En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Star Trek Into Darkness, World War Z ve After Earth. kesinlike süper ve sinema ortamında izlenecek filmler. şimdi en merak ettiklerim, The Call, Wont Back Down ve 2 Days in New York, sırada bunlar var izleyen varsa yorum alabilirim

The Call 'u geçenlerde izledim, beğendim sayılır, fena değil, heyecanı en başından sonuna kadar yüksek bir film. mantık hataları ve bir takım saçmalıklar var, ve fazla klişe. ama çok takılmazsan öyle şeylere beğeneceğini düşünüyorum :)

Maskeli Süvari

Çok beğendim, çok eğlenerek izledim. Hangi filme gitsek derken tesadüfen gittiğimiz bir filmdi ama hayret ettim nasıl kimse bahsetmiyor bu filmden diye. Öyle saçma sapan hep aynı konunun tekrarı olan dünya savaşları, uzaylı istilası, yok salgın hastalıktı, dünyada yalnız kalan adamdı falan yerine şu anda izlenebilecek en iyi film. Johnny Depp yine şaşırtmadı tabii yine rolünün hakkını vermiş. Armie Hammer da çok iyiydi. Çok başarılıydı bence.

Bugün nostalji gecesi yaptım
Hala izlemeyenler için şiddetle tavsiye ederim.

Size izlemeniz için çok beğendiğim ve en son izlediğim fim olan Zaman Yolcusunun Karısını öneriyorum. Kesinlikle izlemelisiniz. Ayrıca son zamanlarda izlediğim en iyi film ise Django Unchained yani Zincirsiz bir Tarantino filmidir ve filmin sonuna kadar bir solukta heyecanla izleyeceksiniz mükemmel.

Silver Linings Playbook / Umut Işığım

Bradley Cooper'a hayran olmamak elde değil.
Çok etkileyiciydi oyunculuğu.

Jennifer Lawrence zaten oscarı kaptı buradaki rolüyle.

Hikaye de nefis, oyuncular da nefis.

dönem filmleri özellikle ingiliz tarzi 18.19yy filmlerine bayiliyorum tavsiye bekliyorum bu tarz film sevenlerden
ASK VE GURUR
BOLEYN KİZİ
AŞKİN KİTABİ
EMMA (mini dizileri de var mutlaka izleryin)ANNA KARENİN de guzeldi

prestij
v for vendetta
limitsiz
uçurtma avcisi
yarali yuz
atomento
koku
kanli elmas
er ryani kurtarmak
pear harber
hep seni aradim
ask mektuplari
ugultulu tepeler
yesil yo l
yapay zeka
daha yaklas
not defteri
aklima gelen dalinda en begendigim filmler
JOHNNY DEPP in butun filmlerini not alin ve arka arkaya izleyin hayranim ona son filminide en kisa zamanda izlicm lutfen bana balolu kabariz elbiseli kadinlarin oldugu icinde ozellikle ask konusu gecen film onerin

ingiliz hasta
makas eller
amelia
bunlarda son izlediklerim bayildim

en son izledigim film zincirsiz filmiydi Quentin Tarantino yönetmeni gerçekten bir kez daha hayran kaldım Quentin Tarantino ya
verdiği mesajdan ya da bir mesaj verme kaygısından çok içindeki karakterlerle öne çıkan tarantino filmi. her bir karakter bütünleştiği oyunculuklarla ayrı ayrı ve başlı başına birer hikaye.

kısaca klasik bir tarantino filmi mi? evet, mükemmel mi? evet

Eklentiler

• $zincirsiz-poster-afis.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 51
Ben Pİ'NİN YAŞAMI ve 3 IDIOTS tavsiye ediyorum şu aralar. 2side çok güzel film eskilerden premonition , venedik taciri , yeşil yol , the notebook , öneririm. güzel filmlerdir...

En son izlediğim film Trance.Çok beğendim tavsiye ederim,James McAvoy başrolde.Çoğu kimse Inception'a benzetmiş ama ben Inception'dan daha çom beğendim.

aamir khanın bütün filmlerini katıksız tavsiye ediyorum, 3 idiots, ghajini, taare zamenn parr, talaash, fanaa filmlerini izledim şimdiye kadar, kalanları da en müsait zamanda izlemeye devam edicem, hint filmlerine karşı hayranlığım var zaten, ilk başta önyargılı yaklaşırdım ama izledikçe başka bi tat başka bi haz alıorsun, favorilerim ise ghajini ve 3 idiots, taare zamenn parr filmini de öğretmenler kesinlikle izlemeli diye düşünüyorum, anne babalar da aynı şekilde kesinlikle izlemeliler, bekar bir arkadaşım izlemiş hiç beğenmedim demişti, sanırım insan evladı olunca başka bakıyor hayata, ben çok beğenmiştim, birde shahrukh khan var, onun başka filmini izlemedim henüz ama benim adım khan filmi süper bir filmdi, hint sinemasıyla tanışalı beri başka sinemadan film izlemez oldum :) hint sinemasından aamir khan favorim, sinema sanatçılarına hiç öyle hayranlık duymazdım ama bu adama karşı farklı bi ilgim var, her rolü üzerine oturtması her filminin mükemmel olması hayranlığımı arttırıyor belki de, kareena kapoor süper bir kadın, yine kajol da mükemmel, güzelliklerine hayranım :) boşuna bollywood demiyorlar:) ayrıca kanlı elmas kesinlikle tavsiye ederim leonardo dicaprio oynuyor, müthiş bir film, yine aynı kişinin inception filmi var o da güzeldir, yeşil yol bir klasik zaten muhtemelen izlemişsinizdir, başka aklıma gelen olursa yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…