• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

İstanbul'da 2, Ankara'da 1, türkiyede toplam 3(!) salonda vizyona giren Amour'u en sonunda bugün internet üzerinden izledim. Sonra neden korsan film izlenir deniliyor.. Özcan deniz'in filmini yılın en çok izlenen filmi yaptılar ya.. bir şey demiyorum.
Bu güzelim filmi herkesin izleyebilmesine fırsat vermeyenlere serzenişim..

MV5BMTk1NTc3NDc4MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjYwNDk0OA@@._V1._SY317_.jpg

5 dalda oscar adayı. En iyi yabancı filmi kesin alır, bence en iyi filmi de almalı. Çok güzel. sıfır acıtasyon, sadece temiz duru oyunculuk.. gelmiş geçmiş en çok etkilendiğim filmlerden biriydi.

aylarca bu filmin peşinden koştum, altyazısının bile çıkması o kadar uzun sürdü ki.
Nihayet iki hafta önce izleyebildim.
Ve öylesine farklı bir film ki insan-Haneke farkı-sanki her şey yanında yaşanmış gibi hissediyor.
Ayrıca açılış sahnesi çok hoşuma gitmişti.
Ve mutlaka Oscar'ı hak ediyor.

Dipnot:İzlerken Beyaz Melek geldi aklıma, ve ne kadar yönetmen üslubunun zayıf kaldığı.

pi'nin yaşamı...

2 kez gittim bu film için iki kez izledim sinemada.şuan vizyonda.

o kadar güzelki

gerçekten harika bir film herkes izlemeli.

3 boyutlu

hikayesi çok güzel

aylarca bu filmin peşinden koştum, altyazısının bile çıkması o kadar uzun sürdü ki.
Nihayet iki hafta önce izleyebildim.
Ve öylesine farklı bir film ki insan-Haneke farkı-sanki her şey yanında yaşanmış gibi hissediyor.
Ayrıca açılış sahnesi çok hoşuma gitmişti.
Ve mutlaka Oscar'ı hak ediyor.

Dipnot:İzlerken Beyaz Melek geldi aklıma, ve ne kadar yönetmen üslubunun zayıf kaldığı.

bende bu topikte gördüm adını dün indirdim sınavlarım bitince ilk sıramda :3::3::3:

pi'nin yaşamı...

2 kez gittim bu film için iki kez izledim sinemada.şuan vizyonda.

o kadar güzelki

gerçekten harika bir film herkes izlemeli.

3 boyutlu

hikayesi çok güzel

bende çok merak ediyorum ama bulunduğum şehirde ne yazıkki gösterilmiyor,hala altyazısı çıkmadı bu nedenle beklemek zorundayım:43::43:

İzledin miiiiiiiiiiii :)

dün gece internetim çok yavaştı izleyemedim, indirmeye aldım, taaa sabah inmiş :) birazdan izlemeye başlıyorum
bu gece için listem : rebelle, the imposibble veeeeeeeee Lincoln ( ki beklentim çok büyük bu filmle ilgili )

yaşasın cumartesi gecesi asosyalliği :)

dün gece internetim çok yavaştı izleyemedim, indirmeye aldım, taaa sabah inmiş :) birazdan izlemeye başlıyorum
bu gece için listem : rebelle, the imposibble veeeeeeeee Lincoln ( ki beklentim çok büyük bu filmle ilgili )

yaşasın cumartesi gecesi asosyalliği :)

Bir günde 3 film mi :)

Ben de gece ya 13 Tzameti ya da I'm not there izleyeceğim .Lincoln da olabilir :) şimdi baktım da, benim de bekletim büyük .

Bir günde 3 film mi :)

Ben de gece ya 13 Tzameti ya da I'm not there izleyeceğim .Lincoln da olabilir :) şimdi baktım da, benim de bekletim büyük .

Rebelle'i izledimm, çok beğendim, kıza da içim acıdı iyice.

