

Her çocuk özeldir adlı filmi izledim özellikle çocuk sahibi olanlar eğitimci olanlar kesinlikle izlemeli süper bir hint filmi ve sonuda harikaydı
bu gecede Fight Club ı izlemeyi düşünüyorum hadi hayırlısı :)

50/50
Şansa bak diye çevrilmiş

$MV5BNjg3ODQyNTIyN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjUzNzM5NQ@@._V1_SX214_.jpg

Bu hafta hızlı ve öfkeli6. Ve maskeli süvariyi izledm.ikisi de cok güzel filmler.sinemalarda tavsiye ederm

[video=youtube;KgYaiLcByRo]http://www.youtube.com/watch?v=KgYaiLcByRo[/video]
Özet:
Jason Statham ve Jennifer Lopez, Donald E. Westlake’in çok satan roman serisinde uyarlanan PARKER’da başroldeler!

Parker (Jason Statham) kişisel ahlak kuralları olan profesyonel bir hırsızdır. Bu kurallardan bazıları şunlardır: Hırsızlığın altından kalkamayacak insanlardan hiçbir şey çalma, hak etmeyen insanlara acı çektirme. Ancak son soygununda, ekibi onu aldatır ve parasını çalarak onu ölüme terk eder.

Eski çalışma arkadaşlarının böyle bir şey yaptıklarına pişman olmasını sağlamak isteyen Parker onları zengin ve ünlülerin oyun alanı olan ve ekiptekilerin en büyük soygunu yapmayı planladıkları Palm Beach’e kadar takip eder. Zengin bir Teksaslı kılığına giren Parker yanına bilgili birini alır: Leslie (Jennifer Lopez). Leslie maddi sıkıntı yaşayan ama güzel, akıllı ve hırslı bir kadındır. Parker ve Leslie soygunda çalınacak parayı çalmak ve daha sonra ortadan kaybolmak için bir plan yaparlar.

[video=youtube;mKNpy-tGwxE]http://www.youtube.com/watch?v=mKNpy-tGwxE[/video] Zartan dünyayı elegeçirmeye çalışır.. G.I. Joe Zartan ve Zartanını etkisi altına giren dünya liderlerine karsı mucadele etmeye başlar.
Aksiyon, Macera, Bilim-Kurgu, Gerilim

Son düzenleme:
[video=youtube;RaR_ny_Zr1Q]http://www.youtube.com/watch?v=RaR_ny_Zr1Q[/video] Güzel prenses Isabella korkunç Devler tarafından kaçırılınca Kral McShane, en iyi şövalyelerine kızını geri getirme emri verir. Genç bir çiftlik işçisi olan Jack ise bu ekibe katılmaya gönüllü olur. Devler ile insanların dünyası arasında sihirli fasulye sırığı ile yeniden bir geçit oluşmuştur ve insan kanına aç devler için bu bulunmaz bir nimettir. Zamanında kaybettikleri bu toprakları yeniden kazanmak isteyen devlerin vahşetini durdurmak içinsei Jack elinden gelen her şeyi yapmak zorundadır. Artık insanlığın geleceğinin kurtuluşu, tüm korkularına rağmen cesur bir savaşçı olmak zorunda olan Jack’in omuzlarındadır.

Back