• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Cem Yılmaz CM101MMXI fundamentals, gülmekten çenem ağrıdı yaa
bi dakika nefes alamadım, dolu doluydu her anı, herkese tavsiye ederim

Arkadaslar, az once televizyonda kis sporlarini seyrederken , esimin tavsiyesiyle Jamakia`lilarin basari hikayesini anlatan bir film seyrettik. Gercekten harikadi ailecek izlenecek cok guzel bir film. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim..

Filmin adi : Cool Runnings

$Coolrunnings.jpg

koleksiyoncu 1 ve 2 :

MV5BMTQ4NTU3OTE3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTkxMjA3Mg@@._V1_SY317_CR0,0,214,317_.jpg
MV5BODQ0MDgzNDA0NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM4MDQ1OA@@._V1_SX214_.jpg

Beğendim, seri zaten, 3 4 falan da çıkacakmış. Testere tarzında. Birincisinin kurgusu ve konusu daha güzel. İkincisinin konusu biraz klişe ve ilkine göre daha başarısız, ama yine de izleniyor.

celal ile ceren i kesinlikle tavsiye ederim şahan diye önyargılı gitmiştim yine bi recep ivedik vakkası olur sandım ama tam olanı yansıtmış :)

cem yılmaz a da gittim o da baya komikti adam zeki zaten tartışılmasız :)

Cem Yılmaz CM101MMXI fundamentals
Umut Işığım
Celal ile Ceren
Efsane Beşli

4 filme de gittim ama ben en çok CMYLMZ ve Efsane Beşli'yi beğendim.

Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı – The Odd Life of Timothy Green 2012 Türkçe Dublaj izle |
Evlat sahibi olamayan bir bayan olarak beni çok etkiledi ve çok ağlattı hoş bir film tavsiye ederim.
Tabi sizi ağlatmaz.:emir_bebek:

GDO karakedi, Celal ile Ceren ve CMYLMZ son gittigim filmler. En komigi cem yilmazdi. Ama cok bel alti espriler var. Yaninda izlediginiz kisilere dikkat edin.

GDO Karakedi sasirtici bir bicimde Celal ile Ceren'den daha iyi ve daha komikti.

mutlu aile defterini izledim...bir aile komedisi...sıradan gibi gözükse de tuncel kurtiz bu yorumu değiştiriyor,
sırf oyuncu kadrosu için izledim tuncel kurtiz,binnur kaya,ilker aksum...pişman olmadım iyiki gitmişim..
özellikle jenerik şarkısı"asuman " filme tam oturmuş :)

Dün The Sessions filmini izledim. Helen Hunt yardımcı kadın oyuncuya adaydı ki bence güzel oyunculuk sergilemiş ,tavsiye ederim

Evet kızlar.. Sitemizin böyle bişeye de ihtiyacı olduğunu düşündüm.. En son izlediğiniz filimleri yazın bakalım.. Beğendiniz mi beğenmediniz mi?? Ona göre fikir edinmiş oluruz :D 10 üzerinden puanlama yapalım...

Mesela benim en son izlediğim film The Notebook ( Not Defteri.).. İnanılmaz güzel bi aşk filmiydi. 10 üzerinden 9 veriyorum..

thenotebooklo9.jpg

evet the notebook harika :D

Umudunu Kaybetme(The Pursuit of Happyness)
Will Smith'in oynadığı 2007 yapımı gerçek hikayeden uyarlanmış bir film.
Konusu:Chris Gardner (Will Smith) zeki ve yetenekli ancak marjinal bir işe sahip bir satıcıdır. İki yakasını bir araya getirmek için çabalayan Gardner kendini ve beş yaşındaki oğlunu San Francisco’daki dairesinden çıkarılmış, gidecek bir yeri yokken bulur. Gardner prestijli bir borsa firmasında stajyer olduğunda, oğluyla birlikte daha iyi bir yaşam kurma hayali peşinde koşarken, aralarında düşkünler evinde kalmanın da olduğu pek çok zorluğa katlanır.

$umudunukaybetme.jpg

Son düzenleme:
hükümet kadını izledim ehh fena degildi öğretmenin demokrasi kominizim ve faşizim yorumuna ve demet akbağın nokta koyuşuna bayıldım:)

Hükümet Kadın izlensede olur izlenmesede orta hallice bir film
Cindrella Man kesinlikle çok başarılı

Back