aamir khanın bütün filmlerini katıksız tavsiye ediyorum, 3 idiots, ghajini, taare zamenn parr, talaash, fanaa filmlerini izledim şimdiye kadar, kalanları da en müsait zamanda izlemeye devam edicem, hint filmlerine karşı hayranlığım var zaten, ilk başta önyargılı yaklaşırdım ama izledikçe başka bi tat başka bi haz alıorsun, favorilerim ise ghajini ve 3 idiots, taare zamenn parr filmini de öğretmenler kesinlikle izlemeli diye düşünüyorum, anne babalar da aynı şekilde kesinlikle izlemeliler, bekar bir arkadaşım izlemiş hiç beğenmedim demişti, sanırım insan evladı olunca başka bakıyor hayata, ben çok beğenmiştim, birde shahrukh khan var, onun başka filmini izlemedim henüz ama benim adım khan filmi süper bir filmdi, hint sinemasıyla tanışalı beri başka sinemadan film izlemez oldum :) hint sinemasından aamir khan favorim, sinema sanatçılarına hiç öyle hayranlık duymazdım ama bu adama karşı farklı bi ilgim var, her rolü üzerine oturtması her filminin mükemmel olması hayranlığımı arttırıyor belki de, kareena kapoor süper bir kadın, yine kajol da mükemmel, güzelliklerine hayranım :) boşuna bollywood demiyorlar:) ayrıca kanlı elmas kesinlikle tavsiye ederim leonardo dicaprio oynuyor, müthiş bir film, yine aynı kişinin inception filmi var o da güzeldir, yeşil yol bir klasik zaten muhtemelen izlemişsinizdir, başka aklıma gelen olursa yazarım yine