Yok ben de 3. filmi yetiştiremicem, Lincoln'a sağlam kafam kalsın düşüncesiyle yarın akşama bıraktım onu. impossible'ı izlicem şimdi, tüm oscar adaylarından gidiyorum sırayla :)
13 tzameti'i bilmiyorum, im not there i izlemiştim, batman oynuyodu sanırım. hadi bakalım izle de, yorumlarını yaparsın :)

Lincoln'u da izleyip beraber yorumlaşırız 12 adaylık ne demek, çatlıyorum o film için meraktan.

Rang de basanti:16:Aamirciğimin filmi..Gene hüngür hüngür ağlattı beni...Çok etkilendim:16:

aşağı yukarı filmin son 1 saati durmak bilmeden ağladım.. çok güzelmiş..

Ben geceleri uyumuyorum 3 bazen 4 film birden izliyorum.
Günde bir kitap okuyorum sıkıntıdan.
Bende burdan kopya çektim amor filmini izledim :14:
Psikolojim bozuldu ya bende yaşlanınca öylemi ölücem diye düşünmeden edemiyorum :14:
Bu filmde gerçek bir hikaye oldugundan çok daha etkiliyciydi kavuşma sahneleri hele :16:

kızlar filmle ilgili düşüncelerinizi yazarken bazılarında ne tür olduğunu yazmıyosunzu
tek tek bakmak zor oluyo..
yazarsanız sevinirim

Kızlar dün akşam Lincoln ' ü izledim , yane oyunculuklar, kostüm makyaj falan bir harika olmuş, Daniel Day Lewis harika performans göstermiş , tavsiye ederim:16::16::16::16:

$MV5BMTM2MTI5NzA3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwODExNTc0OA@@._V1._SY317_.jpg

bende en zon Umut Işığım ' ı izledim kızlar kesinlikle izlenmeli !!!
Golden Globe da bir çok dala adaydı , bir kaç ödülde almadan gitmedi , aynı şekilde Oscar'a da aday :8::8::8:

"The Impossible" 2006 yılında uzakdoğuda yaşanan tsunami ile ilgili bir film.Gerçek bir hikayeden senaryolaştırılmış.Tavsiye ediyorum.PC ya da televizyonda değil sinemada izlenmesi gereken filmlerden.

$the-impossible-lead.jpg

Son düzenleme:
MV5BMTM2MTI5NzA3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwODExNTc0OA@@._V1._SY317_.jpg

8 dalda oscar adaylıklarından sonra, orjinallik veya 'vay be' demeyi bekleyen arkadaşları uyarayım, film klişelerden ibaret. Oyunculuklar gerçekten iyi, ama o kadar. Filmi genel olarak beğendim. ama adaylıkları ve 8.2 puanı biraz şişirilmiş buldum.
romantik - komedi olarak nitelendirilmiş ve dram da var, ama dram işin içinde biraz komik olarak işlenmiş, o nedenle dram bulmak zor.

keyifli vakit geçirmek için izlenip beğenilebilecek bir film, zevkli geçen 2 saat.. ama akademiye güvenip yüksek beklentilerle izlenirse büyük hayal kırıklığı.

Oscar yaklaşırken aday filmleri tek tek izlemeye başladım, Lincoln, Amour , Life of Pi ...Üçünden de çok etkilendim Lincoln'ün zencilere özgürlük vermek için yaşadığı zorluklar , bir yandan yaşlı felçli bir karısına bakma çabasındaki bir adamın dramını diğer yandan ise fragmanlarda da görmüşsünüzdür, bir kaplanla bir filikada esir kalmış bir çocuüun hikayeleri. İzlemenizi tavsiye ederim

my name is khan
otizm hastası müslüman bir adamın aşkı,hırsı,dramı,azmi üzerine bir film şiddetle tavsiye ediyorum kimi zaman güldürdü kimi zaman ağlattı beni ...

Back