• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

hotel transylvania

sinemalarda izleyebileceğiniz 3d animasyon. oldukça eğlenceli, hoş vakit geçirmelik bir film. tek sorun henüz ülkemizde animasyonların da yetişkinler tarafından tercih edileceğinin fark edilmemesi ve çizgi film muamelesine yapılması. sanırım filmi altyazılı bulmak mümkün değil; maalesef ben de dublajlı izledim ve bayat espiriler serpiştirilmiş ( draculanın "oğlum bak git" demesi! ) kötü seslendirmesi nedeniyle eksiklik hissettim, hatta şarkıların bile Türkçe seslendirilmesi ( dublajlı da olsa hatırladığım kadarıyla bazı filmlerde şarkı kısımları orijinal dildedir) filmin özünden epey kopulmasına neden oldu; buna rağmen başarıyla yaratılan karakterlerin, içindeki naif aşk öyküsünün güzelliği için izlenmeye değer.

Ben Paris'te gece yarısını çok beğendim bu aralar izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Woody Allen imzasını atmış . Entellektüel olmasının yani sıra akıcı ve siirseldi.

Tavsiye edeceğim filmler 50 yi gecer herhalde ama ilk on icin liste yapmaya çalışacağım. 1. Big Fish : fantastik bir tim Burton filmi, benim bir numaram filmdeki imgelemeler ve derinlik yönetmenin başarısı ile birleşince harika olmus. 2. Fight Club filmin başarısı tartışılmaz David Fincher in eline kimse su dokemez. 3. Hayat Güzeldir : herkesin izlemesi lazım . Bir film hem agir dram hem de komedi olabilir , üstelik ask ve savaşta var. Arsivlik 4. Sil Bastan :kendine özgün seneryosuyla bilim kurgudanda hoşlananlara güzel bir ask filmi 5. The Game: Surukleyici bir David Fincher filmi daha ben nefes nefese izlemiştim. 6. Kelebek Etkisi: Orjinal bir filmi beni etkilemişti seneryosuyla ve duygu yogunluguyla 7. Kapışma : ben bu tarz filmleri çok severim, hızlı dikkatinizi filmde tutmanız lazım başarılı bir suc filmi. 8. Olağan şüpheliler: sadece Kaven Spayce nin oyunculuğu bile izlemeniz icin yeterli 9. Şanslı Sleven: eğlenceli ve akıcı muhakkak izlenmeli 10. Sosyal Ağ : son yıllardaki en iyi filmlerden , Facebook'un kurulmasını başarılı bir sekilde sinemaya aktarmış güncel olmasının yani sıra Surukleyici de. 10 numaraya hangisini yazacağımı bilemedim çok sevdiğim bir çok film daha var Dedigim gibi 50 yi bulur.

The Usual Suspects(Olağan Şüpheliler)'in neden bu kadar konuşulduğunu, neden böyle büyük bir film olduğunu dün izleyince anladım.
Olağanüstü güzeldi.

Dün Flight'a gittim, Denzel Washington hayranlığımında etkisiyle filmden inanılmaz etkilenip çıktım. Herkese tavsiye ederim, vizyondayken kaçırmayın derim.

alinin 8 günü...
ehh vasat bi filmdi serinin bir diğer filmi olan dilberin 8 gününü ben daha çok beğendim ikinci bir selvi boylum al yazmalımdı benim için o derece etkilendim yani...

En son alacakaranlık-şafak vakti 2.bölüme gittim.Arkadaşlar rezil bir film sadece dövüş sahnesi beni heyecanlandırdı.Kesinlikle gitmeyin paranıza yazık olur

En son alacakaranlık-şafak vakti 2.bölüme gittim.Arkadaşlar rezil bir film sadece dövüş sahnesi beni heyecanlandırdı.Kesinlikle gitmeyin paranıza yazık olur

twilight serisi zaten film kalitesi açısından oldukça kötü de, fanları için bence güzel bir son oldu. twilight efsanesine yakışan bir son oldu. kitapla bütünleşti

Hachiko - son zamanlarda izlediğim filmlerden en güzeli diyebilirim, izlerken çok ağlattı beni.. :14:
scott pilgrim vs the world - mükemmel diyemicem ama eğlendim izlerken.. :8:
teddy bear - kesinlikle tavsiye ediyorum :52:

The Words'a gittim geçen gün, sade ama akıcı bir senaryosu var, artı Bradley Cooper sayesinde göz zevki :)

Film sadece mesajıyla bile güzel aslında : "seçim yapmak kolaydır, zor olan onunla yaşayabilmektir."

hazır vizyondayken, tavsiye ederim izlemenizi.

bugün, "Taare zameen par" hint filmini izledim süperdi.Her anne, baba ve ögretmenlerin izlemesi gereken bir filmdi.Cok begendim

çalıntı hayat (the words)
eşimle izledik
etkileyici sürükleyici bi film öneriyorum

$taken-2.jpg

taken 2 yi izledim, ben beğendim güzeldi, heyecanın kesilmediği bir filmdi, istanbulda geçiyor olmasıda bi etken tabii filmde

çarşı esnafının satranç oynaması(tavla olmalıydı), sana aşık yanlız ben, ben olayım sevgilim şarkısının saatlerce sürmesi, tüm polis arabalarımızın 131 den oluşması enteresan detaylardandı
:1:

Son düzenleme:
hobbit 'i izledim...benim gibi yüzüklerin efendisi severlerler ,kaç kez izlemiş olanlar varsa kaçırmasın ,
bazı beklenmedik kişiler ve kıyaslamalar oluyor başta izlerken, sanırım üçlemeyle kıyas yapılmadan izlenmesi daha zevkli
çünkü tamamen farklı kurgular...gandalf dede :) daha espirili ve daha ön planda,
golluma(smeagol) da bayıldım gene .

hobbit 'i izledim...benim gibi yüzüklerin efendisi severlerler ,kaç kez izlemiş olanlar varsa kaçırmasın ,
bazı beklenmedik kişiler ve kıyaslamalar oluyor başta izlerken, sanırım üçlemeyle kıyas yapılmadan izlenmesi daha zevkli
çünkü tamamen farklı kurgular...gandalf dede :) daha espirili ve daha ön planda,
golluma(smeagol) da bayıldım gene .

hobbiti çok merak ediyorum, bi kaç yerde çok sıkıcı falan yazmışlar, umarım hayal kırklığına uğramam, yüzüklerin efendisi en sevdiğim fimler çünkü

hobbiti çok merak ediyorum, bi kaç yerde çok sıkıcı falan yazmışlar, umarım hayal kırklığına uğramam, yüzüklerin efendisi en sevdiğim fimler çünkü

genelde film izlemeden yorumlara bakmam tamamen göreceli bir şey ,
tamamen yüzüklerin efendisi devamı gibi düşünüp gitmiştim yanıldım yüzüğün sırrının nereden geldiğine dair uzanıyor film
ve tamamen o seriden farklı...
ben beğendim ama tercih et derlerse yüzüklerin efendisi bende hep bir numara.

$upside_down_movie_poster_1.jpg

in time filmiyle çok paraleldi konuları.. zengin dünya fakir dünya olayı biraz kopya gibi olmuş :ssz:

gene de konu olarak güzeldi ama daha güzel işlenebilirdi :ssz:

hele sonu hiç mi hiç tatmin etmedi beni :19:

$images.jpg

izlemeyin izlettirmeyin, korku filmi diye izlicektik, berbat bi drama çıktı resmen

Back