İstanbul'da 2, Ankara'da 1, türkiyede toplam 3(!) salonda vizyona giren Amour'u en sonunda bugün internet üzerinden izledim. Sonra neden korsan film izlenir deniliyor.. Özcan deniz'in filmini yılın en çok izlenen filmi yaptılar ya.. bir şey demiyorum.
Bu güzelim filmi herkesin izleyebilmesine fırsat vermeyenlere serzenişim..
5 dalda oscar adayı. En iyi yabancı filmi kesin alır, bence en iyi filmi de almalı. Çok güzel. sıfır acıtasyon, sadece temiz duru oyunculuk.. gelmiş geçmiş en çok etkilendiğim filmlerden biriydi.
aylarca bu filmin peşinden koştum, altyazısının bile çıkması o kadar uzun sürdü ki.
Nihayet iki hafta önce izleyebildim.
Ve öylesine farklı bir film ki insan-Haneke farkı-sanki her şey yanında yaşanmış gibi hissediyor.
Ayrıca açılış sahnesi çok hoşuma gitmişti.
Ve mutlaka Oscar'ı hak ediyor.
Dipnot:İzlerken Beyaz Melek geldi aklıma, ve ne kadar yönetmen üslubunun zayıf kaldığı.
pi'nin yaşamı...
2 kez gittim bu film için iki kez izledim sinemada.şuan vizyonda.
o kadar güzelki
gerçekten harika bir film herkes izlemeli.
3 boyutlu
hikayesi çok güzel
İzledin miiiiiiiiiiii :)
dün gece internetim çok yavaştı izleyemedim, indirmeye aldım, taaa sabah inmiş :) birazdan izlemeye başlıyorum
bu gece için listem : rebelle, the imposibble veeeeeeeee Lincoln ( ki beklentim çok büyük bu filmle ilgili )
yaşasın cumartesi gecesi asosyalliği :)
Bir günde 3 film mi :)
Ben de gece ya 13 Tzameti ya da I'm not there izleyeceğim .Lincoln da olabilir :) şimdi baktım da, benim de bekletim büyük .
The Impossible - Kıyamet Günü ;( Çok güzel bir filmdi çok ağladım.Tsunamiyi yaşayan bir ailenin hikayesi tavsiye ederim.
aşağı yukarı filmin son 1 saati durmak bilmeden ağladım.. çok güzelmiş..
aşağı yukarı filmin son 1 saati durmak bilmeden ağladım.. çok güzelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?